Odahviing Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nije zvanično nikada priznat, za vreme Kneza Lazara Srpska Patrijaršija je priznata, ali Dušanova carska titula nikad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 http://www.vestinet.rs/pogledi/starac-gavrilo-srbiju-ce-rasparcati-iz-beograda-se-nece-upravljati Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nije zvanično nikada priznat, za vreme Kneza Lazara Srpska Patrijaršija je priznata, ali Dušanova carska titula nikad Priznat je od Boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Владика није пљувао, него је рекао једну горку истину, да Ђинђић са ђаволом није тикве садио, него да се држао као Хришћанин, сигурно му се то не би десило. Мислио је да може ђавола да победи, али је на жалост тек при крају живота увидео да не може. Тиме вл Атанасије није мислио ништа ружно, али наравно да су одмах то изврнули. Nisam siguran šta si ti sad hteo da kažeš... jel Đinđić poginuo zato što je "sa đavolom tikve sadio" ili zato što je hteo "đavola da pobedi"? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nisam siguran šta si ti sad hteo da kažeš... jel Đinđić poginuo zato što je "sa đavolom tikve sadio" ili zato što je hteo "đavola da pobedi"? Poginuo je zato sto se uvatio u kolo sa mafijom... a iz tog kola se izlazi samo sa nogama napred... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ја верујем, поштујем и волим различита мишљења и здраве расправе. Нека Никола Кнежевић ради и пише шта год пожели, то је његово право, могу да се сложим или не сложим са његовим писањем. Ипак човек изучава политичку теологију и то му је једно од занимања. Али исто тако када пише по медијима (ипак то није форум или писање за себе), није исто када се само потпише са Никола Кнежевић и када би се потписао са протестантски свештеник или само свештеник Никола Кнежевић. Онда то има сасвим другу конотацију. Човек је свештеник. Ипак он није само Никола Кнежевић, а не знам зашто је само Никола Кнежевић у медијима. Вероватно тамо пише као грађанин Србије и неће да меша своју цркву са његовим мишљењем, па тако је требао да напише да су грађани Амфилохије и Атанасије то и то рекли и осуди њихов говор. Овако што је написао испада Црква има део мишљења као вл Амфилохије и Атанасије уз ограђивање патријарха и игумана, а Никола Кнежевић цивил ише своје мишљење. Узгред одлично написано од стране Николе и види се да се бави политичком теологијом, али написано за неку политичку партију, поготово ову на власти, иако сам сигуран да он тако не мисли и није му то циљ, али је по мени тако испало. Није то по теби тако испало- то је тако испало. На крају требао си сабрати још мало и дошао би до тога зашто пише у прилог садашњим властима не само пастор Кнежевић (или већ како се то рече на протестантском језику унутар англосаксонске мисаоне матрице) него и други слични бриселски таблоиди и списатељи иако сви лепо знамо да "они" у суштини презиру садашњу владајућу гарнитуру. Дошли смо до парадокса да овејане квазичетнике из 90-их бране другосрбијанци и бриселски списатељи а нападају их попови и првосрбијанци. зеленизуб and Golub је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nisam siguran šta si ti sad hteo da kažeš... jel Đinđić poginuo zato što je "sa đavolom tikve sadio" ili zato što je hteo "đavola da pobedi"? Ја мислим да је покојни Ђинђолеску погинуо због Косова. Јер пред крај његовог овоземног живота пре него се насели у Небеску Србију Зоран је почео да се бави проблемом Косова. Потом је нека будала упутила му метак а ту будалу претходно је обрадио тзв патриотски део дебеа, а њих пак ЦИА. Ето то је моје мишљење. Milan Nikolic, nedeljko, Evgenik and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ја мислим да је покојни Ђинђолеску погинуо због Косова. Јер пред крај његовог овоземног живота пре него се насели у Небеску Србију Зоран је почео да се бави проблемом Косова. Потом је нека будала упутила му метак а ту будалу претходно је обрадио тзв патриотски део дебеа, а њих пак ЦИА. Ето то је моје мишљење. Pa rekao je pred smrt u poslednjem intervjuu da stavlja na tas svoja ,,prijateljstva,,.....da vidi ko su mu zaista prijatelji....i video je .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Poginuo je zato sto se uvatio u kolo sa mafijom..a iz tog kola se izlazi samo sa nogama napred.... Ту мафију је Ђинђић наследио од Милошевићевог режима. Седели су за вратом свакоме у Србији. У то време ја сам био за Ђинђића и увек бих дао живот за њега. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ту мафију је Ђинђић наследио од Милошевићевог режима. Седели су за вратом свакоме у Србији. У то време ја сам био за Ђинђића и увек бих дао живот за њега. Ta mafija ga je uz pomoc obavestajnih sluzbi i dovela na vlast... nemoj da si naivan... gledaj ko mu je bio obezbedjenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Knezevic Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Оке одустајем , ево Бићко нек полемише с тобом он је домаћин. Не вређам, то је стереотип на овим просторима. To bi ja trebao da kažem budući da si prešao svaku granicu elementarne pristojnosti. Odjavljujem se. Центар за истраживање религије, политике и друштва http://www.cirelstud.org Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 @@SHADOWS OF THE LIGHT, Вероватно ћеш рећи и да људи нису били на Месецу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Poginuo je zato sto se uvatio u kolo sa mafijom..a iz tog kola se izlazi samo sa nogama napred.... To je baš super teorija... mafijaši ubiju nekog ko je hteo da ih uhapsi... ali nije on poginuo zato što je hteo da ih uhapsi, nego zato što se navodno "uvatio u kolo sa mafijom"... 0212_rolleyes А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 @@SHADOWS OF THE LIGHT, Вероватно ћеш рећи и да људи нису били на Месецу. Ja sam samo realan po pitanju Djindjica... a realnost je bolna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Садио тикве са ђаволом мислећи да ће лако ђавола после да пређе и да га се ослободи. На пример ако идемо пластично, договарао се са црвеним береткама, а на крају га те исте црвене беретке убише, а таман је хтео да их похапси и да их се ослободи. Ово је само пластично објашњено иако је ту ситуација много дубља, а и ја причам званичну верзију, све остало би било у домену теоретисања. A trebalo je da ne paktira sa crvenim beretkama dok ne napravi žandarmeriju, nego da pusti da ga crvene beretke odmah ubiju? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука