Broken Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Ево у ово недељно јутро размишљам о јучерашњем дану у ком сам упознао Грке, навијаче ПАОК-а ...одмах се створила конекција на основу навијачких боја и вере. Исте боје, иста вера ! Тако гласи један од израза братског односа између навијача Партизана И ПАОК-а. Али оно што мене одушевљава је постојање свештеника - навијача. Овај овде на снимку је , мислим најпознатији папас Христос, а има их још. Немам времена више да пишем. Погледајмо. http://www.youtube.com/watch?v=xhGMnZgDjGM Origen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Na severu je postojao pre par godina ne znam da li je i dalje isto koji je sa sve mantijom i salom oko vrata dolazio na utakmice i navijao. Svakako je zanimljivo videti to. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Баш лепо, некако у Грчкој имају другачији однос према својим свештеницима а и према монасима такође, него ми ... And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Jos jedan Origen and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Jos jedan Ово је одлично And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Ево у ово недељно јутро размишљам о јучерашњем дану у ком сам упознао Грке, навијаче ПАОК-а ...одмах се створила конекција на основу навијачких боја и вере. Исте боје, иста вера ! Тако гласи један од израза братског односа између навијача Партизана И ПАОК-а. Али оно што мене одушевљава је постојање свештеника - навијача. Овај овде на снимку је , мислим најпознатији папас Христос, а има их још. Немам времена више да пишем. Погледајмо. http://www.youtube.com/watch?v=xhGMnZgDjGM Bila je vec negde tema o ovom svesteniku... Милан Б је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Uvek mo je drago kad vidim ovako nesto. A sto se tice konekcije, ne mogu da se prikljucim - ista vera, ali razlicite boje. :29dz8zk: SHADOWS OF THE LIGHT, keka, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Ma navijanje je super, sve dok se ne ubaci kriminal i nasilje... a nazalost cesta je i jaka veza navijanja i kriminala. Лидија Миленковић, Gordana . and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Pa i navijači su neka zajednica. Imaju neki "hram" gde se okupljaju. Povezuje ih ljubav prema istom klubu. Samo još da ovakav neki sveštenik, koliko može, svojim prisustvom, autoritetom i delovanjem usmeri tu njihovu energiju na pravu stranu. Da bude svima sve ne bi li koga pridobio. Mnogo volim i poštujem prave navijače. A što se kriminala tiče ... kažu da ga ima, verujem da je tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 jos malo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 баш ми је симпатично.. :good2:...само нисам провалила да ли је то један исти свештеник.... :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 баш ми је симпатично.. :good2:...само нисам провалила да ли је то један исти свештеник.... :.mislise. Isti. Ali ima i drugih. N aprimer ovaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Изгледа да и тамо навијачи имају песме са непримереним садржајем које нису баш за свештенство: http://radiosvetigora.wordpress.com/2010/06/12/%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BE%D0%BA/ Имали смо једну тему о свештеницима навијачима, али је избрисана. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Папа ПАОК: Не могу да ми забране одлазак на утакмице 20 сеп, 2010 Високо на трибини стадиона Тумба, међу хиљадама најжешћих ПАОК-ових ултраса, сваки пут је Христос Мициос, православни свештеник који не пропушта ни једну утакмицу фудбалског клуба из Солуна. Седа брада, наочари, шал ПАОК-а и мантија! Човек познатији као Папа ПАОК, страствени је навијач Партизановог побратимског клуба. Толико је луд за фудбалом да му није пало на памет да послуша челнике Грчке православне цркве, који су од њега затражили да престане да одлази међу хулигане, јер то шаље погрешну слику верницима. Мициос је занемарио упозорење „одозго”, наставио је да долази на утакмице вољенога клуба, па су га црквени челници због тога суспендовали. Ипак, после тога је постао само још популарнији међу навијачима. Толико га воле да му током утакмица скандирају. – Ти момци имају ватру у срцу и у души. Никад их се нећу одрећи, чак ни ако су зависници о дроги, хулигани или су им породице окренуле леђа – изјавио је поп Христос и додао: – То су момци који раде за малу плату и одричу се пуно тога да би могли купити улазницу за утакмицу. На крају прошле сезоне ПАОК је изборио место које води у квалификације за Лигу шампиона. Папа ПАОК се није устручавао да успех вољенога клуба прослави запаливши бакљу. http://www.zurnal.rs/2010/09/20/papa-paok-ne-mogu-da-mi-zabrane-odlazak-na-utakmice/index.html Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Код оваквих тема се увек сетим моје другарице Дијане која је омрзла Бранка Коцкицу након што га је видела у кафићу - па још пије пиво! https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука