Jump to content

Мушкарци и зрелост

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ако је нашим родитељима до нечега стало,онда је то да им деца не остану сама и да виде унуке...

Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... "

Ja sam majka muskog deteta i nekako se ne nalazim u gore opisanom cilju. Ako se svede na ovo bice to moj zivotni debakl. Zelja mi je da bude fizicki i mentalno zdrav, posten, cestit, odgovoran, hrabar ... A porodicu i decu neka stvara sebi ako ih zeli i neka u njima uziva bas kao sto ja sada uzivam u svojim klincima.

Na meni je samo, kad odu iz gnezda, da ih pratim molitvom.

Не знам зашто си се окомила на мене,но свеједно

Заиста мислим да би свака мајка пожелела да јој деца не буду за живота сама, али ок ,ако се ти не проналазиш у томе,твој проблем...

Иначе тај шаблонски одговор и жеља о здравом,паметноми честитом детету,се ваљда подразумева,која мајка то не жели???

Али зашто би био дебакл  желети да дете једног дана створи и своју породицу,па да и њихова деца имају своје молтвенике,кад оду из гнезда...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 162
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Али зашто би био дебакл желети да дете једног дана створи и своју породицу,па да и њихова деца имају своје молтвенике,кад оду из гнезда...

Zato sto treba da zive svoj zivot a ne zelje svojih roditelja.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

" Зрелост је када урадиш оно што је добро за тебе иако ти је то и мама рекла"

заборавиласаммудраца

Подели на овим сајтовима

моја мама је најлепша на свету.

Подели на овим сајтовима

"Зрелост је када урадиш оно што је добро за тебе иако ти је то и мама рекла"

Evo sad razmišljam šta sam to uradio dobro za mene a da mi mama nije rekla i ne mogu da se setim, pa sam počeo da razmišljam šta sam to dobro za mene uradio u skorije vreme ovako bilo da mi je neko rekao ili ne i ne mogu da se setim..... 

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је зрелост неке особе директно везана за њено узрастање у истинској љубави. Као последица тога може да се за неког каже да је прави мушкарац / жена.

Повлачење црта, играње на карту мушкости - мужевности, "постављање ствари на своје место", све то му ипак некако дође незрело.

Нажалост, таква решења су понекад неопходна ако се ради о односима који су пуни себичне љубави препуне егоизма. 

Брак је ипак светиња и треба га чувати...

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Жена ми се породила пре 15ак дана, ташта је већ две недеље код нас...није лоше, кува нам, спрема, пере, док се жена не опорави... сутра долази и моја мајка да помогне...видећемо како ће ићи...надам се добро, није било до сада ситуација за реакцију.....уважавају једна другу...

занимљивост, мајци и жени на исти дан рођендан...ники проблем...прво купим жени поклон, па онда заједно купујемо мојој мајци...жена воли да купује, каква год да је прилика, увек пустим њу да бира, мој укус је ионако безвезан..

Иначе, имам сада две ћеркице + жена + мајка + ташта .... јако пуно жена око мене..па нек се мало и боре за моју пажњу..шта фали...има да се наједем добрих колача, кифлица, торти, пита, проја, палачинки...

Све их волим, ташту поштујем....

Подели на овим сајтовима

Жена ми се породила пре 15ак дана,

честитамо :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...