Avocado Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Svi oni se ravnaju prema tome šta žele građani Srbije... a građani Srbije žele da žive dobro na prvom mestu (nazovimo to "prosperitet"), a na drugom žele vlast koja će se ponašati "patriotski" (mada je u pitanju specifična vrsta patriotizma, piše se nekad i sa J... ali nazovimo ga ovde: "guslanjem").... te dve navedene želje su često u sukobu... zbog ove prve želje (prosperiteta) nastaju navedeni zaokreti u politici... jer trenutno bez finansijske podrške EU i Amerike, ne možemo ni da održimo postojeći standard... a niko od navedenih kretena i ne ume da napravi klimu u kojoj će naša privreda dobro funkcionisati... samo umeju da iskamče lovu i da prave neke sumnjive dilove sa šeicima i slično... DSS je preterao sa guslanjem na uštrb prosperiteta i zato nestaje sa scene... SNS i SPS kao dokazani guslari godinama pokušavaju da prošire bazu koncentrišući se na prosperitet... to im za sada prolazi jer samo pričaju a za loše ekonomske rezultate koje ova vlada ima će okriviti Dinkića... Sasvim je jasno i zašto ih EU podržava... budući da oni imaju kredit u guslanju, oni su mogli da predaju Kosovo i da ostanu živi (i bukvalno i politički), Tadić to ne bi mogao nikad... zauzvrat su dobili hvalospeve, titule najvećih evropejaca i slično... odrekli su se malo guslanja za malo prosperiteta... Zaboravih ovde da pomenem da je i Tadić širio svoju bazu na sličan način, samo u obrnutom pravcu - guslajući i trošeći nasleđeni (Đinđićev) kredit u prosperitetu. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 a niko od navedenih kretena i ne ume da napravi klimu u kojoj će naša privreda dobro funkcionisati... То је сасвим тачно, али чак и да се нађе неко паметан и вољан да спроведе оно што се спровести мора, шта мислиш колико гласача би било спремно да га изгласа и истрпи неизбежан тежак период (годину, две или три) који би пратио те промене? Чини ми се да нам је једина перспектива тотално пропадање. А онда? Могуће је да ће се народ освестити и изабрати неког ко бар мало може и уме да укључи ”клима уређај”. Али знајући склоности наших бирача, пре ће бити да ће изабрати неке комуњаре ”спасиоце” или не дај боже неке тешке фашисте. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 sa njima sad u koaliciju: DYNABLASTER, Срђан Ранђеловић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 sa njima sad u koaliciju: Nemoj njega da diraš, on je pobednik prošlih izbora, sa jadnim brojem glasova postade premijer države, e pa n može to svako. Well played, well played Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Gospodo liberali, ko po vama treba biti na vlasti? Ko je taj toliko sposoban da reši probleme Srbije u roku do tri godine, a narod ga ne bi podržao ?Čeda, Čanak, Drašković... Ko? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ko je taj toliko sposoban da reši probleme Srbije u roku do tri godine, a narod ga ne bi podržao ? Čeda, Čanak, Drašković... Ko ? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. Niko. Promena imena na političkoj sceni ništa ne može da reši (eventualno jedino da prolongira konačni krah), jer su problemi mnogo dublji od jednog čoveka ili stranke. Grizzly Adams, DYNABLASTER, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Gospodo liberali, ko po vama treba biti na vlasti ? Ko je taj toliko sposoban da reši probleme Srbije u roku do tri godine, a narod ga ne bi podržao ? Čeda, Čanak, Drašković... Ko ? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. Glasajte za mene... ja imam plan!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Čeda, Čanak, Drašković... Ko ? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. Zamoli LIBEK da postane partija i da se kandiduje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Evooo resenjaaaaaaaa, to je ideja koja se prati! http://youtu.be/3RimcmgkIsE Juan Valdez, Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Sve njih osim trenutno DSS finansira zapad. А ДСС финансира СНС... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Gospodo liberali, ko po vama treba biti na vlasti ? Ko je taj toliko sposoban da reši probleme Srbije u roku do tri godine, a narod ga ne bi podržao ? Čeda, Čanak, Drašković... Ko ? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. canak - liga socijal demokrata vojvodine Ceda iako nosi ime "libelar" i nije nesto libelarna partija.. Ne znam jedino koliko je SPO libelaran.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ништа се неће променити наредних 150 година. Динкића нико неће оћерати јер је амерички човек, директ, и он ће вазда петљати око економије с пушком или без ње. Дачић је званично Путинов човек, али уз амерички благослов јер Руси овде ништа не чине без америчког благослова. Овде се једино може променити СНС...меџутиииим ту сад имамо нову ситувацију СНС се показао лојалнији западу од ДС-а. Учинио је оно што ДС није смео око Косова, мада је ДС трасирао и поставио те шине по којима сада СНС иде, Вучић није дебил и отишао је десет корака напред запуцао је директ у Вашингтон а потом је ишао и у Брисел. На оба места је оставио добар поданички дојам. Приде је уништио жуте бесповратно. Шта још остаје на политичкој сцени? А да ту су Двери које су готово маргиналне по броју гласача, мада с обзиром на обзир у догледно време имају шансу да постану озбиљна политичка партија за једно рецимо 50 година. Ту је ДСС који је под контролом Вучића. И ту су још војвођански аутономаши. Реално сем Вучића-Дачића-Динкића нема ко други и тако ће бити док год су ови паметни. Ситуација је готово као за време Јосипа Броза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Gospodo liberali, ko po vama treba biti na vlasti ? Ko je taj toliko sposoban da reši probleme Srbije u roku do tri godine, a narod ga ne bi podržao ? Čeda, Čanak, Drašković... Ko ? Kažite da znamo kako da glasamo na sledećim izborima. Код год да дође на власт морао би да уради ствари које никако не би биле популарне. И не само да би тешко остао на власти, већ би вероватно имао проблема да остане жив... Таквог тренутно нема међу нашим политикантима. ljubodrag and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Искрено иако би ме моји динарци због овога окачили на бандеру, мислим да су комунисти 41 уранили. Сад су требали доћи и наравно да буду православци. Кад би се појавили такви неки , могли би да рачунају на мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Искрено иако би ме моји динарци због овога окачили на бандеру мислим да су комунисти 41 уранили. Сад су требали доћи и наравно да буду православци. Кад би се појавили такви неки , могли би да рачунају на мене. Управо си објаснио узрок наше пропасти у једном посту, боље од свих оних књига које не волеш. Проблем је што су људи овде у глави били и остали истински комунисти. hansbrough and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука