Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Искрено иако би ме моји динарци због овога окачили на бандеру, мислим да су комунисти 41 уранили. Сад су требали доћи и наравно да буду православци. Кад би се појавили такви неки , могли би да рачунају на мене. Ne znam da li si svestan da ih već imaš. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Управо си објаснио узрок наше пропасти у једном посту, боље од свих оних књига које не волеш. Проблем је што су људи овде у глави били и остали истински комунисти. Пре фалш комунисти него комунисти. Комунисти су били они ентузијасти који нису хтели ономад запад. А од 48 су дошли они други који нису хтели исток. Знаш већ, голи оток, информбиро итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ne znam da li si svestan da ih već imaš. Колико знам ови су ближе Мити богомољцу него Стаљину... а то је нешто контра јел? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Проблем је што су људи овде у глави били и остали истински комунисти. Upravo tako. Promenili su zastavu doduše, nekada je bila klasična komunistička (jugoslovenska sa crvenom zvezdom), a sad je neka "zerbiše patriotiše" varijanta, ali to je isto. Колико знам ови су ближе Мити богомољцу него Стаљину... а то је нешто контра јел? A ja koliko vidim, bliski su Staljinu i to dosta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ситуација је готово као за време Јосипа Броза. "Iako Staljina više nema komunizam jači nego stena." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Сада чак могу да замислим Дачића на место председника Србије. Тог најљигавијег, најлицемернијег, најпревртљивијег... створа на исто тако "нај" политичкој сцени наше земље. Предсједник нема никаква реална овлашћења. Скоро све што он ради нема неког практичног утицаја. Једини практични утицај има на постављање и смјењивање амбасадора Србије како он жели, а да би распустио Народну Скупштину треба му образложени приједлог Владе. Једино још што може да уради је да прима писма од страних дипломата, да дијели ордење ( што Тома свакако ради...за орден "pun intended" ) и да унапрјеђује официре Војске. Када је ријеч о пракси, ова функција нема неку тежину. По мени, функција премијера је далеко важнија, јер он заправо има утицаја и управља земљом, а њу Дачић и држи, али, авај, Вучко ипак све ради и његова је увијек задња. И не, не говорим о овом Вучку: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Upravo tako. Promenili su zastavu doduše, nekada je bila klasična komunistička (jugoslovenska sa crvenom zvezdom), a sad je neka "zerbiše patriotiše" varijanta, ali to je isto. Чек мало јел оспораваш партизанима да су били зербише патриотише ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Чек мало јел оспораваш партизанима да су били зербише патриотише ? Oni su bili komunisti. Hteo sam da kažem da su ti ovi luđaci koji se nazivaju "srpskim patriotskim pokretima" čisti komunisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Pa Šešelja su dugo zvali "crveni četnik" jer se bio slizao sa Slobom. On je neka simbioza toga o čemu je pričao Željko. Inače ne razumem non-stop podmetanje nekih radikalskih klipova našoj najbrojnijoj i najboljoj partiji. Srpskoj Naprednoj Stranci. Ko je šta bio, i gde je bio? Kakve veze ima. Dosta prošlosti. Bitna je sadašnjost kojom gradimo budućnost. Budućnost je srpskog naroda svetla zaista. Ostvarilo se... došao je a niste ga prepoznali.. Na primeru Zemuna i njegovog prosperiteta, i ostali deo države će se poviti. Ћириличар and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 A ja koliko vidim, bliski su Staljinu i to dosta. Колико видим не видиш. Причам брате о идеологији а не о русофилству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Pa Šešelja su dugo zvali "crveni četnik" jer se bio slizao sa Slobom. On je neka simbioza toga o čemu je pričao Željko. Inače ne razumem non-stop podmetanje nekih radikalskih klipova našoj najbrojnijoj i najboljoj partiji. Srpskoj Naprednoj Stranci. Ko je šta bio, i gde je bio? Kakve veze ima. Dosta prošlosti. Bitna je sadašnjost kojom gradimo budućnost. Budućnost je srpskog naroda svetla zaista. Ostvarilo se... došao je a niste ga prepoznali.. Na primeru Zemuna i njegovog prosperiteta, i ostali deo države će se poviti. Луд си! Хахахахаха... Јок Шешељ него неки црквењаци, људи који су заиста православци, а не Шешељ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Oni su bili komunisti. Hteo sam da kažem da su ti ovi luđaci koji se nazivaju "srpskim patriotskim pokretima" čisti komunisti. Тако је у оба блока, јер политичари у нас сви долазе из исте партије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Тако је у оба блока, јер политичари у нас сви долазе из исте партије... A jeste, i ovi što se zovu "liberalnima" nisu nešto preterano liberalni... Izuzetak smo mi libertarijanci naravno. Mi nipošto ne spadamo u "Drugu Srbiju". Причам брате о идеологији а не о русофилству. Pa i ja pričam o ideologiji. Evo Ćirkec kako je formulisao: http://forum.b92.net/topic/64989-pocetak-kraja-bliskoistocnih-diktatura/?p=3491034 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Hteo sam da kažem da su ti ovi luđaci koji se nazivaju "srpskim patriotskim pokretima" čisti komunisti. Унутрашњост остала иста, само промијенили редослијед боја на застави. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Izuzetak smo mi libertarijanci naravno. Ron Paul 2016? Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука