Ignjatije Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Tako je. ( a na kog mracnjaka mislis?) Na tebe "Oblačiću" http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Ја рекох ''за где је'' пискарање дотичног ''облачића'' ..а видим и мисао му адекватно прати писање .. А кад већ коментарише ово из македоније.. онда нека бар одгледа .. и схвати (а видим да му то баш лоше иде), да сам заправо рекао - да би такав приступ на критику Цркве у Србији такође био прихватљив за разлику од И.И. који само лапрда.. а ''облачко'' му се баш овако, својски држи .. кормила Али не .. боље је лапрднути ..јер просто воли ... иако то нема везе ни са истином нити са смислом оног што саговорник каже .. али то само потврђује постове о '' деценијској глупости'' и ''кормиларењу'' ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Можда и овакве ствари дају свакавим ликовима да се спрдају са Црквом? Mozda je razlog sto ima sveca koje mnogo dime i garave... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Мени се још више не свиђају црњаци и грозоте "Мрачњака". Али некима су и ти накардни снимци лепи и забавни. Шта да се ради када влада ситуациона етика. Nema ništa bolje kada pustiš drugu koji se upravo sprema da jede video snimak, kako se gubi apetit momentalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Na tebe "Oblačiću" Ti si drugi koji mi spocitava da sam ja Mracnjak... ili pruzi dokaz ili se izvini. Iako si Artemita mozes bar da se izvinis... Али не .. боље је лапрднути ..јер просто воли ... иако то нема везе ни са истином нити са смислом оног што саговорник каже .. Pa jbg prvi si poceo... ucinilo mi se da se tema pretvorila u laprdanje (citajuci tvoje postove) pa sam resio da se ne izdvajam... uostalom, ja vec nekoliko stranica ove teme cekam da mi neko objasni sta je to toliko neistinito u klipu Ivanovica... ama odgovora nema pa nema... samo laprdanja i laprdanja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ti si drugi koji mi spocitava da sam ja Mracnjak... ili pruzi dokaz ili se izvini. Iako si Artemita mozes bar da se izvinis... Па зар ниси Мрачњак ? Доказ су одређене поруке. Ако их најдем поставићу их. Нисам артемит. Ако ниси мрачњак онда сори. Мада, мислим да јеси http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Па зар ниси Мрачњак ? Доказ су одређене поруке. Ако их најдем поставићу их. Нисам артемит. Ако ниси мрачњак онда сори. Мада, мислим да јеси Jeste... ja sam mracnjak. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Jeste... ja sam mracnjak. Мој ме инсект никад не вара cloudking је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Cloudy, prijatelju .. Onaj skeč iz MKD je postaviljen kako bi, ko hoće da razume, video šta je loše, glupo i odvratno kod Ivanovića, prosto uporedi njegovu tzv. ''kritiku'' sa tom MKD-onskom i kašće mu se samo .. ali ako i posle toga ne vidi kolko je ono njegovo ZLONAMERNO ..dakle nema kritike... već isključivo i samo postoji prosto i nisko ruglo i IZRUGIVANJE .. što nikako nije niti mođe da bude isto .. A ako neko, recimo ti, smatraš da je isto ..onda brate neznam zaista zašto si ovde.. osim da te neko prepozna kao ''mračnjaka'' .. Ali pazi sam si odgovoran za to .. ondaK الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Jeste... ja sam mracnjak. Ti si onaj oblak sto donosi kisu Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ti si onaj oblak sto donosi kisu Grad... Kisi se ljudi raduju ;-) Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Oblačić nam je izgleda Dark Cloud! Ijao, pa znači kao da nije ni odlazio.Vratio se ka King! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Хронологија корисничких имена за: cloudking Нема историје за приказ Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Хронологија корисничких имена за: cloudking Од За Промени датум Нема историје за приказ Ovo je njegova svetlija strana.U stvari ima ih dvojica : Mračni i Svetli.Cloud je prevagnuo Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Мој ме инсект никад не вара Nemoj lagati(osim sto nije lepo, to je jedna od 10 Bozijih Zapovesti). Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука