Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Била сам, и причестила се са својом породицом  0110_hahaha 0110_hahaha

facenew22222222 0110_hahaha

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

:bla:  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Форум је диван у сваком смислу!!!

Теме, чланови.....  zru

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Подели на овим сајтовима

Ja imam običaj da dođem malo ranije pred Liturgiju da malo čitam akatiste ili molitve pred Pričešće. I eto jutros se tako dalo da sam upitala sveštenika šta da čitam. Elem on mi reče molitve pred Pričešće. Kaže a jeste li vi pročitali molitve (misli kod kuće),a ja nisam pročitala, i kažem, ja se oče neću pričešćivati danas.Tako ja pošto je post počeo, a ja se nisam po mom mišljenju spremila kako treba jer sam bila rasijana, tek sam počela da radim i imam muku da se uklopim i iz svega toga je proisteklo da iako je post počeo, ja se nisam posvetila u mjeri u kojoj je po mom mišljenju trebalo. Otac me je saslušao, predložio mi ispovjest i razriješio me i na kraju Liturgije pričestio. Suze su mi potekle, Gospod me i takvu prigrlio. Muku sam vidjela zbog toga što se udaljujem od Gospoda a On me je i pored svega toga nije ostavio. Gospode hvala ti za sve što svaki dan radiš za mene. Slava Tebi Gospode.

zru :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Не знам за вас, али за мене, Ускршњи пост има неку посебну и неразјашњиву чар....

Осећам се срећно и испуњено....

Асоцира ме на детињство....  0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif leteti

Другаре и игре у порти наше мале цркве .... leteti ekstra

Подели на овим сајтовима

Ja imam običaj da dođem malo ranije pred Liturgiju da malo čitam akatiste ili molitve pred Pričešće. I eto jutros se tako dalo da sam upitala sveštenika šta da čitam. Elem on mi reče molitve pred Pričešće. Kaže a jeste li vi pročitali molitve (misli kod kuće),a ja nisam pročitala, i kažem, ja se oče neću pričešćivati danas.Tako ja pošto je post počeo, a ja se nisam po mom mišljenju spremila kako treba jer sam bila rasijana, tek sam počela da radim i imam muku da se uklopim i iz svega toga je proisteklo da iako je post počeo, ja se nisam posvetila u mjeri u kojoj je po mom mišljenju trebalo. Otac me je saslušao, predložio mi ispovjest i razriješio me i na kraju Liturgije pričestio. Suze su mi potekle, Gospod me i takvu prigrlio. Muku sam vidjela zbog toga što se udaljujem od Gospoda a On me je i pored svega toga nije ostavio. Gospode hvala ti za sve što svaki dan radiš za mene. Slava Tebi Gospode.

:bla: :huh: :huh: 319.gif leteti leteti 0442_feel 0442_feel

Милева, драго ми је да си спознала и доживела потврду онога што је најважније... 0442_feel leteti

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Моја омиљена тема суботом увече  0110_hahaha

Имате још мало времена да се предомислите и да преломите са тим да сутра натерате себе да устанете из топлог кревета и одете у Цркву.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...