Sherlock H. Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ujutro (ako kasno legnem) kad se dignem dogegam se Hrama ovako crutches a vracam se ovako 0442_feel Mada na liturgiju ovako bi trebalo da oblecemo,jer nam daje slobodu leteti klapklap stadaradimUpravo to. ekstra Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Нема ништа лепше него када се пробудим сваке недеље и знам, ево идем у храм Божији. stadaradim "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 0442_feel stadaradim ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија. Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. Хвала оче и брате Иване ,такоће срећан ти почетак Божићног поста , као и Свима вама што сте са нама ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Сутра не 0110_hahaha ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! prstgore Водим и децу из школе. Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! smej.gif Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте... А, шта да радимо?! Далеко нам је црква! smej.gif (Један ученик је обећао:"Кад заиграм за Манчестер, прво ћу у селу да направим цркву!") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Сутра не bendoff ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! mazenje Водим и децу из школе. Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! slava3 Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте... А, шта да радимо?! Далеко нам је црква! izlet (Један ученик је обећао:"Кад заиграм за Манчестер, прво ћу у селу да направим цркву!") 0110_hahahaNeka te Bog blagoslovi i tvoj rad sa decom. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 једва чекам! prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Сутра не brokoli ,али прекосутра да. Храмовна нам је слава! brokoli Водим и децу из школе. Платио нам директор комби! А да сам имала аутобус, и њега бих напунила! brokoli Жељна деца, сви ће да посте, да се причесте... А, шта да радимо?! Далеко нам је црква! brokoli (Један ученик је обећао:"Кад заиграм за Манчестер, прво ћу у селу да направим цркву!") prstgore Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa Коначно 0110_hahaha ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa 0110_hahaha Коначно 319.gif De si pope, kućo 319.gif Ne provociraj, nego se raspitaj malo kako je zvučala pevnica jutros 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa bliss jeeee Коначно greengrin De si pope, kućo Ne provociraj, nego se raspitaj malo kako je zvučala pevnica jutros 0212_rolleyes То мора да је мој брат био са све Дејаном и Братиславом... 4chsmu1 Идем сутра на Литургију dada ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa bliss jeeee Коначно 4chsmu1 De si pope, kućo Ne provociraj, nego se raspitaj malo kako je zvučala pevnica jutros 0212_rolleyes То мора да је мој брат био са све Дејаном и Братиславом... dada Идем сутра на Литургију Evo, sve ce ti se samo kasti greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 А овај што диригује је отац Милован 0212_rolleyes bliss jeeee Извињавам се на спаму... Спам ме било... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Daaaaaaaa 0409_feel Коначно лепо си јој рекао, требала је метла да је истера клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука