Сара Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Била сам, и причестила се са својом породицом 0110_hahaha 0110_hahaha facenew22222222 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Била сам и данас,певала,причестила се...Једностано,уживала 0110_hahaha facenew22222222 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Мени је ово једна од најдражих тема јер овом темом показујемо да ли смо заиста нешто урадили и да ли форум zru има смисла да постоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 У смисао немојте ни да сумњате,а и тема је СУПЕР !!!Поздрав из Костолца zru :bla: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Форум је диван у сваком смислу!!! Теме, чланови..... zru Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ja imam običaj da dođem malo ranije pred Liturgiju da malo čitam akatiste ili molitve pred Pričešće. I eto jutros se tako dalo da sam upitala sveštenika šta da čitam. Elem on mi reče molitve pred Pričešće. Kaže a jeste li vi pročitali molitve (misli kod kuće),a ja nisam pročitala, i kažem, ja se oče neću pričešćivati danas.Tako ja pošto je post počeo, a ja se nisam po mom mišljenju spremila kako treba jer sam bila rasijana, tek sam počela da radim i imam muku da se uklopim i iz svega toga je proisteklo da iako je post počeo, ja se nisam posvetila u mjeri u kojoj je po mom mišljenju trebalo. Otac me je saslušao, predložio mi ispovjest i razriješio me i na kraju Liturgije pričestio. Suze su mi potekle, Gospod me i takvu prigrlio. Muku sam vidjela zbog toga što se udaljujem od Gospoda a On me je i pored svega toga nije ostavio. Gospode hvala ti za sve što svaki dan radiš za mene. Slava Tebi Gospode. zru :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ja sam juce sama otisla,muz cuvao decu,kako bih se ispovedila posle duuuuuuuuzeg vremena,a onda smo jutros odveli decu.Hvala Gospodu,kako je to lep osecaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Не знам за вас, али за мене, Ускршњи пост има неку посебну и неразјашњиву чар.... Осећам се срећно и испуњено.... Асоцира ме на детињство.... 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif leteti Другаре и игре у порти наше мале цркве .... leteti ekstra Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Mi bili i pricestili se. Neki od nas prvi put. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ja imam običaj da dođem malo ranije pred Liturgiju da malo čitam akatiste ili molitve pred Pričešće. I eto jutros se tako dalo da sam upitala sveštenika šta da čitam. Elem on mi reče molitve pred Pričešće. Kaže a jeste li vi pročitali molitve (misli kod kuće),a ja nisam pročitala, i kažem, ja se oče neću pričešćivati danas.Tako ja pošto je post počeo, a ja se nisam po mom mišljenju spremila kako treba jer sam bila rasijana, tek sam počela da radim i imam muku da se uklopim i iz svega toga je proisteklo da iako je post počeo, ja se nisam posvetila u mjeri u kojoj je po mom mišljenju trebalo. Otac me je saslušao, predložio mi ispovjest i razriješio me i na kraju Liturgije pričestio. Suze su mi potekle, Gospod me i takvu prigrlio. Muku sam vidjela zbog toga što se udaljujem od Gospoda a On me je i pored svega toga nije ostavio. Gospode hvala ti za sve što svaki dan radiš za mene. Slava Tebi Gospode. :bla: :huh: :huh: 319.gif leteti leteti 0442_feel 0442_feel Милева, драго ми је да си спознала и доживела потврду онога што је најважније... 0442_feel leteti ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 :bla: :huh: :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Моја омиљена тема суботом увече 0110_hahaha Имате још мало времена да се предомислите и да преломите са тим да сутра натерате себе да устанете из топлог кревета и одете у Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 ја не ова недеља ми је радна....помените у својим молитвама dada :229229229: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука