Juanito Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Како може неко ко је покушао убиство да буде пуштен уз кауцију?!?!?! Ronald, Sanja Т., Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Причао ми је један таксиста како је возио пијаног типа. И жали се човек како су га осудили на правди Бога, каже осудили га јер је тукао своју жену, и не може да схвати, каже: "Па нисам ја никоме проблем правио, нисам нечију туђу жену тукао, своју сам жену тукао". Не може да се начуди човек због чега га осудише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Dijasporka and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Причао ми је један таксиста како је возио пијаног типа. И жали се човек како су га осудили на правди Бога, каже осудили га јер је тукао своју жену, и не може да схвати, каже: "Па нисам ја никоме проблем правио, нисам нечију туђу жену тукао, своју сам жену тукао". Не може да се начуди човек због чега га осудише. Nije jedinstven primer cesto sam naletala po novinama ili tako medijima izjave nasilnika,tog tipa,da ne mozes da verujes u koju si dimenziju upao.Nije mi jasno sta je njemu u mozgu kad tako prica,gde je rastao ko ga tome naucio,Boze sacuvaj. Ronald, Natasa. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Vozi mene taksista sa još jednom ženom i ne može da shvati kako to danas se žene razvode za svaku glupost i navodi primer jednog svog prijatelja sa rečenicom: Ok, nije trebalo da je udari, jeste preterao, ali tek tako da ode posle jednog šamara i sad on mora da putuje da viđa dete. Meni želudac već u grlu, a ova matora kokoška koja ga podržava sa seljačkom logikom: Jao žao mi dece najviše, pa kako nije mogla da prećuti. Ja mu kažem-stani ovde i izađem jer nisam više mogla da ih slušam. Pu majke im ga... aliluja, RYLAH, Dijasporka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 10 minutes ago, Natasa. рече Vozi mene taksista sa još jednom ženom i ne može da shvati kako to danas se žene razvode za svaku glupost i navodi primer jednog svog prijatelja sa rečenicom: Ok, nije trebalo da je udari, jeste preterao, ali tek tako da ode posle jednog šamara i sad on mora da putuje da viđa dete. Meni želudac već u grlu, a ova matora kokoška koja ga podržava sa seljačkom logikom: Jao žao mi dece najviše, pa kako nije mogla da prećuti. Ja mu kažem-stani ovde i izađem jer nisam više mogla da ih slušam. Pu majke im ga... Pusteni na vikend,stvarno. RYLAH, Natasa. and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Jedna nasa drugarica je zatrudnela ...... Roditelji njegovi su se protivili ... Nisu je zeleli za snajku ... On dete , ona dete ... pojma nemaju o zivotu ... Zaljubljeni ... cekaju dete ...Ona nece da abortira , njemu je svejedno ... Ljubav u trenutku prestaje ... Nastaju problemi koje covek ne moze ni da zamisi ... Pritisci sa svih strana ... Kako su uspeli da se vencaju , to samo Bog zna ... Ali sada ... Imam utisak da je situacija mnogo ozbiljnija nego tada . Bila sam nedavno kod njih da vidim dete ... Beba je preslatka ... Ali je muz prema njoj jako los ... Naime , dok je ona kuvala kafu , nekoliko puta je rekao - Gde je vise ta kafa , ili - Donesi drugaricama tortu , ili ... kad smo rekle da cemo vodu - on je rekao - Donesi vodu ! To su sve narenjenja ... Donesi , uradi , brze malo ... ...i to je neki oblik nasilja ... Samo sto su ga mnogi prihvatili kao model i obrazac ... Muskarci jednostavno ne znaju da se ponasaju ... Nesposobni su da se uzive u ulogu muza , oca , zastitnika ... I sve okrecu na svoju stetu ... Sanja Т. and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 9 minutes ago, Arsenija рече Jedna nasa drugarica je zatrudnela ...... Roditelji njegovi su se protivili ... Nisu je zeleli za snajku ... On dete , ona dete ... pojma nemaju o zivotu ... Zaljubljeni ... cekaju dete ...Ona nece da abortira , njemu je svejedno ... Ljubav u trenutku prestaje ... Nastaju problemi koje covek ne moze ni da zamisi ... Pritisci sa svih strana ... Kako su uspeli da se vencaju , to samo Bog zna ... Ali sada ... Imam utisak da je situacija mnogo ozbiljnija nego tada . Bila sam nedavno kod njih da vidim dete ... Beba je preslatka ... Ali je muz prema njoj jako los ... Naime , dok je ona kuvala kafu , nekoliko puta je rekao - Gde je vise ta kafa , ili - Donesi drugaricama tortu , ili ... kad smo rekle da cemo vodu - on je rekao - Donesi vodu ! To su sve narenjenja ... Donesi , uradi , brze malo ... ...i to je neki oblik nasilja ... Samo sto su ga mnogi prihvatili kao model i obrazac ... Muskarci jednostavno ne znaju da se ponasaju ... Nesposobni su da se uzive u ulogu muza , oca , zastitnika ... I sve okrecu na svoju stetu ... Arsenija, mnogi nastoje da se ponasaju kao diktatori vjeruj mi, to treba odmah sasjeci. Ne treba niko da se uzivi jer nije u braku da glumi vec da voli i da zajedno sa zenom grade njihovu zajednicu. Valjda bi morao iskreno da zeli da bude muz, otac, zastitnik( ali ne fizicki, za to postoji policija, vec da je stiti paznjom i njeznoscu). aliluja, Sanja Т. and Dijasporka је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Institucije itekako moraju zastiti zene i postriti kazne prema svima onima koji zlostavljaju. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 28 minutes ago, Arsenija рече Muskarci jednostavno ne znaju da se ponasaju ... Nesposobni su da se uzive u ulogu muza , oca , zastitnika Овако иде: момак мушкарац муж отац Неки једноставно никад не пређу на други или трећи ниво овакве скале постојања. Arsenija and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 20 minutes ago, Ronald рече Arsenija, mnogi nastoje da se ponasaju kao diktatori vjeruj mi, to treba odmah sasjeci. Ne treba niko da se uzivi jer nije u braku da glumi vec da voli i da zajedno sa zenom grade njihovu zajednicu. Valjda bi morao iskreno da zeli da bude muz, otac, zastitnik( ali ne fizicki, za to postoji policija, vec da je stiti paznjom i njeznoscu). Kako to saseci ? Kad neko ne zna da treba da kaze - Molim te ... mozes li ... Ne razumem .... Institucije se time ne bave ... Za njih je nasilje samo kada neko zeni slomi ruku ili nogu .... Ronald, Sanja Т. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Овако иде: момак мушкарац муж отац Неки једноставно никад не пређу на други или трећи ниво овакве скале постојања. Budala uvek ostaje budala . Adekvatniju rec ne mogu da pronadjem u svom vokabularu ... Zene , budite carice ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Kako to saseci ? Kad neko ne zna da treba da kaze - Molim te ... mozes li ... Ne razumem .... Institucije se time ne bave ... Za njih je nasilje samo kada neko zeni slomi ruku ili nogu .... Sasjeci, otici od njega, ne smije se traziti nekakav kompromis i ocekivati da ce se neko popraviti. Mora se stalno govoriti o tome kako bi se taj problem oznacio kao jedan od bitnijih i vremenom istitucionalizovao u vidu resenja ili zakona kojim se zene mnogo bolje stite nego sad. Ovo sad je uzas, broj zlostavljanih zena je najbolji pokazatelj primitivnosti i patoloskog odgoja i vaspitanja mnogih muskaraca u ovim nasim drustvima. Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Arsenija, Sanja Т., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 6 minutes ago, Arsenija рече Budala uvek ostaje budala . Adekvatniju rec ne mogu da pronadjem u svom vokabularu ... Zene , budite carice ! Па и није баш, свако се може променити ако жели. Роналд је вероватно мислио на промену става према појавама какве си навела. Док такво понашање не почне да се осуђује макар у јавности - неће ни помака бити. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 19 minutes ago, Ronald рече Sasjeci, otici od njega, ne smije se traziti nekakav kompromis i ocekivati da ce se neko popraviti. Mora se stalno govoriti o tome kako bi se taj problem oznacio kao jedan od bitnijih i vremenom istitucionalizovao u vidu resenja ili zakona kojim se zene mnogo bolje stite nego sad. Ovo sad je uzas, broj zlostavljanih zena je najbolji pokazatelj primitivnosti i patoloskog odgoja i vaspitanja mnogih muskaraca u ovim nasim drustvima. Razvod je najbolje resenje ... Ali nije svaka zena u situaciji da se razvede ... Zato trpe nasilje . Ronald, Natasa. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука