Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Ja ne mogu. Nisam se ispovedio...

о Боже помози ...

а што је неопходно да се исповедиш пред сваку Литургију?

Ne znam. Osecam potrebu da treba to da uradim ako mislim da se pricestim.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

I ne ispovedam se pred svaku.

А шта те спречава да се исповедиш?Ако Те мучи нешто и ако Ти лежи на души исповеди се. Не треба од тога правити читаву компликацију, данас се служи Евхаристија и Господ нас чека. Немамо изговора за неучествовање у Литургији, јер је сваки изговор уједно и смешан и јадан.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Pa jeste smesan i jadan izgovor. Stvar je u tome sto nisam mogao da nadjem svestenika da me ispovedi. Osecam teret na dusi i nisam dostojan ovako gresan pricestiti se.

Ти најбоље знаш... ради како те Бог учи, али запамти да немамо изговора. То би требало да хришћанину буде довољно.
Подели на овим сајтовима

Pa jeste smesan i jadan izgovor. Stvar je u tome sto nisam mogao da nadjem svestenika da me ispovedi. Osecam teret na dusi i nisam dostojan ovako gresan pricestiti se.

Ти најбоље знаш... ради како те Бог учи, али запамти да немамо изговора. То би требало да хришћанину буде довољно.

U redu. Ali ja sad ne znam sta da radim u ovakvoj situaciji. Ja bih vise od svega zeleo da se pricestim, ali toga nisam dostojan i ne zelim da mi pricest bude na sud ili na osudu vec na zivot vecni.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...