Благовесник Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Najdraže mi je što smo u Zemunu kaznili DS zbog njihovog ponašanja, a sada će pući i u Beogradu ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @Zeljko NSPM je nacional-socijalisticka paraintelektualna formacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @Zeljko NSPM je nacional-socijalisticka paraintelektualna formacija. Ај се ти лепо мани предрасуда па узми да ишчитаваш НСПМ од почетка, наћи ћеш оно што ја пишем да ти не објашњавам и цртам сад овде. Чешљаш се као разумна особа па онда и буди такав. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ај се ти лепо мани предрасуда па узми да ишчитаваш НСПМ од почетка, наћи ћеш оно што ја пишем да ти не објашњавам и цртам сад овде. Чешљаш се као разумна особа па онда и буди такав. Oni su za nacional [sto bi rekao A. - naZijonski] kolektivizam, to se nikako ne stakuje sa libertarijanizmom, sve i da ponekad podseca... A opet je apsurdno, jer bi se svaki iskreni patriota morao zalagati za liberalno i otvoreno trziste sa minimalnom drzavom [da ne koristim Marksov izraz kapitalizam], posto je to najbolji sistem, i od najveceg je nacionalnog interesa da se ovde uspostavi. Isto kao sto su i dobri odnosi sa USA vrhovni nacionalni interes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Сада чак могу да замислим Дачића на место председника Србије. Тог најљигавијег, најлицемернијег, најпревртљивијег... створа на исто тако "нај" политичкој сцени наше земље. Izgleda da Srbi vole takve politicare. One koji su dosledni i istrajni i zrtvuju se u borbi za svoje ideale skartiraju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Izgleda da Srbi vole takve politicare. One koji su dosledni i istrajni u borbi za svoje ideale skartiraju .... Mozda tako jer nema politicke kulture? A mozda jer su prosto ludi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 ... od najveceg je nacionalnog interesa da se ovde uspostavi. Evo ga jos jedan prikriveni nazista medju liberalima .... braco liberali oprez, uvukli su vam se Obrazovci u redove i rovare .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Evo ga jos jedan prikriveni nazista medju liberalima .... braco liberali oprez, uvukli su vam se Obrazovci u redove i rovare .... Kad budes porastao kazace ti se samo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @Auror je pre neki dan napadao homoseksualce kao nesto nenormalno i izopaceno a danas evo prica o nekakvim "nacionalnim interesima" ... cist fasista i zagovornik neonacizma u Srbiji .... Liberali cuvajte se ove nacisticke guje u njedrima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @Auror je pre neki dan napadao homoseksualce kao nesto nenormalno i izopaceno a danas evo prica o nekakvim "nacionalnim interesima" ... cist fasista i zagovornik neonacizma u Srbiji .... Liberali cuvajte se ove nacisticke guje u njedrima ... Ko bre napadao homoseksualce covece, je l' tebi dobro? Pricam o autenticnim interesima ovog drustva, izvan onoga sto su neke budale zacrtale kao "srpski nacionalni interes" [sto je daleko od toga, jer je prisutno to nakaradno vidjenje patriotizma], sad ti to zovi kako god hoces. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 .. od najveceg je nacionalnog interesa da se ovde uspostavi. Ovo su tvoje reci.... posle si izmenio post ... ne uklapa ti se u "koncepat" da si liberal ... Medjutim, mi Srpski rodoljubi smo uvek budni i na braniku otadzbine od naci-fasisticke bulumente ciji si ti predstavnik .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ovo su tvoje reci.... posle si izmenio post ... ne uklapa ti se u "koncepat" da si liberal ... Idi troluj nekog drugog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Izdao si liberale .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Oni su za nacional [sto bi rekao A. - naZijonski] kolektivizam, to se nikako ne stakuje sa libertarijanizmom, sve i da ponekad podseca... A opet je apsurdno, jer bi se svaki iskreni patriota morao zalagati za liberalno i otvoreno trziste sa minimalnom drzavom [da ne koristim Marksov izraz kapitalizam], posto je to najbolji sistem, i od najveceg je nacionalnog interesa da se ovde uspostavi. Isto kao sto su i dobri odnosi sa USA vrhovni nacionalni interes. Не знам како да ти утувим у главу. Познајем лично преко 70% бившег уредништва НСПМ-а. Знам сасвим сигурно да је део њих прешао на Слободно Тржиште блог, а други део се расуо по националистичким сајтовима. У једном моменту су и либертаријанци и националисти представљали писце, сараднике и уреднике НСПМ-а ма колико се то теби слагало, не слагало, уклапало или не уклапало у садашњу твоју предрасуду о НСПМ-у. Дакле не причам напамет као ти, него сасвим поуздан знам о чему говорим, крећем се у тим круговима у тим сам пословима, знам о чему причам. Ђорђу Вукадиновићу уопште није био проблем да његови писци и уредници воде међусобом дугачке полемике које су људи пратили. Њему то доноси читаност , неке нове ствари се сазнају, људи имају прилику да се определе између та два става по питању економије. Сад ми је јасно да део вас овде који се залажете за ту либертаријанску идеју први пут чујете за ово што ја говорим. Но верујем да има међу вама и оних који су упознати са овим али мудро ћуте. Вама из идеолошких разлога боље рећи предрасуда не одговара да вас сада неко доводи у везу са НСПМ-ом. НСПМ је тек касније кренуо у неку јасније националну причу у почетку је то био сабор слободно мислећих српских интелектуалаца из свих праваца и сфера и то је познато свима који прате НСПМ од почетка и уопште нашу политичку и интелектуалну сцену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Izdao si liberale .... Ма можда је и он писао за НСПМ па му остао термин... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука