Драган Јашић Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ако Бог да и посао ме неспречи ето мене у 9 сати у Цркви " Св.Вартоломеја и Варнаве " у Раковици. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 ако се смилујем на самог себе eheeeej клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 ако се смилујем на самог себе :229229229:Медо неразумем ,ако је одговор на ово што ја написах eheeeej ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 link=topic=3337.msg364471#msg364471 date=1298149024] ja verovatno neću... naručio sam privatnu liturgiju od 11... kad se lepo naspavam... Е? Како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 za male pare tj. za mali novac... mogu za dodatnih 500 dinara po troparu i 800 po slavi da biram ... ćef mi mokranjac -ćef vizanija... i ne,ovo nije parodija na privatne mise katolika Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Не могу сутра, algabacaju сви ми попадали ко снопље од грипа и морам да радим у радњи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Не могу сутра, algabacaju сви ми попадали ко снопље од грипа и морам да радим у радњи... Ау, па зар мора радња недељом да ради... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Знам понекад да се успавам и не одем,али целе те недеље се осећам шугаво... algabacaju "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 ако се смилујем на самог себе Медо неразумем ,ако је одговор на ово што ја написах .mislise. ма није dada crveniloто сам ја себи написао као одговор на питање из теме клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Знам понекад да се успавам и не одем,али целе те недеље се осећам шугаво... исто crvenilo dada .mislise. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Povremeno ovako zurim da prekratim do sutra algabacaju Vidimo se algabacaju Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Да и једва чекам. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Да и једва чекам. same. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Даааааааааааааааааааааааа 319.gif 4chsmu1 У један лепи намастир 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 ја нажалост нисам данас у могућности да идем .. на послу сам .. на литургију идем сваку другу недјељу... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука