Гости Guest - . . .- Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ај на спавање, јутре мора да се иде на Литурђију, мори! Целу ноћ дреждите испред тог којпутера. Сутра ће очи да буду к'о сарме. Лаку ноћ, помените сутра на Литургији ако вам није гртко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Идем обавезно.А још кад запевам,па буде као ова мала Лаку ноћ свима facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Оче, помените и Ви нас који сутра не могу на Литурђију, но морају да раде. И, замолите да нас стрефи неки пос'о где се недељом не ради. Лаку ноћ, мили моји facenew22222222 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 eheeeej Slava Bogu za sve ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 dancedance dancedance dancedance eheeeej Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Gospod svakako vidi tvoj trud sele. Neka te Bogorodica čuva. victory78 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Naravno. victory78 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Da li treba pevati tropar svetom Vasiliju Velikom na svakoj Liturgiji istog svetitelja? Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Da li treba pevati tropar svetom Vasiliju Velikom na svakoj Liturgiji istog svetitelja? Да, пева се после "и всјех и всја". Тропар је "Небојављенаго Христова Тајника..." глас четврти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Долазите ли сутра у Литургију, причешћујете ли се? Наравно, многи неће моћи да дођу због обавеза на послу, радни је дан за државу али они који могу нека дођу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Сутра је литургија мало другачија, је ли тако? Почиње као вечерње чини ми се. Да ли се ипак служи ујутро (8, 9, 10 - зависи од парохије)? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Сутра је литургија мало другачија, је ли тако? Почиње као вечерње чини ми се. Да ли се ипак служи ујутро (8, 9, 10 - зависи од парохије)? Углавном се служи ујутру (као и Литургија Пређеосвећених дарова која се служи по Типику поподне, ми је углавном слућимо ујутру због икономије-попустљивости), мада верујем да има црквених општина где се служи поподне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 1340_womens 1340_womens necu moci womens omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Ићићу, ако Бог да. Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Био и Причестио се, Богу хвала!!! И био и мој брат Соломон са дечицом својом са веронауке, Богу хвала !!! И био после код протојереја о.Мирка, на ручку, јер је данас 21 година како је Рукоположен, Богу хвала !!! bliss jeeee 1405_love bliss jeeee "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука