Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Kad je napunjen to je to. :) Sad ostaje da isprobas koliko drzi baterija. Ako koristis 3G, i ako ga koristis par sati dnevno, jedan dan je vrh koliko baterija moze izdrzati. :) Bez toga eventulano 2 dana maksimum maksimuma. Tako je sa svim smartphone koji koriste android ili OS :) 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@,

То сам исто прочитао :) За почетак ће јако кратко да траје, јер ћу да га чачкам :D

Подели на овим сајтовима

Баш ме занима како ће се показати овај модел, колеге са посла су пре неки дан добили неки Alcatel дуал сим, и прилично лепо ради. Исто је Телеком у питању.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/alcatel-one-touch-992d.html

ALCATEL-ONE-TOUCH-992-White-Black-236x31

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To je ta konkurencija, i oba, kako smo videli, mogu da se uzmu u MTS-u... :)

Подели на овим сајтовима

Trenutno neku predratnu Nokiu, ta ima signala gde god da sam se popela. 

Trenutno, jer je duša moje duše upao u čašu sa pivom po stoti put i pokvario se, pa čekam da se popravi... Znam da je žnj telefon ali ja ga obožavam i emotivno sam vezana za njega. I moj je roze :D

254566_177224849002787_4000879_n.jpg

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Неки утисци после пола сата чачкања.

Скидање задње маске је мало глупо. Увек имам осећај да ћу је поломити.

Постављање сим и меморијске картице је јако једноставно.

Телефон је брз, прегледан, доста једноставан за коришћење. Лако се приступа свему, игрице могу да се деинсталирају (због овога сам веома срећан), као и већина програма.

Када се обрише нешто са почетног екрана, распоред остаје исти, тј. појављује се "рупа" (или ја не знам како да подесим).

Постоје опције да се додају пречице на екран, а када се нешто инсталира, аутоматски је направљена и пречица која стоји на почетном екрану.

Батерија је пала на 75% после пола сата.

Постоји опција "sleep" која се покреће кратким притиском на on-off дугме, а телефон и даље сасвим нормално функционише.

Не могу да прекопирам именик са меморијске картице у телефон (вероватно ја не знам како).

Екран се прилично брзо ротира. Куцање је мало теже (мени), јер су типке доста мале, али када се окрене телефон на страну, оне се повећају. Има ћирилицу, а лако се пребаци да латиницу.

Не знам шта бих више написао? Можда, ко има мање шаке, телефон је доста велик, па би могао да има проблема. Мени не смета, моје су као лопате.

Подели на овим сајтовима

Ljudi nemojte biti naivni kako su ovi novi telefoni dobri. Dobri jesu ali kada policija hvata frekvenciju.

O cemu ti to kakvu frekvenciju?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

O cemu ti to kakvu frekvenciju?

Ti si očigledno imao 1 iz fizike. Svaki mobilni telefon ima svoju frekvenciju 900 MHz je za Evropu. Radarom se locira svaki telefon.

Овај форум је дефинитивно најбоља ствар која се десила српском интернету. Треба ово све скупљати и објавити књигу. Можда и филм снимити.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...