kasijana Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Долазииииииииииим 0442_feel :cheesy: 1405_love "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Сутра у мојој цркви служи Патријарх. blessyou 0442_feel http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari јуупиии 0442_feel 0442_feel 0442_feelја већ неколико недеља не идем...лекар прописао најстроже лежање, без стајања а седење тек строго забрањеТо :cheesy: 0442_feel 1405_love ал` иде жму, па то је ваљда исто као да смо отишли обоје са бебом у стомаку... е па то је супер за чути molimmmmmјел барем долази свештеник кући да те (вас двоје) причести? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimirvaljevo Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Bio i pricestio se. A sutra nemogu radim. Da i kod mene liturgija pocinje u 9:00 mada bi meni vise odgovaralo da je ranije. Vladimir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ако Бог да , само да се жив пробудим и ето ме на Литургији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 clap Bila sam,pričestila se i osjetila neopisivu radost i ljepotu današnje Svete Liturgije.Danas je bilo posebno jer post donosi mnogo molitvi, pokajanja, ispovijesti i pričešća u predhodnim sedmicama, pa smo danas svi nekako lijepi produhovljeni i sretni 8086.gif 0442_feel dada "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Био Началствовао и Причестио ме, сам Патријарх СПЦ-а... dada srcee srcee Још једно сведочење по свим темама.... не јурите за духовницима, већ разумите и прихватите своје парохијске свештенике.... не јурите за владикама, већ разумите и прихватите, да је воља Божија, да Пошаље или не, владике у вашу парохијску цркву не јурите чак ни за Патријархом, већ разумите и прихватите, да је воља Божија, да Пошаље или не, Патријарха у вашу парохијску цркву Ваша парохијска црква, није објекат, нису чак ни сами свештеници и ђакони у објекту, већ ВИ, у ВАШЕМ објекту, са ВАШИМ свештеницима и ђаконима, а сви заједно са ВАШИМ ХРИСТОМ СПАСИТЕЉЕМ У ВАМА!!! 8086.gif clap 0442_feel srcee srcee srcee srcee srcee srcee "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 tako je,brate... 8086.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 па кад већ Господ долази на сваку Литургију 8086.gif clap 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Дааааааааа! 1405_love ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Boze zdravlja!!! 0110_hahaha Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Сутра у мојој цркви служи Патријарх. greengrin :bla: http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari јуупиии t4431 0442_feelја већ неколико недеља не идем...лекар прописао најстроже лежање, без стајања а седење тек строго забрањеТо 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ал` иде жму, па то је ваљда исто као да смо отишли обоје са бебом у стомаку... е па то је супер за чути greengrinјел барем долази свештеник кући да те (вас двоје) причести? Пааа, није још увек. Пошто ова проблематика траје тек 2.5 недеље (строго лежање). Још га нисам питала, све се надам-сад ћу да се придигнем. Ако то потраје, мораће да буде позван. Не смем да чекам још 5 месеци док се не, даће Бог, породим. Сад ми је то битније но икад greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 па и то је предуго ако мене питаш, ја би већ цвилео на телефон да дође :cheesy2: не треба одгађати оно што упућује на спасење 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ако Бог да! Коначно сам нашла превоз!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ако Бог да! Коначно сам нашла превоз!!! klapklap klapklap 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ako Bog da da ustanem ziv i zdrav odem. 4chsmu1 klapklap Ако Бог да! Коначно сам нашла превоз!!! klapklap Koliko ovo ponekad zna da koci srcee http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука