Arsenija Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Margareta,samo kažem,to se zaista mnogima desilo .smesko. . Ako želiš figuru,fitnes je najbolje rešenje,zdravo je i odlično za održavanje kondicije.Samo ako imaš vremena i ako te ne mrzi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ali znaš koliko mi se jedu, toliko da ću sad da prošetam da ih otražim po prodavnicama u okolini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ja 24 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Zvone jel to Atkins dijeta koju ti primenjujes ili je samo slicna tome? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Zvone jel to Atkins dijeta koju ti primenjujes ili je samo slicna tome? Немам појма, ово сам ја на своју руку - на основу биологије за 3. разред... Вероватно је слично. Углавном једем воће и поврће, доста рибе, јаја, по мало квалитетног меса и тако. Вежбам скоро сваки дан, пола сата трчања, пола сата тегови или неко размрдавање. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Немам појма, ово сам ја на своју руку - на основу биологије за 3. разред... Вероватно је слично. Углавном једем воће и поврће, доста рибе, јаја, по мало квалитетног меса и тако. Вежбам скоро сваки дан, пола сата трчања, пола сата тегови или неко размрдавање. Nije atkisonova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Немам појма, ово сам ја на своју руку - на основу биологије за 3. разред... Вероватно је слично. Углавном једем воће и поврће, доста рибе, јаја, по мало квалитетног меса и тако. Вежбам скоро сваки дан, пола сата трчања, пола сата тегови или неко размрдавање. Nije Atkinsova ali lici. No bitno ako imas rezultate ostalo je manje vazno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Невероватно ми је да недостатак витамина Б има особа којој су житарице основне намирнице. То једноставно не пије воду. А да јој је исхрана толико сиромашна показало би се на здрављу мајке и детета још пре његовог рођења. Не би умрло због слабог мајчиног млека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Невероватно ми је да недостатак витамина Б има особа којој су житарице основне намирнице. То једноставно не пије воду. А да јој је исхрана толико сиромашна показало би се на здрављу мајке и детета још пре његовог рођења. Не би умрло због слабог мајчиног млека. Vit.B12 se nalazi iskljucivo u hrani zivotinjskog porekla (meso, mleko, riba, jaja). Biljke ne sintetisu vit.B12, osim ako ne sadrze neke mikroorganizme, pa se na taj nacin B12 unese preko biljne hrane. Inace, B12 ulazi u sastav nerava, genetskog materijala i eritrocita i nema njihovog rada bez B12. Пг, Volim_Sina_Bozjeg, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Овај тип каже да ''готово никад месо није јео'', а има само 118 година и још не планира д'умре. http://www.vestinet.rs/aktuelno/najstariji-covek-na-svetu-otkriva-tajnu-dugovecnosti-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Zivotnjske masti su vrlo vazan deo covekove ishrane. Takozvane zasicene masti. Posebno dece u razvoju. Energija iz zasicenih masti je 100 puta bolji izvor energije (zdraviji) od energije iz ugljenih hidrata. Naravno treba imati balans u svemu. Nas mozak se dosta hrani mastima, najveci je konzumator masti, zato nije retkost da u "malomasnim" dijetama ljudi dobiju simptome slichne depresiji... Post jeste 'veganski" ali to nema veze sa veganizmom kao ishranom i nacinom zivota, post ima sasvim drugi smisao i motiv. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Nas mozak se dosta hrani mastima, najveci je konzumator masti, zato nije retkost da u "malomasnim" dijetama ljudi dobiju simptome slichne depresiji... Наш мозак уопште не користи масти као извор енергије. Користи искљчиво угљене хидрате и то зато што дају енергију анаеробном оксидацијом Такође 70 % свих унетих угљених хидрата искористи мозак. Значи одеш да копаш, поједеш векну хлеба, мишићи искористе окрајак, а остатак поједе мозак. Arsenija, Натан and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Наш мозак уопште не користи масти као извор енергије. Користи искљчиво угљене хидрате и то зато што дају енергију анаеробном оксидацијом Ne znam ko te je slagao, ali izvoli: http://www.psychologytoday.com/blog/the-optimalist/201310/your-healthy-diet-could-be-quietly-killing-your-brain http://www.policymic.com/articles/8673/saturated-fat-is-not-bad-for-your-brain-and-you-ve-been-lied-to http://wellnessmama.com/1265/why-you-need-saturated-fat/ 5. Healthy BrainThe brain is made up of fats and cholesterol, mainly saturated fat. A diet low in saturated fats deprives the brain of the building blocks in needs for proper repair and function. Ugljeni hidati se pretvaraju u secere, a seceri mozgu nisu preko potrebni i sigurno ne vise nego masti. Такође 70 % свих унетих угљених хидрата искористи мозак. Значи одеш да копаш, поједеш векну хлеба, мишићи искористе окрајак, а остатак поједе мозак. I ovo je samo polovichno tacna recenica. Mozak je najveci potrosac u telu,70% bilo kog izvora energije on iskoristi, bilo da su UH ili masti, ali poenta je da su mu zasicene masti vrlo potrebne. Vrlo je dobro dokumentovano da pgde smanjujes masti npr izaziva depresiju kao nus pojavu vrlo cesto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Мало сам испробавао различите начине исхране и са веганском исхраном се осећам веома свеже, активно, "лако"... Треба мало времена да се организам прилагоди, али после је супер. Не знам како је на дужи рок, мада имам пријатеље који су вегани већ годинама и не видим да имају проблема. LogosAgape and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Мало сам испробавао различите начине исхране и са веганском исхраном се осећам веома свеже, активно, "лако"... Треба мало времена да се организама прилагоди, али после је супер. Не знам како је на дужи рок, мада имам пријатеље који су вегани већ годинама и не видим да имају проблема. Kao i kod svake ishrane.. problemi dolaze "vremenom" ne valja nista u ekstrem. Veganski mozes ziveti bez problema ako unosis zasicene masti kroz druge izvore (nezivotinjske prirode) - ali nemamo svi luksuz na to. A dosta zavisi i od coveka, nismo svi bioloski 100 % isti.i ne procesuiramo sve 100 % isto. Povrce i voce je super, ali po meni je jeste SAMO povrce i voce - bezveze. Ono sto je najgore kod povrca i voca je zrnevlje.. ljudi nisu ptice... pa im ne prijaju razne semeke, psenica itd.. Imamo isto vrlo dobro dokumentovano da kada su ljudi presli sa lova i sakupljanja na agrikulturu da smo postali nizi, da su nam kosti postale slabije, i generlano losijeg zdravlja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука