Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ево ја ћу ти одговорити, ако дозволиш... Тај мамлаз, Томсон наречени, окупи на свом концертуј људе... Ок! Антипод том дегенерику, за мој појам је Цеца(да не набрајам атрибуте њене-Српска мајка и остало...) Код нас је то само мало "ароматичније"... Али, зар пар десетина хиљада поклоника њене музике (и лика и дела), зар се они разликују од Томсона на "Плинари"... Милане, много те ценим и много си ми драг као форумаш, и не схвати молим те грубо овај мој одговор, али дубоко, дубоко се не слажем са тим што си рекао. Мислим да између Цеце и Томпсона постоји сва разлика овог света. Томпсон пева о камионима који возе у конц. логоре, а Цеца о љубави углавном. И такође мислим да између поклоника њене музике (кад је о самој музици реч, ако изузмемо трилере и народњачки глас, уколико би певала на енглеском, не знам шта би се разликовала од Ријане или тако неке тра ла ла уметнице) и Томпсонових фанова такође постоји суштинска, огромна разлика, толико да су неупоредиви. Сви Цецини фанови воле Цецу због емоције коју осете због њених песама, а та емоција и кад је национална не може да се пореди са оним што Томпсонови фанови налазе у Томпсону - величање чистог, сатанског зла какво је било усташки покрет у НДХ. Али и ово да оставимо по страни, суштина мог питања је било како то да је српски национализам нанео више зла од других национализама на Балкану, и како да је данас већи проблем од других, поред свих чињеница, које мислим да сам исправно, навео. -Владимир- and feeble је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Razlika je da Ceca svira lošu muziku ali nije nazi Добро! Поштујем! То је твоје схватање... Али жена човека ратнбог злочинца не мопже бити "чиста" у читавој овој причи... На то сам мислио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 То је последица деценија ваше бољшевичке политике према Косову и не може Звонко да реши за два дана. Али требало би да се почне. Па да онда наша полиција сарађује са њиховом да се ти бандити похватају. Докле год се одржава безакоње биће оваквих ствари. Али безакоње је ваша "политика", то је "одбрана" нечега... Ни ви сами више не знате чега. L'art pour l'art... Kakva je to "boljševička" politika bila vođena decenijama prema KiM? Objasni kako to misliš da naša policija sarađuje sa njihovom policijom? I da, gde ti živiš, mon ami? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Милане, много те ценим и много си ми драг као форумаш, и не схвати молим те грубо овај мој одговор, али дубоко, дубоко се не слажем са тим што си рекао. Мислим да између Цеце и Томпсона постоји сва разлика овог света. Томпсон пева о камионима који возе у конц. логоре, а Цеца о љубави углавном. И такође мислим да између поклоника њене музике (кад је о самој музици реч, ако изузмемо трилере и народњачки глас, уколико би певала на енглеском, не знам шта би се разликовала од Ријане или тако неке тра ла ла уметнице) и Томпсонових фанова такође постоји суштинска, огромна разлика, толико да су неупоредиви. Сви Цецини фанови воле Цецу због емоције коју осете због њених песама, а та емоција и кад је национална не може да се пореди са оним што Томпсонови фанови налазе у Томпсону - величање чистог, сатанског зла какво је било усташки покрет у НДХ. Али и ово да оставимо по страни, суштина мог питања је било како то да је српски национализам нанео више зла од других национализама на Балкану, и како да је данас већи проблем од других, поред свих чињеница, које мислим да сам исправно, навео. Ок! Онда је проблем у мени... Ја стављам знак једнакости између Цеца-Аркан, и ту сам ја у проблему и нећу никоме да намећем своје мишљење.... Нити ћу да коментаришем даље... То је просто тако... Срђан Шијакињић and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 (ИСПРАВКА : Моја велика грешка, број убијених је око 2000 а не 200 у 1995. (према подацима Веритаса), ја сам нешто претупио. Укупно у рату је погинуло и енстало 6179 (2076 цивила), Срба и осталих националности који су се борили на српској страни, на територији РХ и РСК. Према Веритасу. http://www.veritas.org.rs/NestalaLica/veritasov-spisak-nestalih/ ) Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ок! Онда је проблем у мени... Ја стављам знак једнакости између Цеца-Аркан, и ту сам ја у проблему и нећу никоме да намећем своје мишљење.... Нити ћу да