Jump to content

Šta ako Hristos ne dođe za milijardu godina?

Препоручена порука

Nije najobicniji falsifikat izvorno vidjenje, ovo sto si linkovala jeste puno modifikacija i dodataka, al opet kad se prica o kremanskom prorocanstvu oni koji znaju o cemu se radi ne misle na taj falsifikat, pa ima tema na forumu sa klipom gde prica deda tj unuk Tarabic

Hehe, eto koliko malo znamo tarbicima i njihovom prorocanstvu. Zapravo i ne zelim da znam nista vise, i ovo o Mihajlu sto sam procitala mi je i previse, i to na pravoslavnom forumu, od moje brace koji veruju u srbijanska prorocanstva pod uticajem zracenja nekog kamena. Al ok, necu da budem negativna, simpaticno je to sve. :)

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А у то ће се вријеме подигнути Михаило велики кнез, који брани твој народ; и биће жалосно вријеме, какога није било откако је народа до тада; и у то ће се вријеме избавити твој народ, сваки који се нађе записан у књизи.

И много онијех који спавају у праху земаљском пробудиће се, једни на живот вјечни а други на срамоту и пријекор вјечни.

И разумни ће се сјати као свјетлост небеска, и који многе приведоше к правди, као звијезде вазда и довијека.

А ти Данило затвори ове ријечи и запечати ову књигу до пошљедњега времена; многи ће претраживати, и знање ће се умножити...

Дан.12:1-4

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Пошто ова тема даје могућност да буде опширна онда ћу и ја дати себи слободу да пишем о свим речима које сам чуо и прочитао о будућим догађајима и оним апокалиптичним и то из разних извора.

Дакле Махариши Махеш јоги творац трансценденталне медитације која је преплавила свет својим присталицама и практикантима. Причао је како је његов учитељ извесни гуру Дев оно прави гуру а не ко ови данашњи профит гуруи дакле лик из џунгле, аскета и богомољац пред крај свог живота почео причу како се молио Богу над Боговима творцу свега и како је баталио све остале богове јер је хтео да сазна потпуну истину, а познато је ( познато у хиндуизму наравно) да богови пошто их има преко 33 хиљате и нешто воледу сваки да вуче на своју страну као политичари и партије па онда јадан човек тј. индус никад не може сазнати потпуну истину.

Дакле тај гуру Дев аскета и пустињак и учитељ чувеног Махаришија је имао визију да ће за двеста година бити крај света и да ће доћи до васкрсења мртвих.

Сад да објасним незнавеним православцима( јер су многи православци неупућени у хиндуизам), у хиндуистичкој религијској философији васкрсење мртвим нема никаквог смисла, јер се свака душа инкарнира по смрти и рађа се у новом телу. Цео концепт ове религије је постављен тако да му васкрсење дође ко пилету сисе, што ће рећи потпуно излишно.

Јако је занимљиво пак да је овај индијски гуру пред крај свог живота управо проповедао васкрсење мртвих и то за 200 година. Сад кад је тачно живео немам појма а обзиром да је Махариши пре 10 година био старкеља истина богата старкеља то би онда могло бити да је он то тврдио пре неких 50-60 година, па рачунајте.

Подели на овим сајтовима

ovaj mi forum mi sve više liči na neki fantastični Tolkinov svet...

Mahariši jogi, guru deva i vaskrsenje... reci mi još da je počeo pred kraj života da slavi i slavu i čita u vizijama dela serafima rouza koja još nisu bila napisana?

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Pa mozda je bio u hinduskoj prelesti.  sHa_sarcasticlol

Inace, guru Dev, http://en.wikipedia.org/wiki/Brahmananda_Saraswati

Umro je 1953 godine. Recimo da je 1950 godine dobio viziju, znaci, kraj svijeta dolazi 2150 g. :D

Jel bilo 1950 ista znacajno na gobalno planu sto nikad dosad nije vidjeno? Trebalo bi posto je ovo prvi put da je Otac otkrio rokove koje je zadrzao za sebe. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Malo duhovnosti suvise suvih podataka, suve teologije nigde konteksta previse nadmudrivanja itd itd...

Ne razvijamo bratske misli jedno drugome vec ih sta vise pobijamo i bacamo sebe u prvi plan.

Trebalo bi da povedemo vise racuna jedni o drugima. (to je moj utisak).

I da ne zaboravim Radujte se ! :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...