keka Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 "Гроб је највећа светиња и најстарија црква српског народа. Гроб је наша најдужа и најупорнија вера. Још увек се кунемо костима и гробовима, још немамо тврђег ослонца, бољих лекова, ни чвршћих уверења. Гробови су нас највише поучили, окуражили и ободрили. Због костију ратовале су државе, на костима се државе држе, костима су утврђене и ограђене." JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Nakon 25 godina braka, pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao: - Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli TV, ponekad gladni, ali sam išao u krevet s zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lijepu kuću, 2 velika auta, veliki krevet i plazma TV, prejedam se tri puta na tjedan, a spavam s pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu. Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je lijepo da ponovo nađem sebi dvadesetpetogodišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovno živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto, spavam na kauču i da budem gladan. Zar žene nisu super? One zaista znaju kako riješiti krizu srednjih godina... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 "Toliki ljudi imaju besmislene živote. Kao da su u nekom polusnu, čak i onda kada rade nešto za šta misle da im je važno. To je zbog toga što jure pogrešne stvari. Jedini način na koji možeš uneti smisao u život jeste posvetiti se ljubavi prema bližnjemu, posvetiti se zajednici koja te okružuje, stvaranju nečega što će tvom životu dati svrhu i smisao."(Tomas Man) "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 "Ostavljeni muškarac pati javno. Ostavljeni muškarac, nekako je po definiciji romantična pojava. Svi ga zovu u goste, trude se da ga zabave, da mu nadju novu ženu, novu devojku, novi smisao života. Tako je plemenito i slatko biti prijatelj pri ruci ostavljenom muškarcu. Jer, njegov očaj, njegove suze, njegovo pijanstvo, njegov žal za propuštenom prilikom, sve to, daje mu neki takoreći, pesnički oreol. Milina da te oblije.Žena medjutim, u jebenoj srpskoj muškoj kulturi mora da bude junak. Da bude veći vitez od svakog viteza. Veći muškarac od svakog muškarca. Ona, naime ne sme da pati javno. Naprotiv - njoj ne sme ni da se vidi da pati, jer ona, jadnica, odmah dobija titulu nesrećnice, gubitnice, jadnice.Ostavljena žena nekako je jadna po sebi, sažaljenja dostojan stvor, polovna roba koju niko neće. Kakva nepravda!"Mirjana Bobić Mojsilović "Majke mi bajka" "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Svaki dan, svake sekunde, svaki moj udisaj je obelezio jedan trenutak u kojem si mi nedostajala.... svaki dan.. Svaka tvoja rec, svi nasi blesavi razgovori... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Prosim te za sledeci zivot... U ovom nam se nije dalo... Kad god smo bili blizu, tlo nam se izmaklo... A trebalo nam je tako malo... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 "Kada vidiš da gledam negde u daljinu, samo pusti. To me malo sećanja ponesu. Ali ne brini, proći će. I nije vredno tvoje brige, to je samo mala nostalgija za nečim što je moglo biti, a nije." JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2013 Ima ljudi kao da imaju prekidac za osecanja, po potrebi ih ukljuce ili iskljuce. Meni je izgleda pokvaren prekidac, pa me sve pogadja i povredjuje. Da se bar pokvario na suprotnoj strani, da je stao na bezosecajnost da budem kao i vecina, da ne marim, da me nista ne dotice… "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=54evZgl9dtA keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Boze da li ce ovi ljudi ikada voditi brigu o svom zivotu, a mene ostaviti na miru.... uh! grrrrr... evo sada sam totalno izgubila mir... a to valjda tako ide... bas mi je bilo sve ravno ovih dana... i paf! nestade... a od koga!? pa uvek od najblizih... mada se pitam da li suprugova majka spada u rodbinu 4chsmu1 Boze daj mi strpljenja, jer cu ih sravniti sa zemljom ako ovako nastave JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Sutra je novi dan! :cheesy2: nasmejan!!! JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 1. Volim te ne zbog toga šta si ti, već zbog toga šta sam ja kad sam pored tebe. 2. Ni jedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja ih zaslužuje neće te nikada rasplakati. 3. Samo zato što te neko ne voli onako kako bi ti želeo, ne znači da nisi voljen celim njegovim bićem. 4. Pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruku a dodiruje tvoje srce. 5. Najgori način da ti neko nedostaje je da sediš pored njega/nje i znaš da ga nikada nećeš imati. 6. Nikada se ne prestaj smejati, čak ni kada si tužan. Neko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmeh. 7. Možeš biti samo osoba na ovom svijetu, ali za nekoga ti si cijeli svijet. 8. Nemoj provoditi vreme sa nekim kome nije stalo provoditi ga s tobom. 9. Možda Bog želi da upoznaš mnogo pogrešnih ljudi pre nego što upoznaš pravog i na tome ćeš mu, kad se to bude desilo, biti zahvalna. 10. Ne plači zato sto se završilo. Smej se zato što se dogodilo. 11. Uvek će biti ljudi koji će te povrediti, zato nastavi verovati, samo budi oprezan. 12. Ne opiri se toliko. Najbolje stvari se događaju onda kada ih ne očekuješ. 13. Postani bolja osoba i budi siguran da znaš ko si pre nego upoznaš nekoga novoga nadajući se da ta osoba zna ko si ti. “NIŠTA SE NE DOGAĐA BEZ RAZLOGA” Gabriel García Márquez JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 Stanite! Pogledajte oko sebe! Znate li uopšte gde se sada nalazite? Ko zna gde ste sada, ali jedno je sigurno – malo je onih koji su stvarno ovde i u ovom jedinstvenom trenutku. Pogledamo li svoj život unazad, većina nas će uočiti da zapravo stalno žalimo za nečim što je bilo tako lepo, ali je tako kratko trajalo, a i dok je trajalo, mi u tome nismo znali da uživamo. Biti ovde i sada, živeti u trenutku zapravo nije ni malo jednostavno, bar ne odraslima. Možda je vreme da naučite važnu lekciju od dece koja još nemaju pojam o vremenu - igraju se i uživaju u svakom trenutku svog postojanja jer još ne znaju kako da misle unapred niti se opterećuju prošlošću. Naravno, ne možete sebi više priuštiti neodgovornost, niti ugroziti porodicu boemskim životom, ali ako želite da proživite život u svoj njegovoj punoći, morate naučiti da budete prisutni u trenutku. Juče je prošlo, a sutra se još nije dogodilo – ako ne živite danas i ovde, šta je uopšte vaš život? keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука