Зосима Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Можда смо ово и заслужили, Црква полако прелази у спрдњу популарних тв емисија... Sara" and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Kakav samar! Драгана Милошевић, Зосима and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Па шта очекивати од Ивана Ивановића? Он је то и пре редовно радио. Вређајући хумор најнижег ранга којим покушава да привуче пажњу гледалаца шокантним прилозима. А и то су данашњи медији, то је слика данашњице. Биће још већих изругивања са Црквом. Ништа то ново није. Биће и малтретирања и убијања свештеника, Епископа, монаштва, верног народа... а све у име правде, истине... тај рецепт је добро проверен. Наравно, за оне који Цркву гледају на овај начин и као СЕРВИС (који конкретно и потенцира Иван Ивановић), они ће бити одушевљени. Њима импонује овакав прилог. Сервисерски приступ Цркви је и резултирао оваквим скечевима. kirios1, gandalf, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 ево један леп коментар: -Владимир-, bnenad92, kirios1 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Rusenje Crkve, Drzave i Vojske Srpskog naroda je pocelo odavno, jos 5. Oktobra pre desetak godina. Sada se prelazi u fazu ismevanja... I to je jedan od nacina. Jer smeh ji ismevanje je najbolji metod za rusenje autoriteta. Ignjatije, Драгана Милошевић, dvabu and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Mилена КШ, Драшко, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Hristovo učenje kao učenje je jedna stvar, a organizovana religija je skroz druga, ja mislim da to drugo može biti samo zlo. A ovo što je Ivanović radio nije ništa strašno i skandalozno. Evo šta moj omiljeni komičar ima da kaže o papi: "Kad god se vođa nekog kulta proglasi za Božjeg nepogrešivog vingmena, sakrijte decu..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Па није баш тако, и зашто би Црква била поштеђена критике, а Иван то само ради на свој начин... Уосталом зар му овај материјал за спрдњу није презентовала и сама Црква... Па зар нисмо и ми овде на форуму, у многим темама дискутовали о свему овом што је Иван стрпао у ових минут ипо... Крајње је време да се Црква суочи мало сама са собом, много је гафова било последњих година, а све се гура под тепих... ВИЛМА, Ћириличар, Grizzly Adams and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Hristovo učenje kao učenje je jedna stvar, a organizovana religija je skroz druga, ja mislim da to drugo može biti samo zlo Црква и Христос су једно те исто. Цркву као Невесту Христову нико не може да упрља својим греховима. Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Иван Ивановић је беше јеврејин? Или сам помешала? Лидија Миленковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Па није баш тако,и зашто би Црква била поштеђена критике, а Иван то само ради на свој начин... Уосталом зар му овај материјал за спрдњу није презентовала и сама Црква... Крајње је време да се Црква суочи мало сама са собом,много је гафова било последњих година,а све се гура под тепих... А шта се то гура под тепих? Не гура се него се проблеми решавају на богодоличан начин. Нећемо сада људима сећи главе (и ако би многи то желели). Проблеми се решавају и решаваће се. Није све тако црно-бело као што многи мисле... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Јесте приметили да помоћник користи кандило које виси изнад икона, да би њиме "кадио". Candy Butcher, Orthophill, Ленка* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Иван Ивановић је беше јеврејин? Или сам помешала? Па и да јесте, какве сад то има везе, само нам још фали да нам се припише и антисемитизам... Sara" је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Црква и Христос су једно те исто. Цркву као Невесту Христову нико не може да упрља својим греховима. Ja imam jedno mišljenje o Hristu (+), a drugo o SPC(--), ne vidim kako je to dvoje isto... Ali evo, izuzev svega ostalog, ako jedan (ili više) od velikodostojnika seksualno zlostavlja decu, a onda više njih učestvuje u zataškavanju ("zastareo slučaj") svega toga, nije li to organizovani kriminal? Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Исто као и господин Шек, оснивч атеиста Србије? Како нема везе. Није проблем исмевати цркву ако ниси православан. Дакле...питање је добронамерности. Он може да исмева православље, а ако приметимо да је јеврејин онда смо антисемитисти? kirios1, Crveni Baron, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука