javor Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Gerhard, on 08 Jul 2013 - 00:33, каже: Vladajuća garnitura da se odmah izvini Albancima za ovo i omogući im da ubuduće uzimaju drva besplatno i sve drugo što im duša poželi. To je kod nas apsolutno ne mohuće u bilo kom pogledu. да се насече довољно 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 да се насече довољно 8086.gif Koliko god budu drva imali biće im hlado za sve svetinje koje su na Kosovu i Metohiji skrnavili i srušili. Takvim ekstremima treba dobro danonoćno kopanje da se opamete od svega zlog i da se vrate dobru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Нек пошаљу Звонка да нас измири са овим комшијама .. поДхитно ... То је последица деценија ваше бољшевичке политике према Косову и не може Звонко да реши за два дана. Али требало би да се почне. Па да онда наша полиција сарађује са њиховом да се ти бандити похватају. Докле год се одржава безакоње биће оваквих ствари. Али безакоње је ваша "политика", то је "одбрана" нечега... Ни ви сами више не знате чега. L'art pour l'art... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 то је "одбрана" нечега... Ни ви сами више не знате чега. L'art pour l'art... Ha, najbolje da im se da cela Srbija bez odbrane...koji defetizam. Dragi, Gerhard and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ha, najbolje da im se da cela Srbija bez odbrane...koji defetizam. Oni neće dobiti S od Srbije a kamoli celu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ako se budu ljibertarijanci pitali, hoće. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ako se budu ljibertarijanci pitali, hoće. Šta su oni? Neko koje niko i ništa će da se pita za sve. Zato smo dogurali tamo gde i jesmo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/392177/Dacic-veceras-na-kikboks-mecu-Palminih-tigrova-u-Koncarevu Nisam mogao u Končarevo morao sam na slavu na čukarici u našoj crkvi Ćirila i Metodija a bilo 30 ovih Zayronovih Moravaca došli biciklama inače bi razbili ove Palmine tigrove i uzeli vam Končarevo, kad ste već tako velikodušni: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Da saradjuje nasa policija sa njihovom koja je satavljena od terorista, kriminalaca i jos kojecega. Николa and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Da saradjuje nasa policija sa njihovom koja je satavljena od terorista,kriminalaca i jos kojecega. А наша од чега је састављена? Од белих анђела? Такви су какви су, нисмо ни ми много бољи. То је сада тамо власт и готово. Или ћемо да сарађујемо или ћемо да останемо задња рупа на планети поред које нико неће хтети да прође. Ha, najbolje da im se da cela Srbija bez odbrane...koji defetizam. Не изврћи. Нико није рекао да Србија треба да остане без одбране. Да су је либертаријанци бранили данас би била Сингапур, а не ова срамота. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 А наша од чега је састављена? Од белих анђела? Такви су какви су, нисмо ни ми много бољи. То је сада тамо власт и готово. Или ћемо да сарађујемо или ћемо да останемо задња рупа на планети поред које нико неће хтети да прође. Звоне капирам твој став, али каква год наша била (знаш можда колико је не подносим) ипак није састављена од терориста и криминалаца, за које знаш шта су све радили док нису добили ово што су добили... Не кажем да нису и наши свашта радили, иначе. Мој неки утисак је да, све и кад бисмо хтели максимално да сарађујемо, они то не желе. Без увреде, ја се стварно чудим колико су као народ ратоборни (да не кажем примитивни), тј. колико много таквих појединаца има међу њима, када и поред тога што су добили највише од свих на Балкану (а прву државу су добили на поклон у ХХ веку, култура и цивилизацијски допринос (ако се уопште може то ценити у оквиру народа, можда и не може) далеко иза свих других народа око њих...) опет желе још, опет желе више, опет желе крв и рат... До Бујановца, до Врања, до Рашке, не знам докле би... И опет малтретирају ону шаку јада Срба што је остало доле, као да су они сатерани у ћошак, а не победници као ретко који анрод у историји, што се територија тиче, када се узме у обзир са чим су се учипили а шта су однели са стола... DYNABLASTER, Иван Недић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Или ћемо да сарађујемо или ћемо да останемо задња рупа на планети поред које нико неће хтети да прође. Znači ucjena. Ili će da bude po mome ili ćeš da dobiješ po nosu. U najboljem slučaju ćemo ti uvesti embargo. Mnogo dobra ta "saradnja". obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Da saradjuje nasa policija sa njihovom koja je satavljena od terorista,kriminalaca i jos kojecega. Ajde ne lupaj gluposti, prvo ne sarađuju sa njihovom policijom već sa euleksom i kforom, a drugo njihova policija ili ti KPS tako nešto je sastavljena barem što se severa tiče skroz od naših ljudi, tj. Srba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ustvari sad sam shvatio da tvoj komentar ne isključuje moj i obrnuto, ali ipak većina nisu teroristi i kriminalci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Па нису ни код њих сви терористи и криминалци, нити је њихова полиција састављена искључиво од монструма. Вероватно има по неки такав, можда има и више него код нас, али све то сада не мења ствар... Једина опција је да се са њима сарађује па да се стање некако временом смири и нормализује. Не знам стварно која је друга опција? Оћемо да пробамо поново са тенковима? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука