Jump to content

Patrijarh: Ograđujem se od svake izjave i činjenja Amfilohija i Atanasija

Оцени ову тему

Препоручена порука

Видиш како се сви Срби одма` слажу... Моника за прецедника! :)

Касно!

Њу је већ "Додо" безецов`о...

159507815250facc7b70730764598661_640x459

Подели на овим сајтовима

Zar nisu ovi govori i čitav hepening baš bili "sa ovog sveta", prolazni, "ovde i sada"... koliko god da je ovo što se dešava u vezi sa Kosovom nama svima važno, nije baš da je neka večna i neprolazna tema u pitanju...

Нису, управо су Епископи зборили о вечној и непролазној теми: о ''Косову грдном судулишту''... одавно, одавно то већ траје и дуго, дуго ће још трајати... иначе, на СВЕТИМ местима, у Светој Земљи - Јерусалиму и Светом Косову ће до краја бити борба између зла и добра, таме и светлости, између окупатора Мурата и Христовог војника Лазара... вечне теме, вечно ће трајати...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Нису, управо су Епископи зборили о вечној и непролазној теми: о ''Косову грдном судулишту''... одавно, одавно то већ траје и дуго, дуго ће још трајати... иначе, на СВЕТИМ местима, у Светој Земљи - Јерусалиму и Светом Косову ће до краја бити борба између зла и добра, таме и светлости, између окупатора Мурата и Христовог војника Лазара... вечне теме, вечно ће трајати...

Митоманија...која нема везе са хришћанством. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam totalno u fazonu da Crvenom baronu uplatim kartu za Kosovo. Da ode malo da ga brani, umesto da prosipa  patriotizam na forumu, i to iz dijaspore. A može i Victus da mu se pridruži, da ode da drži predavanja iz teologije, sa naglaskom na eklesiologiji... 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ja sam totalno u fazonu da Crvenom baronu uplatim kartu za Kosovo. Da ode malo da ga brani, umesto da prosipa  patriotizam na forumu, i to iz dijaspore. A može i Victus da mu se pridruži, da ode da drži predavanja iz teologije, sa naglaskom na eklesiologiji... 

Ja sam vise u fazonu da drzava Srbija po potrebi objavi mobilizaciju a ko se ne odazove kada ga nadju lepo uza zid. Jer Kosmet nije samo moj.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja sam vise u fazonu da drzava Srbija po potrebi objavi mobilizaciju a ko se ne odazove kada ga nadju lepo uza zid. Jer Kosmet nije samo moj.

I sta ce time da postignemo sem sto ce josh gomila Srba da izgine, sto ce da postanemo josh jadnija i manja drzav sem sto ce gomile zena biti silovane, sto ce se desiti gomila pljacki i sto ce se roditi josh jedna genracija degenerika koja ce da odrasta u drustvu gde cvetaju kriminalci. Imacemo gomilu novih pinkija i svabi.

Posto, valjda ti je jasno... nato necemo da pobedimo i kosovo necemo da povratimo, a nece ni Rusija ni Kina da nam pomognu osim sto ce da odobre josh jednu turu sankcija od strane UNa

Jel si ti apsoltuno siguran da ti zelis Srbiji DOBRO? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А `оће л` пензионери бити ослобођени од те обавезе...

Подели на овим сајтовима

I sta ce time da postignemo sem sto ce josh gomila Srba da izgine, sto ce da postanemo josh jadnija i manja drzav sem sto ce gomile zena biti silovane, sto ce se desiti gomila pljacki i sto ce se roditi josh jedna genracija degenerika? 

Posto, valjda ti je jasno... nato necemo da pobedimo i kosovo necemo da povratimo, a nece ni Rusija ni Kina da nam pomognu osim sto ce da odobre josh jednu turu sankcija od strane UNa

Nista, onda neka ostanu stvari ovakve kakve su danas. Sever Kosmeta Srbima, albanci da prihvate realnost na terenu pa se vidimo za sto-dvesta godina i sta i kako cemo ...

Подели на овим сајтовима

А `оће л` пензионери бити ослобођени од те обавезе...

Znas kako ide. Prvopozivci, drugopozivci, trecepozivci ... zakonom je to nekada bilo regulisano, ne znam kako je danas ...

Подели на овим сајтовима

Nista, onda neka ostanu stvari ovakve kakve su danas. Sever Kosmeta Srbima, albanci da prihvate realnost na terenu pa se vidimo za sto-dvesta godina i sta i kako cemo ...

Pa fala Bogu to je i plan... vecine vecih stranaka u Srbiji.

Svako ko uradi nesto na taj nacin, dodju neki dverasi pa prozivaju izdajnikom.

Ovaj sporazum je upravo to. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa fala Bogu to je i plan... vecine vecih stranaka u Srbiji.

Svako ko uradi nesto na taj nacin, dodju neki dverasi pa prozivaju izdajnikom.

Nije bas tako.Za status quo ne trebaju nikakvi sporazumi niti integrisanje severa u institucije Kosmeta a sto se cini i prihvata Briselskim sporazumom. 

Подели на овим сајтовима

Nece prihvatiti hoce jednostavno srce da nam ukradu i da se sa nama igraju zmurke po pravilima Shljashtaceg sharenog ringispila gde debeli bradonja skuplja sav visak para u selu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...