Jump to content

Ко су демони и какав је њихов утицај на људе.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Praštaj brate što te skraćujem, recimo da si ti Marko kao ja , ja ti nikad ne bi skratio ime. Bavi se ti formom na svoj najbolji način i praštaj ako moja forma ne dopušta vidljivu suštinu.

Марко, у међувремену сам променио и зарез али је суштина остала иста. Није ти нешто нарочито ни промакло у рекао бих исправној констатацији да тих форма има разних. Од оних видљивих, мање видљивих, до невидљивих... тачније, то све доста зависи и од воље самог посматрача.

Немам шта ту ни да ти праштам.
Подели на овим сајтовима

Марко, у међувремену сам променио и зарез али је суштина остала иста. Није ти нешто нарочито ни промакло у рекао бих исправној констатацији да тих форма има разних. Од оних видљивих, мање видљивих, до невидљивих... тачније, то све доста зависи и од воље самог посматрача.

Немам шта ту ни да ти праштам.

Da ali konkretno šta je tu aut? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Da ali konkretno šta je tu aut?

Aut би ту било придавати битан значај нечем што би вероватно касније, и то силом прилика, имао грдне муке и силног стрпљења да игноришеш пошто уме врло да ти се поиграва са перцепцијом. Ако си којим случајем навикнут на узрочно-последичне спреге и околности логичке природе, наравно.
Подели на овим сајтовима

Aut би ту било придавати битан значај нечем што би вероватно касније, и то силом прилика, имао грдне муке и силног стрпљења да игноришеш пошто уме врло да ти се поиграва са перцепцијом. Ако си којим случајем навикнут на узрочно-последичне спреге и околности логичке природе, наравно.

Ma ja ipak mislim da si ti propustio neko slovo.

Подели на овим сајтовима

Ma ja ipak mislim da si ti propustio neko slovo.

Па добро, ето, нек сам и пропустио. Шта сад?

А и никад сретан закаснио није.

Шта ти кажеш на то? Мис'им, јел имаш нека искуства?
Подели на овим сајтовима

Па добро, ето, нек сам и пропустио. Шта сад?

А и никад сретан закаснио није.

Шта ти кажеш на то? Мис'им, јел имаш нека искуства?

Sretan je onaj koji je svakog naučio da zasadi jabuku a ne onaj koji ju je davao ili prodavao. Imaš li i ti neka iskustva u tome?

Подели на овим сајтовима

У старини су се демони добрим калуђерима углавном приказивали у виду какве голе и разуздане снајке и слично, која позива (а понекад и у множини позивају) на дружење и оне ствари ... можда је штос у томе ... :)

Baš bi se bilo lepo zadržati u takvom društvu dok se ne razjasni ko pravi gužvu.

Подели на овим сајтовима

Sretan je onaj koji je svakog naučio da zasadi jabuku a ne onaj koji ju je davao ili prodavao. Imaš li i ti neka iskustva u tome?

Чек' шта сад... искуства у воћарству? Продаји? Или алегоришеш, јабука раздора?

Подели на овим сајтовима

Чек' шта сад... искуства у воћарству? Продаји? Или алегоришеш, јабука раздора?

Vidi zabavljaj se brate ja ti neću praviti problem. Ali ću uvek zahtevati da mi ne postavljaš granice i uokviruješ ih u svojih 51% logike.

Ja pišem javno,uprošćeno i prosto jedina komplikacija može biti da neko ne može ispratiti brzinu slova pogotovo kad ih uštopujem.(eto to je sad toliko smisleno kao i tvoja zapažanja). 

Подели на овим сајтовима

Добро, ово ти је за нијансу боље од претходног. Поправљаш се. Али и даље овај наслов није ни мало забаван, бар неком ко је до одговора дошао практично, а оно што је сасвим сигурно да таква запажања не би могла да се уоквире ни у 0,51% логике. Сумњам да би и тад звучала смислено, него ти гледај да том љубопитљивошћу и радозналошћу не уштопујеш нешто грђе од тих слова.

Подели на овим сајтовима

Немају демони већу силу од људи, то пише у основним постулатима Православља. Тамо су и "технике" и упутства како с еобранити од њих.

Прије свега љубав, демони беже од љубави, они не знају за љубав. па како онда имају већу силу од људи.

ајде гукни соколе?

Ако немаш љубави ништа си и ти непомјаници могу давити колико оће. Али не оне холивудске љубави, него искрене,

дубоке , силне... љубави и вере која горе помјера. тако некако.

Нека вам је сретан и благословен Видовдан свима, потомцима витезова и потомцима дезертера...

Подели на овим сајтовима

Читао сам све што сам могао о паклу и једно ме питање мучи дуже време.

apsolutno fenomenalan intro :bendoff:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mislim da demoni imaju vecu silu zato sto poznaju kompletne zakone fizike, i oni znaju o svemiru sve ono sto covjek jos ne zna, oni znaju kako kompletna materija funkcinise, i koriste kvantnu fiziku do najvece moguce mjere. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

imaju moć jer smo po prirodi bliži zlu, lako skliznemo u zlo dok je za dobro potreban napor volje, svestan napor

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Добро, ово ти је за нијансу боље од претходног. Поправљаш се. Али и даље овај наслов није ни мало забаван, бар неком ко је до одговора дошао практично, а оно што је сасвим сигурно да таква запажања не би могла да се уоквире ни у 0,51% логике. Сумњам да би и тад звучала смислено, него ти гледај да том љубопитљивошћу и радозналошћу не уштопујеш нешто грђе од тих слова.

Zaista si čudan. Ja imam prava da tvrdim da andjeoska pala priroda nema tu silinu kao što je imaju andjeli koji su stvoreni i ostali od Onoga ko Jeste.

Demonska priroda nema veću snagu i silu od čoveka Hrišćanina koji je svestan odakle dolazi opšte pojam SILA (snaga)Tvorca. Demonska priroda može biti fatalna samo onda kad je čovek slobodnom voljom prihvati. (pa ti ako tvrdiš drugo onda napiši) (nadam se da ćeš sada znati da staviš zapete.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...