Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Можда смо ово и заслужили, Црква полако прелази у спрдњу популарних тв емисија...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 369
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Па шта очекивати од Ивана Ивановића? Он је то и пре редовно радио. Вређајући хумор најнижег ранга којим покушава да привуче пажњу гледалаца шокантним прилозима.

А и то су данашњи медији, то је слика данашњице. Биће још већих изругивања са Црквом. Ништа то ново није. Биће и малтретирања и убијања свештеника, Епископа, монаштва, верног народа... а све у име правде, истине...  тај рецепт је добро проверен.

Наравно, за оне који Цркву гледају на овај начин и као СЕРВИС (који конкретно и потенцира Иван Ивановић), они ће бити одушевљени. Њима импонује овакав прилог. Сервисерски приступ Цркви је и резултирао оваквим скечевима. 

Подели на овим сајтовима

Rusenje Crkve, Drzave i Vojske Srpskog naroda je pocelo odavno, jos 5. Oktobra pre desetak godina. Sada se prelazi u fazu ismevanja...

I to je jedan od nacina. Jer smeh ji ismevanje je najbolji metod za rusenje autoriteta.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Hristovo učenje kao učenje je jedna stvar, a organizovana religija je skroz druga, ja mislim da to drugo može biti samo zlo.

A ovo što je Ivanović radio nije ništa strašno i skandalozno.  Evo šta moj omiljeni komičar ima da kaže o papi:

"Kad god se vođa nekog kulta proglasi za Božjeg nepogrešivog vingmena, sakrijte decu..."  :D

Подели на овим сајтовима

Па није баш тако, и зашто би Црква била поштеђена критике, а Иван то само ради на свој начин...

Уосталом зар му овај материјал за спрдњу није презентовала и сама Црква...

Па зар нисмо и ми овде на форуму, у многим темама дискутовали о свему овом што је Иван стрпао у ових минут ипо...

Крајње је време да се Црква суочи мало сама са собом, много је гафова било последњих година, а све се гура под тепих...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Hristovo učenje kao učenje je jedna stvar, a organizovana religija je skroz druga, ja mislim da to drugo može biti samo zlo

Црква и Христос су једно те исто. Цркву као Невесту Христову нико не може да упрља својим греховима. 

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић је беше јеврејин? Или сам помешала?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па није баш тако,и зашто би Црква била поштеђена критике, а Иван то само ради на свој начин...

Уосталом зар му овај материјал за спрдњу није презентовала и сама Црква...

Крајње је време да се Црква суочи мало  сама са собом,много је гафова било последњих година,а све се гура под тепих...

А шта се то гура под тепих? Не гура се него се проблеми решавају на богодоличан начин. Нећемо сада људима сећи главе (и ако би многи то желели). Проблеми се решавају и решаваће се. Није све тако црно-бело као што многи мисле...

Подели на овим сајтовима

Јесте приметили да помоћник користи кандило које виси изнад икона, да би њиме "кадио".

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић је беше јеврејин? Или сам помешала?

Па и да јесте, какве сад то има везе, само нам још фали да нам се припише и антисемитизам...

• Волим 1

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Црква и Христос су једно те исто. Цркву као Невесту Христову нико не може да упрља својим греховима. 

Ja imam jedno mišljenje o Hristu (+), a drugo o SPC(--), ne vidim kako je to dvoje isto...

Ali evo, izuzev svega ostalog, ako jedan (ili više) od velikodostojnika seksualno zlostavlja decu, a onda više njih učestvuje u zataškavanju ("zastareo slučaj") svega toga, nije li to organizovani kriminal?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Исто као и господин Шек, оснивч атеиста Србије? Како нема везе. Није проблем исмевати цркву ако ниси православан. Дакле...питање је добронамерности. Он може да исмева православље, а ако приметимо да је јеврејин онда смо антисемитисти? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...