Jump to content

Razotkrivanje najvece lazi u istoriji covecanstva

Оцени ову тему

Препоручена порука

А које је објашњење еволуције за брадавице код мушкараца ?

Понављањем чега ? Ко је дошао до тога ? Није ми то баш најјасније. Колико сам упознат длаке су се изгубиле јер су се бирали партнери без длака, тј. са мање длака.

http://www.wisegeek.com/why-do-men-have-nipples.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Hair#Human_hairlessness

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Понављањем чега ? Ко је дошао до тога ? Није ми то баш најјасније. Колико сам упознат длаке су се изгубиле јер су се бирали партнери без длака, тј. са мање длака.

Dlake su se toliko izgubile da i zene idu na depilacije do dan danas..... greengrin a i vole ljubavni tepih malo da ima...mada su sad ovi pederasti vise u modi..poput bekama i ostalih gej ikona 21 stoleca....

Подели на овим сајтовима

Bradavice kod muskraca su zato sto se svaki fetus u pocetnom stadijumu razvija kao zensko, i kasnije dolazi do "raspolanja" na musko. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kao i ostali sisavci, ljudi imaju sposobnost da mlade othranjuju mlijekom koje ženke proizvode u promijenjenim znojnim žlijezdama koje se zovu mliječne žlijezde ili mamile.

Iako samo ženski pripadnici ljudskog roda imaju funkcionalne bradavice, embrionalni razvoj svih nas teče na sličan način. Tokom razvoja, embrij prati ženski obrazac sve do šestog tjedna, kada se aktivira muški spolni kromosom. Bradavice se razvijaju u periodu od 14 tjedana od začeća kada su fetusi oba spola isti. Muškarcima stoga ostaju bradavice i nešto tkiva dojke.

Premda je zona bradavica kod muškaraca upola manje osjetljiva nego kod žena, one i njima mogu poslužiti seksualnoj stimulaciji.

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...