коментаришем даље... То је просто тако... Могуће да многи људи који су живели тада и најбоље године провели тако како су провели због ликова попут Аркана не могу да не ставе тај знак једнакости између тог криминалца и његовог трофеја... Ја сам тад био клинац па не памтим толико Аркана, па зато имам утисак да већина девојчица данас које се ложе на Цецу не повезују је са тим делом њеног живота... (С тим да свакако показују трагично лош музички укус, за мој појам. ) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Fala Bogu nema povredjenih, nadam se da ce Srbija iskoristiti ove pregovore sa K.R. Kosovom da proganja ovakve stvari. Ок! Онда је проблем у мени... Ја стављам знак једнакости између Цеца-Аркан, и ту сам ја у проблему и нећу никоме да намећем своје мишљење.... Нити ћу да коментаришем даље... То је просто тако... Ona je licnost za sebe, ne ide da joj kacimo njegove grehe. Just sayin... like a friend (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Замисли ти ту осионост, од марта до данас, кажу мештани да су посекли 10 хектара приватне шуме, кажу дођу са аутоматима, испале неки метак да им нико не прилази и секу шуму... Отмеш целу покрајину, добијеш све што си хтео и опет ти мало, опет не можеш да исконтролишеш границу да не прелазе дивљаци... Стварно буде оно најгоре у мени, опрости ми Боже... Као Хуни, као орци из игрица... И сви ови су на крају завршили у Приштини и смео бих да се кладим у литар крви да затвора никад видети неће због овог, ни шиптарског а камоли нашег... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Fala Bogu nema povredjenih Рањено је између 4 и 6 Албанаца . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Рањено је између 4 и 6 Албанаца . To se ne računa sami su krivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Замисли ти ту осионост, од марта до данас, кажу мештани да су посекли 10 хектара приватне шуме, кажу дођу са аутоматима, испале неки метак да им нико не прилази и секу шуму... Отмеш целу покрајину, добијеш све што си хтео и опет ти мало, опет не можеш да исконтролишеш границу да не прелазе дивљаци... Стварно буде оно најгоре у мени, опрости ми Боже... Као Хуни, као орци из игрица... И сви ови су на крају завршили у Приштини и смео бих да се кладим у литар крви да затвора никад видети неће због овог, ни шиптарског а камоли нашег... Знаш како каже Његош, вук на овцу своје право има. Они су јаки ми смо слаби и то је то, нема шта да будемо кивни, они једноставно користе прилику, зарада без ризика. Нажалост биће само горе . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Рањено је између 4 и 6 Албанаца . Sa strane nasih zandameraca. To se ne računa sami su krivi. Pa jesu, nije moj deda otvorao vatru na zandameriju niti je zandamerija proizvoljno pucala na ljude preko granice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Рањено је између 4 и 6 Албанаца . Samo ranjeni? Toliko o obuci naše policije. U moje vreme mi smo bolje ciljali. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Fala Bogu nema povredjenih, nadam se da ce Srbija iskoristiti ove pregovore sa K.R. Kosovom da proganja ovakve stvari. Ona je licnost za sebe, ne ide da joj kacimo njegove grehe. Just sayin... like a friend (: Она је симбол много чега лошег у Србији. А притом је и кримос који је (између осталог) на неки начин повезан са убицама премијера. Није у затвору само због јаких веза, а те везе (нагађам, можда и грешим) имају везе с гресима које помињеш. Млађи мушки део њене публике се углавном дебело идентификује с њеним мужем (иако га се не сећа) и покушавају да га опонашају у малом, док се цурице углавном идентификују с њом самом (из разумљивих разлога). А муж је оснивач ових и оваквих навијача каквих знамо. Он је први кренуо да регрутује Нашу ДецуТМ. Како је само спорт био леп пре свега тога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Fala Bogu nema povredjenih, nadam se da ce Srbija iskoristiti ove pregovore sa K.R. Kosovom da proganja ovakve stvari. Da ja mislim da bi mi bili debili, odnosno ne mi nego ovi što idu da pregovaraju, da ovo sve što se desilo ne iskoriste u sledećim pregovorima. Zamisli da u bilo koju državu neko upadne počne da seče šumu i seče je duže vreme i onda otvori vatru na policju, ja mislim da se ti ne bi vratili živi onde odakle su došli. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука