Јаков. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 На одржаним локалним изборима у Земуну, убедљиво је победила Српска Напрадна Странка. Земун је увек био лакмус папир за остале градове и општине, па је за очекивање да ће овакви резултати избора заплашити многе који су желели превремене изборе. Бистра вода спира прљаву жуту са наших кућа и живота. И добро је што је овако. Следе деценије мира и просперитета у нашој држави. Амин. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Zemun je uvek bio uporište radikala. Kakav lakmus papir? Zemun 2009. Zemun juce SNS 50,80%, 37 mandata SPS-PUPS-JS-SDPS-PV 12,3%, 8 mandata, Demokratska stranka (DS) 8,65%, 6 mandata, DSS-Dveri 6,53%, 4 mandata LDP 5,17%, 3 mandata. ostali 16,55%, 0 mandata Dakle, pali su DS, DSS i SRS, LDP ostao isti, a porasle su SNS i SPS, što je i očekivano Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Земун је увек био лакмус папир за остале градове и општине Мислим да Земун не може да буде лакмус за остале градове и опћине у Србији, због великог броја људи који нажалост мораху средином 90-их да напусте огњишта у `рватској, а који добар део, да не кажем већина, гласају за разне валере радикала, тј. напредњаке итд..., што за једну нпр. Црну Траву није примењиво... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 На одржаним локалним изборима у Земуну, убедљиво је победила Српска Напрадна Странка. Земун је увек био лакмус папир за остале градове и општине, па је за очекивање да ће овакви резултати избора заплашити многе који су желели превремене изборе. Бистра вода спира прљаву жуту са наших кућа и живота. И добро је што је овако. Следе деценије мира и просперитета у нашој држави. Амин. Ахахахахахахахахахахахахахахаха !!! Милан Б, Милан Ракић, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Јесте, јесте, мунЗе конЗа, све је потекло из Земуна и радикали и избори и напредњаци и власт и влада и Влада...ништа без Земуна. Већина аналитичара се слаже са Невероватним да је Земун лакмус папир. Годину дана власти напредњачко-социјалистичко-регионалне је било сасвим довољно да људи промене мишљење, међутим изгледа га нису променили напротив... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Može se ponovo očekivati poklanjanje opštinske imovine radi kupovine glasova... i Naprednjački talasi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 i Naprednjački talasi... На ово сам потпуно заборавио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Социјалисти су изгледа неуништив коров у овој држави. Да ми је неко пре лудачке Тадићеве одлуке да склопи владу са социјалистима рекао да ће се они опет вратити на власт, не бих му веровао. Али најискреније. Сада чак могу да замислим Дачића на место председника Србије. Тог најљигавијег, најлицемернијег, најпревртљивијег... створа на исто тако "нај" политичкој сцени наше земље. Демократе су се срозали на најниже гране (мило ми је због тога јер су заслужили). Напредњаци су још и добри. Нерећа ће бити ако Дачи и Динкић освоје власт. Е, тада смо начисто угасили свећу. А иде се ка томе на нашу велику жалост. Него, где су ти силни ратови и изолације којима сте плашили све нас који смо у другом кругу подржавали Тому ? А ми дочекасмо да Вучић буде проглашен за најеврољанина године, и веома позитивне оцене ЕУ и САД-а по разним питањима. Лепо рекох да на власт не може да дође политика која није у складу са интересима запада, јер они их и финансирају... али слабо ко то види него се још и подсмевају. horatio, -Владимир- and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Лепо рекох да на власт не може да дође политика која није у складу са интересима запада, јер они их и финансирају... али слабо ко то види него се још и подсмевају. Ти крен`о к`о @Голуб! Само још да предложиш опкладу! Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 На ово сам потпуно заборавио... Mnogi su zaboravili... Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Sve njih osim trenutno DSS finansira zapad. Otuda i takvi zaokreti u politici kod svih njih od Dacica,Djilasa,Vucica,Nikolica...Uostalom nije cudno nimalo sto je EU nekoliko sati pre zavrsetka izbora i zatvaranja birackih mesta cestitala prosle godine Tomi Nikolicu pobedu. Jednostavno dotadasnji Tadic je odigrao koliko je trebao i bilo je vreme za rokadu. Inace ono sto stalno zanemaruju politicari,ako cemo realno juce niko nije pobedio jer cak 70 i kusur posto Zemunaca uopste nije izaslo na izbore. Dakle velika vecina cak 70 posto ljudi u Zemunu ne vide u nijednima bilo sta dobro pa zato nisu ni izasli,zamislite takav naslov u novinama? Umesto onog naprednjaci 50%! da 50% od jedva 30%,od tih 30% bar pola su stranacki vojnici,kojima dobar rezultat donosi nesto. Inace bejase moje prvo glasanje oni izbori kad je bilo ili Tadic ili Toma,drugi krug,pre 4,5 godina. Tad glasah za Tadica i on i pobedi,posle sam se sam pokajao kako sam uopste mogao glasati za nekog takvog. Onda prosle godine opet na megdanu njih dvojica i ja glasah sad za Tomu,on pobedi ali malo je reci da sam na dobrom putu da se i tu dobro pokajem sto sam glasao za tako nekog. Trenutno na politickoj sceni ne vidim nikog osim Dveri koji se nisu debelo ogresili o narod,koji nisu lagali i koji me nisu razocarali,ali dobro realno Dveri jos nisu ni imale priliku,kad bi dobile ko zna da li bi se i tu razocarao,ali ko zna. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Sve njih osim trenutno DSS finansira zapad. Otuda i takvi zaokreti u politici kod svih njih od Dacica,Djilasa,Vucica,Nikolica...Uostalom nije cudno nimalo sto je EU nekoliko sati pre zavrsetka izbora i zatvaranja birackih mesta cestitala prosle godine Tomi Nikolicu pobedu. Jednostavno dotadasnji Tadic je odigrao koliko je trebao i bilo je vreme za rokadu. Svi oni se ravnaju prema tome šta žele građani Srbije... a građani Srbije žele da žive dobro na prvom mestu (nazovimo to "prosperitet"), a na drugom žele vlast koja će se ponašati "patriotski" (mada je u pitanju specifična vrsta patriotizma, piše se nekad i sa J... ali nazovimo ga ovde: "guslanjem").... te dve navedene želje su često u sukobu... zbog ove prve želje (prosperiteta) nastaju navedeni zaokreti u politici... jer trenutno bez finansijske podrške EU i Amerike, ne možemo ni da održimo postojeći standard... a niko od navedenih kretena i ne ume da napravi klimu u kojoj će naša privreda dobro funkcionisati... samo umeju da iskamče lovu i da prave neke sumnjive dilove sa šeicima i slično... DSS je preterao sa guslanjem na uštrb prosperiteta i zato nestaje sa scene... SNS i SPS kao dokazani guslari godinama pokušavaju da prošire bazu koncentrišući se na prosperitet... to im za sada prolazi jer samo pričaju a za loše ekonomske rezultate koje ova vlada ima će okriviti Dinkića... Sasvim je jasno i zašto ih EU podržava... budući da oni imaju kredit u guslanju, oni su mogli da predaju Kosovo i da ostanu živi (i bukvalno i politički), Tadić to ne bi mogao nikad... zauzvrat su dobili hvalospeve, titule najvećih evropejaca i slično... odrekli su se malo guslanja za malo prosperiteta... Grizzly Adams, Славен, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 На одржаним локалним изборима у Земуну, убедљиво је победила Српска Напрадна Странка. Земун је увек био лакмус папир за остале градове и општине, па је за очекивање да ће овакви резултати избора заплашити многе који су желели превремене изборе. Бистра вода спира прљаву жуту са наших кућа и живота. И добро је што је овако. Следе деценије мира и просперитета у нашој држави. Амин. Ako je ovo ironija onda OK; ako si ozbiljan onda najveci facepalm na svetu. Vucic je nesto najopasnije sto se Srbiji desilo jos od doba Josipa Broza. Justin Waters, Golub, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Usput srbi imaju taj podanicki mentalitet; i Demokrate su najvecu snagu imale godinu dana posle petog oktobra; tako ce se isto desiti radikalima bez bedzeva; cim shvate kakva je prevara stranka raznik mutljikasa i kriminalaca; naprednjaci ce napredno na smetliste istorije. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Usput srbi imaju taj podanicki mentalitet; i Demokrate su najvecu snagu imale godinu dana posle petog oktobra; tako ce se isto desiti radikalima bez bedzeva; cim shvate kakva je prevara stranka raznik mutljikasa i kriminalaca; naprednjaci ce napredno na smetliste istorije. Bojim se da to neće ići tako lako jer je Vučić inteligentiniji od Tadića i Miloševića zajedno a ima i više iskustva (u momentu dolaska na vlast)... nažalost, mislim da će biti potrebno duže vreme da se shvati navedeno... Grizzly Adams, коЖељ њацИ and Golub је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука