JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Onore de Balzak: ”Onome ko ume da čuje dovoljna je jedna reč.” Leo Buscaglia: “Život je Božji dar vama. Način na koji ga živite, vaš je dar Bogu.” Mesa Selimovic: ”Zadovoljan sam što sam proživeo životni vek a nikome nisam naškodio. Ono što je meni štete naneseno, davno sam zaboravio; gubitak je lakše podneti nego kajanje. “…Osmehom se namirivao za gubitke, stvorio svoje unutrašnje bogatstvo, verovao da u životu nema samo pobeda i poraza, da postoji i disanje, i gledanje, i slušanje, i reč i ljubav, i prijateljstvo, i običan život, koji mnogo zavisi samo od nas…” keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 meni je strasno zao sto moram ovo da potvrdim! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Ne ruši sve mostove, možda ćeš se vratiti. Nisi ptica ni leptie obalom što leti. Kad nema mostova uzalud je čeznuti, uzalud je shvatiti, uzalud je hteti. Ne ruši sve mostove, možda ćeš se vratiti. Ostavi bar jedan most između srca i mene. U samoći je lakše neshvaćeno shvatiti, mogle bi te nazad nagnati uspomene... Ivo Andrić keka је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 ЧЕКАМ ТЕ ЈОШ УВЕК… Да ли знашда још увек те чекамкад јутром очи отворими у стрепњу се претворимјер све моје зорепостале су мореод када ти ниси туДа ли знашда још у себи те чувамод свих забораваи ноћних кошмарада у животу држи месећање само што сан митвојим ликом прошараДа ли знашда још увек плачемсвакога данакада се сетимда кад ти си палаи ја сам престао да летимО да ли знашили ја то само још увек желиму животу да те сачувами са смрћу не делим… …Не питај вишеда ли знам и осећамјер ако знам и осећамонда желим да полетиши наставиш да живиш,А ако не знам и не осећамонда ни важно није,јер живот је такавпа ни њега ни себенемој да кривиш… Братислав Богдановић keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 “Sivo je nebo danas.Kiša će sto posto.Kiša će i smrt možda.A ja ni kišobrana ni duše uza se.” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 ЧЕКАМ ТЕ ЈОШ УВЕК… Да ли знаш да још увек те чекам кад јутром очи отворим и у стрепњу се претворим јер све моје зоре постале су море од када ти ниси ту Да ли знаш да још у себи те чувам од свих заборава и ноћних кошмара да у животу држи ме сећање само што сан ми твојим ликом прошара Да ли знаш да још увек плачем свакога дана када се сетим да кад ти си пала и ја сам престао да летим О да ли знаш или ја то само још увек желим у животу да те сачувам и са смрћу не делим… …Не питај више да ли знам и осећам јер ако знам и осећам онда желим да полетиш и наставиш да живиш, А ако не знам и не осећам онда ни важно није, јер живот је такав па ни њега ни себе немој да кривиш… Братислав Богдановић ...kako bi volela da sam sada tamo... blize... ...da te mogu zagrliti... ... a samo bi cutala.. ...kao i obicno... ...tisina... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 “Sivo je nebo danas. Kiša će sto posto. Kiša će i smrt možda. A ja ni kišobrana ni duše uza se.” "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 @, "I priznao sam tad sebi, gledajući je, kako se bori sa gomilom budala, kako hrabro ide kroz život ne okrećući se, kako pada, ali opet ustaje... Priznao sam sebi, nije bila samo dobra, bila je ipak najbolja..." JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 "Najviše volim njenu vedrinu. Puno joj je grlo smijeha, ima ga napretek, visi joj s usana, presipa se, zvoni njime kao na uzbunu protiv zle volje. Ništa joj ne može ni kratak trenutak tuge, tanka sjenka što brzo prolazi, nema na čemu da se zaustavi, nije hrapava, nije ranjava, nema ožiljaka, ne misli šta joj je život dao, a šta oduzeo, ne razmišlja da li ima razloga za veselost: vesela je. To je dar, kao i svaki drugi, nije njena zasluga što ga ima, već što ga krije. Smijeh joj ne traži razlog izvan sebe, on u njoj vri, i brizga, prirodan kao gejzir, neodoljiv, čist, ne opominje, ne upozorava, nije opterećen ruganjem, ni željom da se čuje, ni prazninom, ima svoju boju i zvuk, i širinu i neki naročiti smisao, liči pomalo na blagotvornu mudrost pretvorenu alhemijom njene nezlobive vedrine u lakoću što oslobađa. Ali, treba zaslužiti taj smijeh, to je njen poklon onima koje voli, ne zato što ga ona ne cijeni, već što se ne skriva. Smijemo se, koristim se tim njenim darom, a on se od tog ne iscrpljuje, postaje još puniji, nalazi odjeka." neko mi je jednom ovo napisao... taj neko.. meni znaci mnogo... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Plavi čuperak Čuperak kose obično noseneko na oku,neko do nosa,al' ima jedan čuperak plavizamisli gde?U mojoj glavi. Kako u glavi da bude kosa? Lepo.U glavi. To nije moj čuperak plavivec jedne Sanje iz šestog 'a'. Pa šta? Videćeš šta kad jednog danačuperak nečije kose tuđemalo u tvoju glavu uđe,pa se umudriš,udrvenisšpa malo - malo pa... pocrveniš,pa grickaš noktei kriješ lice,pa šaljes tajne ceduljice,pa nešto kunjaš,pa se mučiš,pa učiš - a sve koješta učiš. Izmešaš rotkve i romboide.Izmešaš note i piramide.Izmešaš leptire i gradove.I sportove i ručne radove.I tropsko bilje. I stare Grke.I lepo ne znaš šta ćeš od muke. Sad vidiš šta je čuperak plavikad ti se danima mota po glavi,pa od dečaka - pravog junakanapravi tunjavka i nespretnjaka. Miroslav Mika Antić keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Mnogi ljudi ce ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u tvom srcu. Nikoga ne možeš naterati da te voli. Jedino što možeš učiniti je da dopustiš da budeš voljen. Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi i pored toga te još uvek ceni. Prijateljstvo i ljubav se ne biraju, oni se događaju. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 JESSY and Sara" је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Budni su oni koji vole. Još spavaju oni koji su voljeni. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 .. ljubav je tako cudna stvar.odjednom, bez ikakve najavenastani se u tebii postane vladaricom tvog srca,ispunjava te nekom unutarnjom srecomkoju samo zaljubljeni razumiju.ponekad ju podijelissa nekom tebi dragom osoboma onda kada sve to zavrsipolako ti para srce, dusu, tijelo...poput papira na kojem su ispisane rijeci boli i patnjepomijesane sa suzamaprolivenih zbog osobe koju volimo,i onda kada ne zelimo da itko vidii pokusa shvatiti sto nam je,papir poderemo u tisuce komadicaili ga zguzvamo i bacimo...a to i isto ljubav cini nama...pusta nas da patimodok nas to ne slomii onda kad smo na vrhuncu ludilanapusti nas na isti nacinna koji se i pojavila...i kad smo prepusteni sami sebi,tek tada uistinu patimo...do tada smo krivili ljubav,a sada krivimo samocu...ona je najgori covjekov neprijatelj...uvijek je prisutnai kad tad nam opet pravi drustvo,a onda opet sve iznova...ljubav se bez ikakve najavenastani u tebii ti opet volis..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука