Juan Valdez Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Купујте апликације. Оне су sandbox-оване. Тиме помажете ваше девелопере. Justin Waters and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Kad je napunjen to je to. Sad ostaje da isprobas koliko drzi baterija. Ako koristis 3G, i ako ga koristis par sati dnevno, jedan dan je vrh koliko baterija moze izdrzati. Bez toga eventulano 2 dana maksimum maksimuma. Tako je sa svim smartphone koji koriste android ili OS Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @, То сам исто прочитао За почетак ће јако кратко да траје, јер ћу да га чачкам Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Баш ме занима како ће се показати овај модел, колеге са посла су пре неки дан добили неки Alcatel дуал сим, и прилично лепо ради. Исто је Телеком у питању. http://www.mts.telekom.rs/index.php/alcatel-one-touch-992d.html Милан Б је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones/MultiPhone_4500_Duo# Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 To je ta konkurencija, i oba, kako smo videli, mogu da se uzmu u MTS-u... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Trenutno neku predratnu Nokiu, ta ima signala gde god da sam se popela. Trenutno, jer je duša moje duše upao u čašu sa pivom po stoti put i pokvario se, pa čekam da se popravi... Znam da je žnj telefon ali ja ga obožavam i emotivno sam vezana za njega. I moj je roze Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Неки утисци после пола сата чачкања. Скидање задње маске је мало глупо. Увек имам осећај да ћу је поломити. Постављање сим и меморијске картице је јако једноставно. Телефон је брз, прегледан, доста једноставан за коришћење. Лако се приступа свему, игрице могу да се деинсталирају (због овога сам веома срећан), као и већина програма. Када се обрише нешто са почетног екрана, распоред остаје исти, тј. појављује се "рупа" (или ја не знам како да подесим). Постоје опције да се додају пречице на екран, а када се нешто инсталира, аутоматски је направљена и пречица која стоји на почетном екрану.Батерија је пала на 75% после пола сата.Постоји опција "sleep" која се покреће кратким притиском на on-off дугме, а телефон и даље сасвим нормално функционише. Не могу да прекопирам именик са меморијске картице у телефон (вероватно ја не знам како). Екран се прилично брзо ротира. Куцање је мало теже (мени), јер су типке доста мале, али када се окрене телефон на страну, оне се повећају. Има ћирилицу, а лако се пребаци да латиницу. Не знам шта бих више написао? Можда, ко има мање шаке, телефон је доста велик, па би могао да има проблема. Мени не смета, моје су као лопате. Милан Б and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ljudi nemojte biti naivni kako su ovi novi telefoni dobri. Dobri jesu ali kada policija hvata frekvenciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ljudi nemojte biti naivni kako su ovi novi telefoni dobri. Dobri jesu ali kada policija hvata frekvenciju. O cemu ti to kakvu frekvenciju? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
purke Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 HTC Desire X Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 O cemu ti to kakvu frekvenciju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ovakav otprilike (da ne slikam sad svoj i postavljam ovde ). Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 O cemu ti to kakvu frekvenciju? Ti si očigledno imao 1 iz fizike. Svaki mobilni telefon ima svoju frekvenciju 900 MHz je za Evropu. Radarom se locira svaki telefon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 O cemu ti to kakvu frekvenciju? Ti si očigledno imao 1 iz fizike. Svaki mobilni telefon ima svoju frekvenciju 900 MHz je za Evropu. Radarom se locira svaki telefon. Овај форум је дефинитивно најбоља ствар која се десила српском интернету. Треба ово све скупљати и објавити књигу. Можда и филм снимити. Биљана, Kolega2357, RYLAH and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука