Crveni Baron Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Znas kako kazu, glad nema oci .... Душка је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Da, Srbi i kult hrane, valjda nam je najbitnije da se nažderemo kao stoka, pa sad, da l' je zdravo ili ne.. 'beš ga. Bitno da su stomaci popunjeni. Naravno eto vidis kako je jednostavno za skontati! A ti mislis da je tvoj ancin prehrane zdrav ili mpzda cool??? Pa da definitivno je zdravije ne jesti meso i ne uzimati vitamine iz njega a gutati tablete sa vitaminima... Zdravija je hemija koliko hoces... Jao dokad ćemo više hrliti Zapadu i kupiti njihove fazone??? "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ja i moj pravopis. Ne moze se pisati jednom rukom tacno "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ne pijem nikakve tablete, učila sam dosta o tome kad sam polagala farmakologiju, tako da ne pijem čak ni tablete protiv menstrualnih bolova. Moje ,,tablete'' sa vitaminima se zovu voće i povrće. LogosAgape and Душка је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 E a šta kad jedes npr. trešnje one su pretežno pune crva... Jel jedeš tog crva ili svaku posebno otvaraš i pregledaš? Ovo me stvano zanima kako to vegani rade... A super je ako ne pijes tablete i odrzis potrebu za vitaminima na nivou uz pomoć povrća i voća... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Не разумем шта сте напали Маргарету, то је њен избор и свака част. Такав начин исхране има пуно својих предности - имаш пуно више енергије, мање спаваш, избегавају се разни здравствени проблеми, неки чак могу да се излече... Ја сам избацио потпуно из исхране хлеб, пецива, слаткише, скоро све од брашна, са пуно шећера, газиране сокове, пице итд. Сви су ми говорили "јао, како ћеш без хлеба" - нисам се никада осећао боље. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Da, ne pijem tablete, maltene nikad. Nemam potrebe, ne pamtim kad sam bila ni prehlađena, ni nešto ozbiljnije. Duška, fuj, crv. Nikad ne bih pojela trešnju ili višnju dok je ne pogledam, ne zato što sam vege, nego zato što mi se gade crvi i gliste, maltene imam neki strah od njih. Uvek sam to radila. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Da, ne pijem tablete, maltene nikad. Nemam potrebe, ne pamtim kad sam bila ni prehlađena, ni nešto ozbiljnije. Duška, fuj, crv. Nikad ne bih pojela trešnju ili višnju dok je ne pogledam, ne zato što sam vege, nego zato što mi se gade crvi i gliste, maltene imam neki strah od njih. Uvek sam to radila. Kada sam ja u selu jeo trešnje popeo se na nju i samo berem i jedem onako podosta pojedoh. I rekoh ajded da vidim da li imaju crva. Bolje da nisam 7 sam ubrao svaka je imala crva u sebi Crveni Baron, Саша од Москве and Душка је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Не разумем шта сте напали Маргарету, то је њен избор и свака част. Такав начин исхране има пуно својих предности - имаш пуно више енергије, мање спаваш, избегавају се разни здравствени проблеми, неки чак могу да се излече... Ја сам избацио потпуно из исхране хлеб, пецива, слаткише, скоро све од брашна, са пуно шећера, газиране сокове, пице итд. Сви су ми говорили "јао, како ћеш без хлеба" - нисам се никада осећао боље. Moram da se složim sa ovim zadnjim, imala sam problem sa viškom kilograma i uradila isto što i ti. Iako sam sad relativno lepo regulisala težinu, mada bih mogla još malo, i dalje ne jedem hleb. Da, primetila sam da ljudi lakše progutaju kad kažem da ne jedem meso nego kad kažem da ne jedem hleb Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 M anije ženu niko napao... mene samo zanima taj sistem... Zašto neki kad ih pitaš nešto što njima nije po volji odmah misle da ih napadaš...??? Zvonko M, to je super što si ti uradio! I ja sebe tjeram na izbacivanje nekih stvari... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Kada sam ja u selu jeo trešnje popeo se na nju i samo berem i jedem onako podosta pojedoh. I rekoh ajded da vidim da li imaju crva. Bolje da nisam 7 sam ubrao svaka je imala crva u sebi To se i meni dogodilo, ali imala sam 6-7 godina, pojela pola gajbe, i majka krene da ljušti one što su ostale, tad sam videla da sam od 500 g trešanja pojela oko 300 g crva xD xD xD zgadilo mi se sve tad, od tad proveravam svaku Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo ja se upravo davim sa trešnjama, ali jop nijednu nisam otvorila... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Nemoj! XD Bolje ti je xD Doduše, ona narodna da kad ima crva u voću, znači da nije prskano, pije vodu, samo da znate. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 To se i meni dogodilo, ali imala sam 6-7 godina, pojela pola gajbe, i majka krene da ljušti one što su ostale, tad sam videla da sam od 500 g trešanja pojela oko 300 g crva xD xD xD zgadilo mi se sve tad, od tad proveravam svaku E a nije se meni zgadilo. Sišao sm sa drveta, ono kao fujj crvi. I posle 10 sekundi, ma kakvi crvi trešnje su trešnje. Nazad na drvo. Душка and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Kada sam ja u selu jeo trešnje popeo se na nju i samo berem i jedem onako podosta pojedoh. I rekoh ajded da vidim da li imaju crva. Bolje da nisam 7 sam ubrao svaka je imala crva u sebi U prasetini nema .... osim ako ne odstoji malo duze ... Млађони and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука