Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 nije sluzio opelo ljudima Прво Литургија, сада Опело... О Боже... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Хахаха, па римски став је управо супротан и, бојим се, да га и ти заступаш. Ma daj. Ja sam mislio da si ozbiljan, To što neki Episkopi na čijim si tezama radio radove, sanjaju da budu Rimski Episkopi(po vlasti) ne čini nešta istinom. Malo se bavi izučavanjem Crkvene istorije...ali čiste istoirije, bez žvakanja materije od strane Carigrada, „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Odgovor na ovu konstataciju sam dao anticsovom advokatu. Poenta...vidim da neki slabo skontaju ..jeste sljedeća: Arhijereji i Sveštenstvo trebaju biti uz narod, jer su iz naroda, jer bez naroda nema Crkve, jer bez naroda nema ni Liturgije. A narod mora da se složi sa svakim rukopolaganjem Sveštenika, Episkopa, Đakona...itd... Народ не чини само групица од 2-3 хиљаде људи. Има насм мнооооооооого више који делимо мишљење нашег Патријарха. Проблем је што екстремни људи увек мисле да су "изабрани" и да говоре "у име народа", заборављајући да нас има још, а који не мислимо као они. Zeebedee, Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 E vidiš..taj Rimski stav..poimanja Crkve nas danas košta vijernika. I to nisu učenja o Crkvi. To su tumačenja pojedinih o Crkvi, Ako smo izučavali istoriju Crkve, nećemo se složiti sa tim. Римски став? Дечко, или девојко, или шта год да си... Не брукај се. То што теби то не изгледа тако, то је у реду и твоја ствар. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ziveo sam u Srbiji dok je Milosevic jos bio tamo. A tada je bilo i Srba u Srbiji ... sada vidim retko koji se moze naci ... Па много је добро владао тај, да је мало понестало Срба у Србији. А ово су његови ученици, па све раде исто. Кад је он добро владао, а што си ти ТАМО, а ниси ОВДЕ? DankaM је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ma daj. Ja sam mislio da si ozbiljan, To što neki Episkopi na čijim si tezama radio radove, sanjaju da budu Rimski Episkopi(po vlasti) ne čini nešta istinom. Malo se bavi izučavanjem Crkvene istorije...ali čiste istoirije, bez žvakanja materije od strane Carigrada, Иди, бегај... А јесили читао, на пример, једног Светог Игњатија Богоносца? Јел и он сањао да буде римски епископ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Римски став? Дечко, или девојко, или шта год да си... Не брукај се. То што теби то не изгледа тако, то је у реду и твоја ствар. Evo čovjeka. Jel mogu ja sa Teologom da popričam, ili se moram tebi prvo javiti..pa ti da odobriš moj post? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Римски став? Дечко, или девојко, или шта год да си... Не брукај се. То што теби то не изгледа тако, то је у реду и твоја ствар. Ма пусти га. То ти је један општи и веома интересантан феномен. Тзв. највећи "антипаписти" заступају најтврђу, средњовековну схоластику и еклисиологију. Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Иди, бегај... А јесили читао, на пример, једног Светог Игњатија Богоносца? Јел и он сањао да буде римски епископ? Ti sada po Svetiteljima. Taj "mač" ima dve oštrice...dali je to vaš konačan odgovor? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Odgovor na ovu konstataciju sam dao anticsovom advokatu. Poenta...vidim da neki slabo skontaju ..jeste sljedeća: Arhijereji i Sveštenstvo trebaju biti uz narod, jer su iz naroda, jer bez naroda nema Crkve, jer bez naroda nema ni Liturgije. A narod mora da se složi sa svakim rukopolaganjem Sveštenika, Episkopa, Đakona...itd... i da... ono na trgu nije bilo ni rukopolaganje..gospon Rakiću. Понегде си зелен, а понегде си жут. Само се бојим да си на погрешним местима. Жут треба да си око кљуна, а зелен свуд около. А ти како даље пишеш, жутиш се с друге стране. Ал се зеленило не да прекрити. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Па много је добро владао тај, да је мало понестало Срба у Србији. А ово су његови ученици, па све раде исто. Кад је он добро владао, а што си ти ТАМО, а ниси ОВДЕ? Odlicno je on vladao ali medju Srbima izgleda mnogo bolje prosperiraju izdajnici nego rodoljubi, te su Srbi uzdigli izdajnike a rodoljube prodali. To je nesreca Srba i Srbije . Kamo srece da danas imamo Milosevica umesto Nikolica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 p.s Nastavljamo sutra. Žena će me istući, a i dijeca. Svako dobro. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Odlicno je on vladao ali medju Srbima izgleda mnogo bolje prosperiraju izdajnici nego rodoljubi, te su Srbi uzdigli izdajnike a rodoljube prodali. To je nesreca Srba i Srbije . Kamo srece da danas imamo Milosevica umesto Nikolica. Он је владао баш зато што просперирају издајници, од којих је он био међу успешнијима. Родољуб је био таман колико ти сад седиш на Тргу Победе у Нишу. Милан Ракић and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Понегде си зелен, а понегде си жут. Само се бојим да си на погрешним местима. Жут треба да си око кљуна, а зелен свуд около. А ти како даље пишеш, жутиш се с друге стране. Ал се зеленило не да прекрити. Ako sam ja tebe kontao...zovem se Sofronije...a nisam Sofronije. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ti sada po Svetiteljima. Taj "mač" ima dve oštrice...dali je to vaš konačan odgovor? Прочитај Светог Игњатија Богоносца. Преведен је на српски. Онда можемо да причамо о православној еклисиологији. По овоме што си написао, видим да заступаш западно схватање Цркве (иако тога ниси свестан). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука