JESSY Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Od zore cu traziti plamenom da se budiI tisuce vala da nacine ljudiOnima sto ostaju ostavljam vlasi sijedeSva podneva sa dosadom sve utorke i srijedeHej, hej prode ovaj danProde ovaj dan, dan kao sanI cekam iskre jutra plamenom da osvanuI odjek svojih koraka u novome danuA voljenoj cu reci ako jos za me mariDa nisam vise onaj onaj dokoni stari keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ne kažem da nije prelepo kadpred san ostaviš trag na nečijim usnama...Ali, ako pred nečiji san ostaviš trag u nečijim mislima, onda si ga sigurno i poljubio...Ipak je najlepši jastuk čista savest i zagrljaj onoga, koga uprkos svemuistinski volimo...I ko voli nas. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Milka Jezdimirovic-Josipovic REČI IMAJU MOĆ Težak sam, jer mi je teško. Kada bi skinula teret sa moje duše, znala bi koliko sam lagan. Mogla bi me zubima do postelje odneti, mogao bih sobom jastuk ispuniti, da najzad i ti nešto lepo sanjaš. Težak sam, kažeš? Sebi sam najteži, jer težina i lakoća od tebe zavise. Nema ništa teže od mene. Težak sam, jer mi je teško da nikog nemam, a niko mi, osim tebe, ni ne treba. Ayla and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Najjednostavnije je biti uvek iskren i ne razmišljati o drugim ljudima i njihovim reakcijama.Tada ne možete pogrešiti . Reč ima veliku moć.Iza nje stojimo mi,takvi kakvi jesmo. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Najjednostavnije je biti uvek iskren i ne razmišljati o drugim ljudima i njihovim reakcijama.Tada ne možete pogrešiti . Reč ima veliku moć.Iza nje stojimo mi,takvi kakvi jesmo. Nerazmisljati o drugim ljudima......!? kako je to moguce? za mene nema sanse! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Reč ima veliku moć.Iza nje stojimo mi,takvi kakvi jesmo. Моја жена има веома добар савет који никако не слушам - "ћути будало". keka је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Nerazmisljati o drugim ljudima......!? kako je to moguce? објаснићу ти у 4 ока.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 објаснићу ти у 4 ока.... kako cemo sa ovim mojim sto zmirka!? jel se i ono racuna? 0110_hahaha Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 kako cemo sa ovim mojim sto zmirka!? jel se i ono racuna? 0110_hahaha :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 -Vidio sam te ne jedanput, ako ne cijelu a ono u dijelovima što sam ih sastavljao sastavljajući sebe, želeći da te vidim cijelu a ne očekujući da je to moguće, iako sam znao da postojiš. Stvarale su te moje želje, mnoge želje, kako da te ne stvore? Nastala od želja, nisi ni zlo ni dobro, već ljepota za sve koji smo te zaželjeli, zato ničija.- "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Žena - Jovan Dučić Ja snevam o ženi, većoj no sve žene, Čija će lepota biti tajna svima, Što je kao Božji dah u prostorima, Koji ne dotače nikog osim mene. Njen čar da je moje veliko otkriće; Da mirno prisustvo te čudesne žene Ne razume više niko osim mene, Osim moje večno očarano biće. I pre čijom gordom lepotom od sviju Samo ja otvorih oči očarane, I srce ko crni cvet iz gluhe strane, Nevidljive kapi dok na njega liju. I njena lepota, tako nedogledna, Neobeščašćena hvalama glupaka, Da obiđe tiho, kao snoplje zraka, Sve tamne puteve duše, samo jedne. I ja ključar čudne lepote, da s tajnom Srećom vidim jasno da je ova žena Od istoga svetlog tkiva načinjena Od koga i bolni moj san o beskrajnom. Плутон and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2013 "Kad optimisti naiđu na široku reku pesimista, iznenada dobiju druga imena: ludaci koji žive mimo stvarnosti; naivčine koji nemaju blagog pojma; sanjari koji se zanose utopijama. Pesimisti sebe nazivaju realistima koji sa obe noge stoje čvrsto na zemlji ,činjenica, a zapravo su duboko zagazili u prljavštinu sveta..." Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Optimista je ljudska personifikacija proljeća.Suzan Bizonet Smij se kad te najviše boli.Anoniman Ako hranim zelenu granu u svome srcu,na nju će sletjeti ptica koja pjeva.Kineska poslovica Ja lično, sam optimista. Ne čini mi se imasmisla biti išta drugo.Čerčil Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Znala sam da negde postojiš,da se kriješ u toj gomili praznih ljudi,znala sam da čekaš trenutak kad ćeš izvućiiz mene onaj stari zaboravljeni osmeh…I nežno sasvim tihoući u odaje moga srcaali zašto sad…Sad kad naše oči nemaju budućnostSad kad naše ruke stoje čvrsto vezaneSad kad bi hteli sve a nemamo zaprevo ništa…I zato idi..Idi pre nego što stignešidi i ne okreći se za mnomidi…A meni je dovoljno samo da znamda negde ipak postojiš ti…Da te čuvam u srcu mom,i zagrlim u snovima kad nemam kog… "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука