Млађони Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ја се слажем да је држава насилна по природи а црква ненасилна, баш зато је и неопходан што већи утицај цркве и њено учешће у свим нашим животима. Znaci hoces drzavu koja ne zatvar ubice, ne hapsi lopove, ne pise kazne za saoobracaj? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 isto sto i Bolivijska agrikultura, dakle nebitan Види се да ниси жвакао листове коке. CecaV, GeniusAtWork, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Znaci hoces drzavu koja ne zatvar ubice, ne hapsi lopove, ne pise kazne za saoobracaj? Кад би сви људи знали Бога, ништа од тога не би ни било потребно. То је све неопходно управо због секуларизма. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Кад би сви људи знали Бога, ништа од тога не би ни било потребно. Kad bi svi ljudi bili dobri i super, drzava policija granice nista od toga ne bi bilo potrebno... ziveli bi u savrshenoj anarhji... То је све неопходно управо због секуларизма. Hoces da kazes da su ljudi ubice i lopovi jer patriarh nije na celu drzve? Ne razumem... sekulirazam je upravo tu jer neki od tih losih ljudi uspeju da se ubace u crkvu i kroz crkvu rade lose svari, koriste crkvu itd.... sto su i radili kroz vekove... predstavljaaju se kao neko ko "zna za boga" aa ustvari ne znju. I dan danas si imao ljude koji su to raadili naprimer bivsi svestenik Peranovic/Perunovic.. koji je kao neko ko nvodno zna za boga lecio narkomane pa se ispostavilo da je obicn ubica... koji ne mari zaa ljudski zivot i patnju.. dakle sekulirazm upravo STITI CRKVU od toga da se na nju navataju politicki predatori koji zele moc i vlast.. jer ti to drzava daruje - moc i vlast... i privlaci ljude koji zele moc i vlast... .onog trenutka kada spojis crkvu sa drzavom... pokzao si vlastoljubcima gde treba da se ubce... da bi moc i vlast dobili... CecaV је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Кад би сви људи знали Бога, ништа од тога не би ни било потребно. То је све неопходно управо због секуларизма. Znači sekularizam je stvorio ubice, lopove i one koji krše zakon. Ljudi koji znaju Boga ne ubijaju, ne kradu i ne krše zakone Млађони and cloudking је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ma to je 99% neki troll. Zapravo čim sam video prve dva komentara posla osam Vasiliju poruku da ga pitam da li je ovo njegov nalog. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Види се да ниси жвакао листове коке. Albanska agrikultura je moja buducnos' пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ma to je 99% neki troll. Zapravo čim sam video prve dva komentara posla osam Vasiliju poruku da ga pitam da li je ovo njegov nalog. Jadan Muramasa... kad god se pojavi neki tvrdoglavac svi odma na njega Млађони and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 ljudi, nemojte da ložite ovog GreenArrow-a .... inače će da se navadi ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Hoces da kazes da su ljudi ubice i lopovi jer patriarh nije na celu drzve? Ne razumem... Уз сво дужно поштовање, али више теби нећу одговарати. Сваки твој одговор је имао једну овакву неистину која нема везе са оним што сам ја написао. Не знам да ли то радиш случајно или намерно али је свакако да није у реду. Рецимо за овај случај, ја нигде нисам поменуо Патријарха, а ти ми постављаш питање о њему као да сам ја то рекао. Извини, али не. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Znači sekularizam je stvorio ubice, lopove i one koji krše zakon. Ljudi koji znaju Boga ne ubijaju, ne kradu i ne krše zakone Тачно. Али кад ти већ пише да си "атеиста", онда је узалудно да ти се то објашњава јер ти не желиш да знаш Бога, чак си ето и отворено у јавности против Њега, а то је највеће зло. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Тачно. Али кад ти већ пише да си "атеиста", онда је узалудно да ти се то објашњава јер ти не желиш да знаш Бога, чак си ето и отворено у јавности против Њега, а то је највеће зло. pa ko onda sedi u srpskim zatvorima koji su krcati? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Тачно. Али кад ти већ пише да си "атеиста", онда је узалудно да ти се то објашњава јер ти не желиш да знаш Бога, чак си ето и отворено у јавности против Њега, а то је највеће зло. Дуго нисам читао овакав црно бели текст,мада понекад и треба поставити ствари на или,или. Тачно је, свака одвојеност од Бога је грех,али та одвојеност може да се деси и неком вернику. Тачно је да криминал и убиство пре свега почивају на одвојености од Бога. Тачно је и то да смо се сви сложили да је друштво насилно. Али,то не значи да ту нема простора за све људе,дакле сам атеиста није по себи ни кримос ни убица и треба му се допустити да по својој вољи живи и ради док не угрожава друге. Секуларна држава не сме забрањивати Цркву нити је Црква у свој суштини зависна од ма какве световне власти. То Цркви није циљ. То нама није Циљ. Друштво забрањује и крађу и убиства и она је ту апсолутно испоштовала Божје две заповести, иако јој заповести нису мотив.На такав цивилизацијски ток секуларне државе ја се не би жалио,нити би мислио да је сама по себи зло. Црква нема везе са државом, Црква је вечна. GreenArrow and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Тачно је, свака одвојеност од Бога је грех,али та одвојеност може да се деси и неком вернику. Да, може да се деси, људски је грешити. Али секуларизам је управо нехумано захтевање одвајања од Бога по сваку цену. Ако то није зло, ја онда не знам шта јесте. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Али секуларизам је управо нехумано захтевање одвајања од Бога по сваку цену. Jos da je ovo sto si napisao tacno... ali ne vredi, ne zelis da se informises malo i sta ti ja mogu sad... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука