Sherlock H. Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 troll ВИЛМА and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ovo je kamena hrana za mene. Arsenija and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Jel more ovo da se kaze prostije da svi skontamo? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Драгана Милошевић, Deki992 and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ovo je kamena hrana za mene. Ne boj se svarices....evolucija je cudo..... greengrin Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 @@SHADOWS OF THE LIGHT, Ako mi zatreba moracu da svarim greengrin Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 jurodivi sitematizuj malo tu misao.bacas gomilu termina koju recenicama daju besmisao umesto ono sto treba da im daju.smisao!!....ne znam protiv kojih vetrenjaca se ti boris ali bi trebao da razmislis o svom mestu u koordinatnom sitesmu konfuzije.....sto se kaze izasao si iz fokusa....malo konciznosti nije na odmet..... Лидија Миленковић, Gordana . and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Mozda covek zapravo ima vazn stvar da saopsti ali kuburi sa koncentracijom pa na pola recenice zaboravi sta je teo al nema veze nastavi dalje da pise bez obzira... tako ja dozivljavam njegova izrecenija... Биљана and Margareta је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Mislim da cilja na insuficijenciju kognitivno-tranparentne transemancipacije u koliziji sa konvergentno-implozivnom pseudoinkluzijom. ...ali nisam 100% siguran... Gerhard, Vockica, Јефимија Крунић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=n84aKTHOAPM Arsenija, Лидија Миленковић, sqny and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kad pocnete da se bacate sa terminima da covek pobegne od vas 0409_feel Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Jurodivi je samo prebrz zastane zaboravi kontekst i nastavlja da pishe a usput trazi smisao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 E super, mislim da se ova tema razvija u dobrom pravcu. Pored toga sto smo svi zbunjeni i ne znamo sta da kazemo, mislim da ce se daljim tokom iskristalisati besmisao i svi cemo postati leptiri. Биљана and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Мислим да је Јуродив само мало љут на нас овде, јер на појединим његовим темама смо се понеки шалили на рачун његовог вокабулара (и ја сам), премда не видех да је ико био злонамеран... Кад се на то додају неки његови ставови који су опет последица његовог неофитства, те његове младе године, барем сам ја таквог мишљења, Јуре се малкице наљутио на нас Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sX5mX_m1odU&feature=player_embedded 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука