Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 ако Бог да идем , само да се жив пробудим catfight Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 јој, ја оћу и жељно ишчекујем јутро да се причестим klapklap 0110_hahaha :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Сурта могу а за Крстовдан на жалот klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее...To i ja kažem. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее...To i ja kažem.Само полако , кад оздравиш а док неоздравиш ти си са нама у мислима :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ja ne mogu. Nisam se ispovedio... Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ja ne mogu. Nisam se ispovedio...о Боже помози ...а што је неопходно да се исповедиш пред сваку Литургију? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ja ne mogu. Nisam se ispovedio...о Боже помози ...а што је неопходно да се исповедиш пред сваку Литургију? Ne znam. Osecam potrebu da treba to da uradim ako mislim da se pricestim. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 I ne ispovedam se pred svaku. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 I ne ispovedam se pred svaku. А шта те спречава да се исповедиш?Ако Те мучи нешто и ако Ти лежи на души исповеди се. Не треба од тога правити читаву компликацију, данас се служи Евхаристија и Господ нас чека. Немамо изговора за неучествовање у Литургији, јер је сваки изговор уједно и смешан и јадан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Pa jeste smesan i jadan izgovor. Stvar je u tome sto nisam mogao da nadjem svestenika da me ispovedi. Osecam teret na dusi i nisam dostojan ovako gresan pricestiti se. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Pa jeste smesan i jadan izgovor. Stvar je u tome sto nisam mogao da nadjem svestenika da me ispovedi. Osecam teret na dusi i nisam dostojan ovako gresan pricestiti se. Ти најбоље знаш... ради како те Бог учи, али запамти да немамо изговора. То би требало да хришћанину буде довољно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 ако Бог да идем.... нисам већ неко време... Андреј рекао:"Тата, сад ћу да будем миран и слушам маму, а ти иди" dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Pa jeste smesan i jadan izgovor. Stvar je u tome sto nisam mogao da nadjem svestenika da me ispovedi. Osecam teret na dusi i nisam dostojan ovako gresan pricestiti se. Ти најбоље знаш... ради како те Бог учи, али запамти да немамо изговора. То би требало да хришћанину буде довољно. U redu. Ali ja sad ne znam sta da radim u ovakvoj situaciji. Ja bih vise od svega zeleo da se pricestim, ali toga nisam dostojan i ne zelim da mi pricest bude na sud ili na osudu vec na zivot vecni. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука