Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Сутра у мојој цркви служи Патријарх. blessyou 0442_feel

http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari

јуупиии  0442_feel 0442_feel 0442_feel

ја већ неколико недеља не идем...лекар прописао најстроже лежање, без стајања а седење тек строго забрањеТо  :cheesy: 0442_feel 1405_love ал` иде жму, па то је ваљда исто као да смо отишли обоје са бебом у стомаку...

е па то је супер за чути  molimmmmm

јел барем долази свештеник кући да те (вас двоје) причести?

Подели на овим сајтовима

clap Bila sam,pričestila se i osjetila neopisivu radost i ljepotu današnje Svete Liturgije.Danas je bilo posebno jer post donosi mnogo molitvi, pokajanja, ispovijesti i pričešća u predhodnim sedmicama, pa smo danas svi nekako lijepi produhovljeni i sretni  8086.gif 0442_feel molimoli dada

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Био  molimoli

Началствовао и Причестио ме, сам Патријарх СПЦ-а... dada srcee srcee

Још једно сведочење по свим темама....

не јурите за духовницима, већ разумите и прихватите своје парохијске свештенике....

не јурите за владикама, већ разумите и прихватите, да је воља Божија, да Пошаље или не, владике у вашу парохијску цркву

не јурите чак ни за Патријархом, већ разумите и прихватите, да је воља Божија, да Пошаље или не, Патријарха у вашу парохијску цркву

Ваша парохијска црква, није објекат, нису чак ни сами свештеници и ђакони у објекту, већ ВИ, у ВАШЕМ објекту, са ВАШИМ свештеницима и ђаконима, а сви заједно са ВАШИМ ХРИСТОМ СПАСИТЕЉЕМ У ВАМА!!!

8086.gif clap 0442_feel

srcee srcee srcee

srcee srcee srcee

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Дааааааааа! 1405_love

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сутра у мојој цркви служи Патријарх. greengrin :bla:

http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari

јуупиии  t4431 :) 0442_feel

ја већ неколико недеља не идем...лекар прописао најстроже лежање, без стајања а седење тек строго забрањеТо  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ал` иде жму, па то је ваљда исто као да смо отишли обоје са бебом у стомаку...

е па то је супер за чути  greengrin

јел барем долази свештеник кући да те (вас двоје) причести?

Пааа, није још увек. Пошто ова проблематика траје тек 2.5 недеље (строго лежање). Још га нисам питала, све се надам-сад ћу да се придигнем. Ако то потраје, мораће да буде позван. Не смем да чекам још 5 месеци док се не, даће Бог, породим. Сад ми је то битније но икад  greengrin

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

па и то је предуго ако мене питаш, ја би већ цвилео на телефон да дође  :cheesy2:

не треба одгађати оно што упућује на спасење  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ako Bog da da ustanem ziv i zdrav odem.  :) 4chsmu1 klapklap

Ако Бог да! Коначно сам нашла превоз!!! klapklap

Koliko ovo ponekad zna da koci  srcee

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...