Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zivo blato, sto se covek vise koprca, to brze tone.

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Satanisti! Baš su se razmnožili svuda ko skakvci! Zlatna inkvizicija!

greengrin за инквизицију.... а факат да су се ови намножили...ипак треба бити и опрезан са таквом квалификацијом...

Подели на овим сајтовима

Ehh...setih se:

ikona10.jpg?w=250&h=300&h=300

Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам и не кунем.  Непријатељи су ме више гурнули Теби у наручје него пријатељи. Пријатељи су ме везивали за земљу, непријатељи су ме дрешили од земље, и рушили сва моја надања у земљу.

Ови су ме учинили странцем у земаљским царствима, и непотребним становником земље. Као што гоњена звер нађе сигурније склониште него ли негоњена, тако сам и ја, гоњен непријатељима, нашао најсигурније склониште, сакривши се под Твој шатор, где ни непријатељи ни пријатељи не могу погубити душу моју.

Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Они су место мене исповедали грехе моје пред светом.
Они су ме шибали, кад сам се ја устезао шибати сама себе.
Они су ме мучили онда, кад сам ја бежао од мука.
Они су ме ружили онда, када сам ја сам себи ласкао.
Они су ме пљували онда, када сам се ја гордио собом.

Кад сам се ја правио мудрим, они су ме називали лудим.
Кад сам се правио моћним, они су ми се смејали као кепецу.
Кад сам хтео водити људе, они су ме гурали у позадину.
Кад сам журио да се обогатим, они су ме стукали гвозденом руком.
Кад сам мислио мирно спавати, они су ме будили иза сна.
Кад сам зидао дом за дуг и спокојан живот, они су га рушили и изгонили ме ван.
Заиста, непријатељи су ме одрешили од света и продужили руке моје до Твога скута.
Благослови их и умножи их; умножи ух и још више их огорчи против мене-
да би моје бегство к Теби било бесповратно;
да би се нада у људе искидала сва као паучина;
да би се смирење потпуно зацарило у души мојој;
да би срце моје постало гробом моја два зла близанца: гордости и гнева;
да би све своје благо сабрао на небу;
ах, да бих се једном ослободио самообмане, која ме је и заплела у страшну мрежу варљива живота.

Непријатељи су ме научили да знам, – што мало ко зна – да човек нема непријатеља у свету изван себе. Само онај мрзи непријатеље, ко не зна, да непријатељи нису непријатељи но сурови пријатељи. Заиста тешко ми је рећи, ко ми је учинио више добра и ко више зла у овоме свету: пријатељи или непријатељи. За то благослови, Господе, и пријатеље и непријатеље моје. Роб куне непријатеље, јер не зна. А син их благосиља, јер зна. Јер зна син, да му се непријатељи не могу дотаћи живота. Зато слободно корача између њих и моли се Богу за њих.

Međutim, od neprijatelja su gori oni koji se naslađuju.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Ehh...setih se:

ikona10.jpg?w=250&h=300&h=300

Благослови непријатеље моје, Господе.

http://youtu.be/Ci0Jdd7jqdQ  :) Прелепо и за слушање и гледање

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Нека свако ради свој посао. Знамо ко побеђује на крају. И нека Господ чува све добронамерне људе...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Бесна сам и свашта бих написала, али боље не...

Besna na koga? On nije nikog mucio, ubio, silovao itd.

To sto je rugac, strani placenik itd. nema sad veze sa ovom temom.

Mnogi ne vide, ali on je ustvari prijatelj crkve. A oni sto opravdavaju, zataskavaju i zmure su neprijatelji.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Na koga? On bar nije nikog ubio, niti silovao itd.

Овог што исмева ми је више жао него што сам бесна, а бесна сам на оне који му дају повода да то ради :(

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Мени је и иначе занимљиво виђење лаика да СПЦ мора да буде скуп светаца. А ми сви грешни, зато се Богу и молимо да нам опрости грехе наше. Кад знамо да ниједан човек није без греха, онда прихватамо да се и свештенство може само трудити на том путу...још је њима теже, јер ђаво не да мира онима који му не повлађују...

Подели на овим сајтовима

greengrin за инквизицију.... а факат да су се ови намножили...ипак треба бити и опрезан са таквом квалификацијом...

Nisu oni meni nimali smiješni a ni simpatični. Vjerovalil ili ne, jedina institucija u istoriji koja je je umjela s njima izaći na kraj bila je inkvizicija, i srednjovjekovna Srbija tj. zakoni cara Dušana, naravno: 

Satanisti ubili i skuvali 4 tinejdžera

Geng satanista ubio i pojeo četri ruska tinejdžera. Tri djevojke i jednog mladića izboli 666 ranama nožem, razrezali ih na komadiće i u okviru satanističkog rituala skuvali.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zahranici/99594/satanisti-zabili-a-uvarili-4-teenagery.html

Подели на овим сајтовима

Далеко од тога да су смешни. Нека Господ суди...ми људи смо склони злоупотребама...

Подели на овим сајтовима

Мени је и иначе занимљиво виђење лаика да СПЦ мора да буде скуп светаца.

I meni je zanimljivo vidjenje gradjana da drzavnici treba da budu posteni.

Onda nema mesta cudjenju...

Rekoh sve sto sam imao, necu vise smetati.

Подели на овим сајтовима

Исто као и господин Шек, оснивч атеиста Србије? Како нема везе. Није проблем исмевати цркву ако ниси православан. Дакле...питање је добронамерности. Он може да исмева православље, а ако приметимо да је јеврејин онда смо антисемитисти? 

Mada je zaista nebitno da li jeste ili nije (osim za sumanute teorije zavere)... ali Šrek nije Jevrejin...

Према томе, на чијем платном списку се налазе Госн Ивановић и госн Шрек? Вежи коња где ти газда каже....

Odakle ti ideja da su na bilo čijem platnom spisku???

(osim TV Prve i bolnice u kojoj Šrek radi)

Ako ti se nečiji stavovi ne dopadaju, odmah je "na platnom spisku"... na čijem platnom spisku si ti?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...