Jump to content

Politika i religija: Nebeska i zemaljska Srbija

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ta mafija ga je uz pomoc obavestajnih sluzbi i dovela na vlast....nemoj da si naivan....gledaj ko mu je bio obezbedjenje....

Nije. Djindjica je na vlast doveo narod. On mu je dao legitimitet. Ta mafija je svakako pomogla time sto se sklonila sa puta, pa je napravila taj dolazak laksim ali tesko da ga je "dovela".

To bi ja trebao da kažem budući da si prešao svaku granicu elementarne pristojnosti. Odjavljujem se.

Takav ti je Zeljko, neslano i nepristojno se sali. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam samo realan po pitanju Djindjica....a realnost je bolna...

Реалност и рационалност је оно о чему Вучић данас говори. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

To je baš super teorija... mafijaši ubiju nekog ko je hteo da ih uhapsi... ali nije on poginuo zato što je hteo da ih uhapsi, nego zato što se navodno "uvatio u kolo sa mafijom"...

0212_rolleyes

Ocigledno posto volis Djindjica ne zelis da vidis neke stvari... Djindjic se zauzeo za jedan deo mafije surcinski klan preko svoga kuma krmivo mafijasa markovica... i  tom klanu omogucio da legalizuje svoj prljavo steceni kapital i da ga opere putem asfaltiranja puteva... a drugi deo mafije koji ga je doveo na vlast je hteo da pusti niz vodu....

Подели на овим сајтовима

Nije. Djindjica je na vlast doveo narod. On mu je dao legitimitet. Ta mafija je svakako pomogla time sto se sklonila sa puta, pa je napravila taj dolazak laksim ali tesko da ga je "dovela".

Takav ti je Zeljko, neslano i nepristojno se sali. 

Uzmi procitaj knjigu Milosa Vasica Atentat...videces da Djindjiceve veze sa mafijom su daleko u proslosti pre 5 oktobra....

Подели на овим сајтовима

Ocigledno posto volis Djindjica ne zelis da vidis neke stvari... Djindjic se zauzeo za jedan deo mafije surcinski klan preko svoga kuma krmivo mafijasa markovica... i  tom klanu omogucio da legalizuje svoj prljavo steceni kapital i da ga opere putem asfaltiranja puteva... a drugi deo mafije koji ga je doveo na vlast je hteo da pusti niz vodu....

Ne volim Điniđića nešto naročito... bio je ok... samo pazi te DSSovske retardirane priče koje ponavljaš su ništa drugo nego retardirane priče... znam da kao i obično u raspravama na ovom forumu imaš utisak da je to što si ti zamislio tačno samo zato što ti to izgovoriš... te da nisu nikad potrebni nekakvi dokazi ili nešto slično, ali bojim se da realnost funkcioniše malo drugačije...

Posle svega, posle svih svedočenja i sudskog postupka, ponavljati propagandu koju su panično puštali u etar Spasojević i ekipa kako bi sprečili to da Čume postane svedok-saradnik i da peva o njima, je danas malo degutantno... danas znamo ko i kako je lansirao te priče... kasniš malo...

Takođe, što se tiče dovođenja na vlast... možda si ti tada bio mlad, ali ja sam na tim izborima glasao... te se sećam ko ga je doveo na vlast... ja i još 2.402.386 građana ove zemlje.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Све дубља филозофија, чист пад с Марса. :)

Оно, и пад је лет, не мо'ш касти... мада у тој "дубљој" причи обично бивају битне и нијансе. Сад, да се не понављам...

Филозофи су заправо мракољуби, zophos, док су ови философи мало озбиљнији ликови.
Подели на овим сајтовима

Uzmi procitaj knjigu Milosa Vasica Atentat...videces da Djindjiceve veze sa mafijom su daleko u proslosti pre 5 oktobra....

Jel? Kakve veze? Što ste stalno tako neprecizni... "uhvatio se u kolo", "ima veze", "sretao se" i slično... Prođe toliko godina od tada... bili na vlasti i oni koji su Điniđića mrzeli... jel pronađeno nekad nešto konkretno, što bi možda moglo da predstavlja krivično delo ili ćete večno da trubite insinuacije?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne volim Điniđića nešto naročito... bio je ok... samo pazi te DSSovske retardirane priče koje ponavljaš su ništa drugo nego retardirane priče... znam da kao i obično u raspravama na ovom forumu imaš utisak da je to što si ti zamislio tačno samo zato što ti to izgovoriš... te da nisu nikad potrebni nekakvi dokazi ili nešto slično, ali bojim se da realnost funkcioniše malo drugačije...

Posle svega, posle svih svedočenja i sudskog postupka, ponavljati propagandu koju su panično puštali u etar Spasojević i ekipa kako bi sprečili to da Čume postane svedok-saradnik i da peva o njima, je danas malo degutantno... danas znamo ko i kako je lansirao te priče... kasniš malo...

Takođe, što se tiče dovođenja na vlast... možda si ti tada bio mlad, ali ja sam na tim izborima glasao... te se sećam ko ga je doveo na vlast... ja i još 2.402.386 građana ove zemlje.

Стани мало, није ли ово вређање?

Имам утисак да се овде неки људи више вреднују од других људи због њихових титула и социјалног положаја.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Glasao sam i ja..i samo da te obavestim nisi glasao za Djindjica nego za Kostunicu..... Cume je nabavio masine za asfaltiranje preko vlade uz specijalnu dozvolu.....

Подели на овим сајтовима

Jel? Kakve veze? Što ste stalno tako neprecizni... "uhvatio se u kolo", "ima veze", "sretao se" i slično... Prođe toliko godina od tada... bili na vlasti i oni koji su Điniđića mrzeli... jel pronađeno nekad nešto konkretno, što bi možda moglo da predstavlja krivično delo ili ćete večno da trubite insinuacije?

Ma tebi nista nema veze,ni vecere,ni odlasci u silerovu,ni to sto cedica kaze da su mu ruke prljave a savest cista,ni rusenje silerove...ma ne nema to veze.....

Подели на овим сајтовима

Стани мало, није ли ово вређање?

Имам утисак да се овде неки људи више вреднују од других људи због њихових титула и социјалног положаја.

tako ti je to kad ljude pogodi istina.....gube se i ostraceno pocnu da palamude.....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...