Драшко Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Још негде споменух књигу Стива Бидалфа "Бити мушко" Сјајна, интересантна књига, врло поучна. Мени је помогла да схватим где сам, како сам, које су рупе биле у мом одрастању. Ко воли, нек прочита. Иначе тема у суштини болна, јер сазревање дечака, младих мушкараца може да буде исто врло трновито као и код девојака Можда понекад и теже, ако немају основну "поделу карата" која би им ишла на руку JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Naravno da zelite anulirati muskost. Kod nekih zena je to podsvesno, prirodno i to su dobre zene. One druge svesno postavljaju izazove ispred muskarca, ili bolje receno vrse neprirodni pritisak, ugusujuci njegovu muskost. Ako im se dozvoli, onda lete ka drugom muskarcu, gledajuci u njemu pre svega izazov za svoju sujetu. I njima se lako moze stati na put, samo... Mogu samo zaključiti da si imao nesreću da srijećeš pogrešne žene. Žao mi je. Prekinuću diskusiju da ne ugrozim muškost. Nije mi to cilj. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Можда има,мада ја не знам за такве случајеве,и мислим да су у великој мањини...код мене је сушта супротност,ако моја кева у нечему изгара,онда је то да ожени сина,и то по принципу ако је добра теби,мени је још боља... Ако је нашим родитељима до нечега стало,онда је то да им деца не остану сама и да виде унуке... Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... dada Ulazi sin sa tri devojke u kucu i kaze majci: - Aj pogodi koja mi je verenica. - Pa ova u sredini. - Kako si pogodila? - Jedina je koja me nervira. :0104cheesy: ВИЛМА, Лидија Миленковић, SHADOWS OF THE LIGHT and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Mogu samo zaključiti da si imao nesreću da srijećeš pogrešne žene. Žao mi je. Prekinuću diskusiju da ne ugrozim muškost. Nije mi to cilj. Ma nisam ja sreo pogresne zene, nego one pogresnog muskarca... .smesko. Oprosti ako te necim uvredih. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 bre petrovicu ona oce da ti kaze da je ona prava zena za tebe...... 4chsmu1 Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 bre petrovicu ona oce da ti kaze da je ona prava zena za tebe...... 4chsmu1 Udario trn na glog... .smesko. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Свих ових проблема нема тамо где има љубави. feeble, N.Petrovic and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Свих ових проблема нема тамо где има љубави. I tako nas ubijete u pojam, jer, naravno, vi imate monopol nad ljubavlju i znate njena pravila koja nam u lepoj formi izdiktirate, a mi grubi i neotesani treba da ih prihvatimo, tj moramo da ih prihvatimo. :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 I tako nas ubijete u pojam, jer, naravno, vi imate monopol nad ljubavlju i znate njena pravila koja nam u lepoj formi izdiktirate, a mi grubi i neotesani treba da ih prihvatimo, tj moramo da ih prihvatimo. :bla: где има љубави нема повређене сујете ни гордости. Милан Б, Ayla and ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 где има љубави нема повређене сујете ни гордости. Ok. Ja ipak preferiram onu: opreznost je majka mudrosti... Sve je u sustini pitanje stajanja na klackalici. Ni tamo ni vamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Где има љубави нема ни опрезности ни калкулисања. Тако знаш да ли волиш и да ли си вољен. ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Јоооој, каква тема ! Ух !!! Снаја сам скоро три деценије, и много сам у тој улози пропатила. ( Хвала Богу, УВЕК ме је муж штитио, мада је то још више иритирало моју свекрву). Свих ових година молила сам Бога да ми сачува памет и сећање на прогутане увреде, на претње, на све муке, али не у смислу неговања мржње, већ у смислу опомене самој себи, да кад будем свекрва не почнем (несвесно) да улазим у стереотип, јер чињеница је да већина тих свекрва које су пропатиле од својих свекрва, ни не примете кад почну да им наличе. Е тога се бојим. ВИЛМА, JESSY, N.Petrovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 "Ако је нашим родитељима до нечега стало,онда је то да им деца не остану сама и да виде унуке... Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... " Ja sam majka muskog deteta i nekako se ne nalazim u gore opisanom cilju. Ako se svede na ovo bice to moj zivotni debakl. Zelja mi je da bude fizicki i mentalno zdrav, posten, cestit, odgovoran, hrabar ... A porodicu i decu neka stvara sebi ako ih zeli i neka u njima uziva bas kao sto ja sada uzivam u svojim klincima. Na meni je samo, kad odu iz gnezda, da ih pratim molitvom. Лидија Миленковић, Gordana ., Dragi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 "Ако је нашим родитељима до нечега стало,онда је то да им деца не остану сама и да виде унуке... Свака мајка једну жељу има...да ожени свога сина... " Ja sam majka muskog deteta i nekako se ne nalazim u gore opisanom cilju. Ako se svede na ovo bice to moj zivotni debakl. Zelja mi je da bude fizicki i mentalno zdrav, posten, cestit, odgovoran, hrabar ... A porodicu i decu neka stvara sebi i neka u njima uziva bas kao sto ja sada uzivam u svojim klincima. Samo da ne nadje neku rospiju.... .smesko. :bla: Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Samo da ne nadje neku rospiju.... .smesko. :bla: Pa moze ako formira takav ukus, sto da ne?! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука