Баба Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Неко моје искуство показује да они који учествују на форумима неког сајта не прате насловнице истог сајта, као и обратно они који прате насловнице не прате форум. Дакле да ли форумаши поука прате насловну поука ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Nikad ne otvaram naslovnicu. Dolazim direkt na forum. Takodjer ne pratim forume, vec samo teme koje su aktuelne. Eventualno ako sam na nekoj temi zaribao, a ona je potonula, onda je potrazim listajuci odredjen forum. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Veoma retko čitam naslovnu, sem ukoliko neko nešto ne linkuje što smatram zanimljivim, a da se o tome nije pričalo na forumu, ili ako me tamo ne odvede klasična google pretraga nekog pojma. To naravno nema veze sa nekom neatraktivnošću ili lošim uređivanjem naslovne stranice, već isključivo sa ličnim afinitetom. Znači odmah na priču, bez uvoda Razgovor na forumu je atraktivniji jer je dvosmeran, omogućava komentarisanje tema i interakciju, dok je naslovna stranica bilo kog portala, kao TV. Nakićena, zabavna, puna informacija, ali se sve završi obično tako što se smoriš posle par minuta i vrtiš kanale. U mom slučaju to se zove "stamblovanje". Stumbleupon.com Лидија Миленковић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Да, али неулогована! Прочитам шта има и онда се улогујем на форум! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 више форум Погледам повремено насловну али сам највише на форуму. Насловну најчешће прелистам и ако ме нешто занима прочитам. Форум је некако жив. На њему се чита, комуницира и јавно и приватно са живим људима. А на насловној се само чита. Па.... мислим да је разлог за избор опције гласања јасан Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 не, не читам насловну..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 jok odma upadnem na forum.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Pročitam, ali ne sve, posebno kada je mnogo dugačak tekst greengrin Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Uvek imam paralelno otvorenu i naslovnu sajta i naslovnu foruma... naslovna sajta naslovna foruma "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 https://www.pouke.org/forum/index ja odmah ovde ulazim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Читам шта ме интересује greengrin greengrin greengrin Николa and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 I samo da se ogradim Ne mislim da je naslovna loša ili nešto slično, jednostavno me ne zanimaju teme, više me zanima razgovor i drušenje (neki put i neka rasprava ), zbog toga sam se i registrovao na ovaj forum, da pričam sa raznim ljudima o religiji, ateizmu, pa i mnogo mnogim drugim temama. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ја редовно читам и пратим шта је на насловној. (нећу ставити смајли да се зна да сам озбиљан) Биљана and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 (нећу ставити смајли да се зна да сам озбиљан) ај билив ју :В прочитам понекад, кад ми је интересантан текст, мислим да треба да постоји та страница, прати Празнике, догађаје,.......и тако Ignjatije and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 У последње време више читам насловну јер преко мобилног насловна ми се прво отвара.То додуше преко дана, а увече ми је мерак да блејим по форуму Срђан Ранђеловић, Баба, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука