Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Нема ништа лепше него када се пробудим сваке недеље и знам, ево идем у храм Божији.  stadaradim

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

0442_feel stadaradim

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија.

Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се  да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. 

Хвала оче и брате Иване ,

такоће срећан ти почетак Божићног поста ,

као и Свима вама што сте са нама !

Подели на овим сајтовима

Сутра не 0110_hahaha ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! prstgore

Водим и децу из школе.

Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! smej.gif Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте...

А, шта да радимо?! Далеко нам је црква!

smej.gif

(Један ученик је обећао:"Кад заиграм за Манчестер, прво ћу у селу да направим цркву!")

Подели на овим сајтовима

Сутра не bendoff ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! mazenje

Водим и децу из школе.

Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! slava3 Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте...

izlet

(Један ученик је обећао:"Кад заиграм за Манчестер, прво ћу у селу да направим цркву!")

0110_hahaha

Neka te Bog blagoslovi i tvoj rad sa decom.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Сутра не brokoli ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! brokoli

Водим и децу из школе.

Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! brokoli Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте...

brokoli

prstgore

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Daaaaaaaa   :)

Коначно  0110_hahaha

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Daaaaaaaa   bliss jeeee

Коначно  greengrin

De si pope, kućo :)

Ne provociraj, nego se raspitaj malo kako je zvučala pevnica jutros  Just_Cuz_19 0212_rolleyes

То мора да је мој брат био са све Дејаном и Братиславом... 4chsmu1

Идем сутра на Литургију  dada

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Daaaaaaaa   bliss jeeee

Коначно  4chsmu1

De si pope, kućo :)

Ne provociraj, nego se raspitaj malo kako je zvučala pevnica jutros  Just_Cuz_19 0212_rolleyes

То мора да је мој брат био са све Дејаном и Братиславом... dada

Идем сутра на Литургију  :)

Evo, sve ce ti se samo kasti  greengrin

Подели на овим сајтовима

А овај што диригује је отац Милован  0212_rolleyes Just_Cuz_19 bliss jeeee

Извињавам се на спаму... Спам ме било...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...