Vockica Написано Мај 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 GMO Nisam verovala da cu doziveti da me neko na forumu uci od cega se ljudi goje. To je od onih mana foruma, sto se nenormno skrece sa teme i nagvazda u beskraj ne neku stvar koju je neko tamo napisao slucajno usput, onda se jedan ludak na to zakaci i to mora da se istera do kraja. Znam od cega se ljudi goje. Lepo sam rekla da GMO hrana nema bas neku nutritivnu vrednost i onda moras da pojedes malo vise hleba ili sira ili torte, nije bitno. Ja licno vodim racuna, pa cak ni u Rusiji to nije toliko zastupljeno kao uAmerici, ali je toliko ocigledna razlika u gmo i obicnoj hrani, da cak po mirisu koncentrata u jajima ili nipokakvom mirisu paradjiza i paprika je velicine dinje i ne truli po 20dana. I ja zaista ne vidim kako to moze da bude dobro ili zdravo, ali posto si ti odlucio da se razlikujes i da isterujes pravdu ovde na potpuno nevezanoj temi za to, onda prihvatam tvoj sud, sve je u redu GMO je super. I ne vidim sta sam ja u svom iskazu porgresila, pa si ti nasao da mi citiras svaku recenicu i da je produbljujes, i please nemojmo vise na tu temu stvarno zelim da procitam sta ljudi imaju da kazu(zto sam je i otvorila). A mozda i jos nekog zanima. Tema je Kako ce ateisti videti antihrista. Molim te skoncentrisi se, budimo malo konstruktivni ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Nisu naučnici pretili, već ukazivali da nam preti pandemija, tj. da postoji ne tako mala mogućnost da dođe do pandemije... Nisam ja ni rekao da nisu naučnici pretili, nego da nisu pretili pomori biblijskih razmera. Taj virus uopšte nije "nova kuga", nešto je samo neuobičajenija kombinacija hemaglutinina i neuraminidaze, ali ni blizu nečega što bi moglo dovesti do "pomora biblijskih razmera", kao što mikrobiologija 101 govori. Dosta ljudi jeste umrlo od toga, naročito u Aziji, ali 36k ljudi svake godine umire od gripa samo u USA, u onim opštim civilizacijskim uslovima, pa ti vidi... Mnogo realnija je opasnost od oblikovanja svesti, propagande, dezinformacija, manipulacija, zastrašivanja i ispiranja mozgova, koja kako se pokazalo može biti i bilbijskih, khm, ovaj, hoću reći biblijskih razmera u pojedinim slučajevima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Kako ce ateisti videti antihrista? Kao jos jednu budalu koja cudima pokusava da smota jadan narod. Vernici ce s druge strane masovno da odlepe na prvo "cudo" koje bi pokazao taj navodni antihrist. To nije tesko zakljuciti s obzirom na trend da se u cuda ne sumnja nikada i ni za zivu glavu... i ako ti kazem da je juce slepa devojka progledala pred ikonom bogorodice onda se to desilo i nikakve sumnje nema da ja lupam gluposti. I ne samo to, nego automatski to cudo postaje direktan, konkretan i nepobitan dokaz za postojanje Boga, tako da antihrist nece imati ni malo tezak zadatak kod vrbovanja vernika. Kao sto odavno pricam, ubice vas lakoverje (koje je nesumnjivo bitan deo svacije religioznosti) Kod ateista bi bila druga prica. Smorili i ga da dokaze sve to sto je izveo. Pa bi ga terali da sva ta cuda ponovi u kontrolisanim uslovima i uz obavezno prisustvo kamera. Onda bi mu isisali, ono malo zivotne energije sto mu je preostalo, pricom o evoluciji i na kraju bi ga ubedili da je u zabludi i da je prilicno zaostao i zatucan Ti si bas u samovaznosti da ateisti nisu podlozni manipulacijama, a da su vernici ovce za sisanje i manipulisanje. Moram da te razocaram, ali gresis jako. Svi ljudi su jako, jako podlozni sugestijama i manipulacijama. Mislim da smo kroz temu dosli do zakljucka da to mozda i nece biti cuda neka naucno nemoguca ili neopisiva. Mozda su to bila cuda za Jovana Bogoslova kada je imao viziju, ali za nas to danas nisu cuda, kao npr bomba ili avion. Bice prevareni mnogi, e sad je pitanje kojim i kakvim cudima. Ne brini fascinirace i vas, nemoj da si toliko samouveren. Pravi vernici cak nece nasesti, dok mnogi koji ne veruju nece imati sta da izgube i prihvatice sve, jer ce im najbitniji biti materijalni ovozemaljski zivot. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, @@Vockica, cloudking and Vockica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Nisam ja ni rekao da nisu naučnici pretili, nego da nisu pretili pomori biblijskih razmera. Taj virus uopšte nije "nova kuga", nešto je samo neuobičajenija kombinacija hemaglutinina i neuraminidaze, ali ni blizu nečega što bi moglo dovesti do "pomora biblijskih razmera", kao što mikrobiologija 101 govori. Jedan oblik (strain) tog istog virusa je 1918. g. pobio 50-100 miliona ljudi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Venici u svojoj veri ne traze cuda. Trebalo bi nekog malo bolje da upoznas kad dodjes u njegovu kucu i pricas mu kakav je. Bice da si nov na poukama... Prelistaj malo forum ima puno zanimljvih tema i interesantnih ljudi za pricu. Posebno obrati paznju na teme gde neko napise da se desilo cudo pa onda narednih 10 stranica svi "hvale gospoda" pa onda dodje neko treci pa napise da to nije cudo nego neporoverena informacija koji po svemu sudeci najverovatnije nije tacna... i onda narednih 10 stranica opet "hvaljen gospod" i tako u krug... Ti si bas u samovaznosti da ateisti nisu podlozni manipulacijama, a da su vernici ovce za sisanje i manipulisanje. Moram da te razocaram, ali gresis jako. Svi ljudi su jako, jako podlozni sugestijama i manipulacijama. Mislim da smo kroz temu dosli do zakljucka da to mozda i nece biti cuda neka naucno nemoguca ili neopisiva. Mozda su to bila cuda za Jovana Bogoslova kada je imao viziju, ali za nas to danas nisu cuda, kao npr bomba ili avion. Bice prevareni mnogi, e sad je pitanje kojim i kakvim cudima. Ne brini fascinirace i vas, nemoj da si toliko samouveren. Pravi vernici cak nece nasesti, dok mnogi koji ne veruju nece imati sta da izgube i prihvatice sve, jer ce im najbitniji biti materijalni ovozemaljski zivot. Jedino sto ja ne verujem da ce ikada ikakav Antihrist da dodje. Ni Hrist ni Antihrist... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Jedan oblik (strain) tog istog virusa je 1918. g. pobio 50-100 miliona ljudi... Nekada su i boginje ubijale milione, difterija takođe, veliki kašalj, mumps - i oni... Ne mislimo valjda da su 1918. i 2009. isto? cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Nisam verovala da cu doziveti da me neko na forumu uci od cega se ljudi goje. To je od onih mana foruma, sto se nenormno skrece sa teme i nagvazda u beskraj ne neku stvar koju je neko tamo napisao slucajno usput, onda se jedan ludak na to zakaci i to mora da se istera do kraja. Pa prvo hvala sto si me nazvla ludakom. Jakom fin nacin diskusije, dobija pravi forumski nivo. I ne vidim sta sam ja u svom iskazu porgresila, pa si ti nasao da mi citiras svaku recenicu i da je produbljujes, i please nemojmo vise na tu temu stvarno zelim da procitam sta ljudi imaju da kazu(zto sam je i otvorila). A mozda i jos nekog zanima. Tema je Kako ce ateisti videti antihrista. Molim te skoncentrisi se, budimo malo konstruktivni ovde O tome i diskutujemo. Ti konkretno mislis da ce anthrista videti ko nekog pro-naucnig tipa koji promovise gmo hranu i slichno i to si rekla iz sledecih razloga na koje sam odgovorio. A pre toga sam rekao moje misljenje na temu, a to je da ce ateisti pre provaliti antihrista nego verujuci. Jer su kroz crkve i religiju mnogi Hristosa skrnavili. Mnogo je Anti-hristova bilo do sada koji su delovali kroz crkvu. Eto naprimer imamo Peranovica. I kada smo videli snimke kako krvnicki bije ljude, dok nije ubio nekog i napravio najgori greh protiv zivota, oduzimanje istog.... nisu se mnogo verujuci okretali oko njega, jos su ga i branili. Antihrist ce biti vuk u stadu ovaca, anthirist ce biti pre medju verujucima nego medju neverujucima. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, @@Vockica, Pay no attention to this man! Im hungry... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Pa prvo hvala sto si me nazvla ludakom. Jakom fin nacin diskusije, dobija pravi forumski nivo. O tome i diskutujemo. Ti konkretno mislis da ce anthrista videti ko nekog pro-naucnig tipa koji promovise gmo hranu i slichno i to si rekla iz sledecih razloga na koje sam odgovorio. A pre toga sam rekao moje misljenje na temu, a to je da ce ateisti pre provaliti antihrista nego verujuci. Jer su kroz crkve i religiju mnogi Hristosa skrnavili. Mnogo je Anti-hristova bilo do sada koji su delovali kroz crkvu. Eto naprimer imamo Peranovica. I kada smo videli snimke kako krvnicki bije ljude, dok nije ubio nekog i napravio najgori greh protiv zivota, oduzimanje istog.... nisu se mnogo verujuci okretali oko njega, jos su ga i branili. Antihrist ce biti vuk u stadu ovaca, anthirist ce biti pre medju verujucima nego medju neverujucima. Pa neverujuci su vec obmanjeni samim time sto ne veruju da postoji, tako da, u najmanju ruku, bice jednako obmanjeni, jer ce biti mnogo fin i pravi filantrop, dok ne pokaze pravo lice. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Antihrist ce biti vuk u stadu ovaca, anthirist ce biti pre medju verujucima nego medju neverujucima. Što reče Zvone - možda uopšte i ne bude čovek nego ideja, koncept? Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Pa neverujuci su vec obmanjenii samim time sto ne veruju da postoji, tako da, u najmanju ruku, bice jednako obmanjeni. Ne slazme se da su neverujuci obmanjeni. Vera nije nesto sto je ocigledno i ispred nosa, vera je nesto sto se trazi i nadje. To sto misle da Bog ne postoji ne znaci da "sluze" zlu. A ti ih tako postavljas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Aj prestani sa kontriranjem, nema smisla, nisam veru spominjao, i ja ih ne postavljam da sluze zlu, sad se vec kontriranje otrglo kontroli Rekoh da ih je djavo obmanuo time sto misle da ne postoji, u tome je i najveca obmana Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Aj prestani sa kontriranjem, nema smisla, nisam veru spominjao, i ja ih ne postavljam da sluze zlu, sad se vec kontriranje otrglo kontroli Rekoh da ih je djavo obmanuo time sto misle da ne postoji, u tome je i najveca obmana Kako su oni obmanjeni? Pa i ti mislis da antihrist ne postoji trenutno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Kontriranje ti zadobija levijatanske razmere, sad jos znas i sta ja mislim?! lol (a usput to sto ti mislis i pitas nema veze sa onim sto sam rekao, nego postavljas stvari kako odgovara tom kontraskom duhu koji te vodi) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука