cloudking Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Можда и овакве ствари дају свакавим ликовима да се спрдају са Црквом? Laz!!! Bezocna laz i sprdnja! Sprdnja sa crkvom... a ti im pomazes zato sto si ti na platnom spisku! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Који дегенерик цигански...не може се од мајмуна очекивати више него да гура прст у ду.е па онда у уста... Смучио ми се први пут кад је опсовао на кеш таксију..... Znaci osetljiv si na psovke i ruzne reci? hansbrough, Ленка*, Juan Valdez and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Људи, Црква није, никаква компаније која пружа услуге, него је за већину нормалних и добронамерних људи Извор воде живе, чисте и лековите! Понављам, овај Ивановићев спот би имао итекаквог смисла и користи за многе у Цркви да није првенствено ударио на оно што је најсветије у Цркви, у СВЕТИТЕЉА! (Мени је јасно да ОблачниКраљ нема појма о светости кнеза Лазара, али би свезналица Ивановић то морао знати!) Свете мошти светог кнеза Лазара веле сваком ко има три чисте у глави да он није никакав клијент СПЦ него живи човек Бога Живога, којег је Бог подарио српском народу и којег је Бог прославио! Црква је исто тако и најуспешнија болница, где долазе оболели у нади да ће ту оздравити... и многи оздраве, али многи, нажалост, не успевају да се исцеле, (Качавендин пример!) јер су одвећ болесни (дубоку у себи гаје склоности ка самоубиству, тј. горди су!) а та болест се најтеже лечи... Здрав, радостан хумор је врлина многих епископа, свештеника и верника! Има безброј примера и примера, и то баш црквених људи да не набрајам многе, само да поменемо дивну двојицу: блаженопочившег патријарха Павла и владику Данила Крстића... невероватан смисао за здрав и целовит хумор! Или, довољно је прочитати нешто од Бранислава Нушућа, па видети шта значи здрав, лековит хумор, да не набрајам вројну плејаду српских сатиричара и хумориста... има забележен случај покушаја неслане шале о Цркви и светом Сави, у Нушићевом присуству, и зна се како је Нушић жустро реаговао, тако да би овај ИИ (иначе, дудук и дозлабога плитак и ситан шатро-шаљивџија) био са ових небеских облака најурен све с-ноге-на-ногу и ту му не би ни Краљ_Облака могао, ни зеру помоћи! Кад човек почне да пропада, он пада све дубље и дубље, стога ваљда ИИ и пристаје на неку ситну издајничку кинту, еда би се порадило на томе да Српска Православна Црква не буде најугледнија и ''најпопуларнија институција'' (читај: болница) у напаћеном српском народу. Јер, бато, сад су на Балкану популарни Вучи и Дачи, (и бураз им Тачи) два-три врла СКОЈевца који још нису изули скојевске цокуле, и би да тако (не изувајући се) ускоче у нову УТОПИЈУ знану као евРОПСКА комуна... Баук кружи Европом: Цокулаши свих земаља - уједините се! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Људи, Црква није, никаква компаније која пружа услуге, него је за већину нормалних и добронамерних људи Извор воде живе, чисте и лековите! Ако дозволиш, слажем се са тобом, али бих додао за већину чланова Цркве... Дакле оних који се труде да учествују у литургијској заједници, иду редовно у цркву итд... Али таквих је тек неколико процената грађана Србије... Бојим се да већина оне разлике од тих неколико процената па до 80 и нешто посто који се на попису изјашњавају као православни, Цркву управо схватају тако... Golub је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 ''Ако дозволиш, слажем се са тобом, али бих додао за већину чланова Цркве... Дакле оних који се труде да учествују у литургијској заједници, иду редовно у цркву итд... Али таквих је тек неколико процената грађана Србије... Бојим се да већина оне разлике од тих неколико процената па до 80 и нешто посто који се на попису изјашњавају као православни, Цркву управо схватају тако...'' Сагласан 100%. Стога, се и буним оволико (к'о Грк у апсу) што овај промо-спот и ''атакује'' на ову незнавену већину и тежи-жели да им додатно огади Цркву, генерализујући све, користећи тренутно рђаве ствари и рђаве људе из Цркве... Познајем неке Србе који религиозно гледају емисије дотичног хумор-шарлатана и саживе се са њим. датеБогсаклониисачува... То би исто било као кад бих ја направио промо-спот о болницама у земљи Србији, а користио примере само лоших лекара и директора болница, и још успут поменуо неке добре лекаре... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 @Golub Голубе потпуно си у праву и осећа се да си под утицајем-позитивним,Вл.Атанасија.Међутим,мислим да се губи време и енергија на ИИ,не треба му придавати значај.Отворите неку афирмативну тему која ће да призове посета као ова будала ИИ.Само стиче популарност на конто пљувања Цркве.Најобичнија будала чије ће време да прође. Golub and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Nema negativne reklame, tako da treba Ivanovicu da zahvalite za ovaj bwsplatni marketing... A ko zna mozda se i vrati poverenje gradjana u crkvu ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Nema negativne reklame, tako da treba Ivanovicu da zahvalite za ovaj bwsplatni marketing... A ko zna mozda se i vrati poverenje gradjana u crkvu ;-) ..Otvori temu ..'' glupost decenije'' i odmah postavi gornji citat ... Nema teorije da te neko pobedi .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 ..Otvori temu ..'' glupost decenije'' i odmah postavi gornji citat ... Nema teorije da te neko pobedi .. Posle tvojih postova sa prethodne strane shvatio sam da sam ja tek treca liga... nisam ti konkurencija u tom sportu pa sam zato digo ruke i sad se samo zezam... uzivaj u novostecenoj slavi Taman da proslavis sto te Ivanovic dzabe reklamira пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Nego ..ajde na konto ovog ''humora'' koji promoviše I.I. pokayujući svoju nekreativnost i glupost ... evo jednog primera gde se kritikuje ''mpc'' od strane njihovih humorista u Makedoniji .. čisto usporedbe radi .. jer ovo je za razliku od Ivanbovića i smešno a i ima smisla .. https://www.youtube.com/watch?v=nfVuhNxTWdM الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Nego ..ajde na konto ovog ''humora'' koji promoviše I.I. pokayujući svoju nekreativnost i glupost ... evo jednog primera gde se kritikuje ''mpc'' od strane njihovih humorista u Makedoniji .. čisto usporedbe radi .. jer ovo je za razliku od Ivanbovića i smešno a i ima smisla .. Naravno da ima smisla kad se kritikuje tudja crkva... nemoj neko slucajno da je "dirno" tvoju... Ivanovicev humor mi se uopste ne svidja ali njegovo pravo da ismeva koga hoce branim svim silama... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Ivanovicev humor mi se uopste ne svidja Мени се још више не свиђају црњаци и грозоте "Мрачњака". Али некима су и ти накардни снимци лепи и забавни. Шта да се ради када влада ситуациона етика. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Па није лош спот, добра му је фора... А за зезање смо сами дали материјала. Нема љутиш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Мени се још више не свиђају црњаци и грозоте "Мрачњака". Али некима су и ти накардни снимци лепи и забавни. Шта да се ради када влада ситуациона етика. Tako je. ( a na kog mracnjaka mislis?) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука