Снежана Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 13:03, Joана рече јел` има неки рецепт.....? Pa i nemam.,alkohol ne pijem, čajeve ne pijem, tablete ne pijem.kafu mogu da pijem uvek, ne smeta mi za spavanje. Probleme ostavim za sutra (jutro je pametnije od večeri) strahove nemam...šta da ti kažem, jedna sve u svemu dosadna osoba Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Nikad nemam nocne more. Nekad ako ne spavam dobro nije zbog loseg sna, vec ne mogucnosti da zaspim od stresnog dana ili puno razmisljanja o necemu. Imace kad sam uredu sa odmorom i bez stresnih dana, odlicno spavam. Ne dolazi mi nista negativno u san, osim ako se to moze nazvati negativnim, recimo ako sanjam da hodajuci jedna noga mi propadne u ruou pa se onda trzenm nogom, i propbudim, ili sanjam da su mi nestali zubi, i onda kad se probudim imam stvarno neki osjecaj da mi je vilica malo napeta. U principu snovi su produzetak nase podsvesti, i nocne more dolaze od svejsnog ili nesvejesnog straha ili traume koju nosimo u sebi. Sto se tice pomenutih paraliza, to mi se desavalo mnogo ranije, u poslednje vrijeme nije, kada se probudim nocu i ne mogu da pomakne nijedan dio tijela osim da trepcem i disem. Povratim se nakon minutu tako sto krenem vrhovima prstiju na ruci ili nozi da vrtim i tako kao da polako zadam momentum i onda nakon nekoliko puta uspjem pomjeriti nogu ili ruku zavisi sa cime sam poceo. Ne znam kako se strucno zove ova pojava da li je to budjenje u REM fazi, bas bih volio da znam od cega je, mada mislim da je od nezgodnog polozaja i gdje prikljestim neki zivac u vratu i to izazove privremenu kvadriprelgiju. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 14:51, Снежана рече šta da ti kažem, jedna sve u svemu dosadna osoba најбоље обожавам досадне особе..... :Viannen_loungelizard: Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 14:45, Lara рече Pa zar demoni nisu pali andjeli? Најбоље да сад све анђеле сведемо под пале...онда где су анђели? Св.Јован Лествичник, пошто ме вучете за језик, вели следеће, парафразирам: Снови који вам приказују лепе ствари, дивну будућност, пожељне ситуације у животу су од демона. Снови који су мучни и тешки који вас терају на преиспитивање су од анђела. Море су пак нешто друго. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ja sam imala nocne more...Sanjala sam da sam musko... 4chsmu1 Баба је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Јок ја, не сећам се кад сам последњи пут нешто сањао... Исто ко Јуста, некад лошије спавам јер сам се префорсирао у току дана. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 У последње време немам. Како крене нека ноћна мора, у сну се појави Дејан Бићанић и све побрише. distancirana, Justin Waters, DYNABLASTER and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Moja majka sanja jednom u nekoliko meseci, a kad sanja, to su uglavnom cvetici i leptirici Sretno dijete... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 15:41, Жељко рече Најбоље да сад све анђеле сведемо под пале...онда где су анђели? све ми се чини Жељко да ниси хтео да мене цитираш.....вино и пали анђели.....?!? :.mislise. Баба је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 16:06, Joана рече све ми се чини Жељко да ниси хтео да мене цитираш.....вино и пали анђели.....?!? :.mislise. :jelenk11: у праву си изменио сам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 15:41, Жељко рече Најбоље да сад све анђеле сведемо под пале...онда где су анђели? Св.Јован Лествичник, пошто ме вучете за језик, вели следеће, парафразирам: Снови који вам приказују лепе ствари, дивну будућност, пожељне ситуације у животу су од демона. Снови који су мучни и тешки који вас терају на преиспитивање су од анђела. Море су пак нешто друго. :.mislise. Na nebu su valjda ? Ovaj....b,,,b...b .... :.mislise. Ustvari ne znam gde su ni šta rade. Logično.Ja sam jednom mnogo pre ispita sanjala da dobijam test iz hemije na kome pola stvari ne znam,uplašila sam se,ali sam mislila da ima vremena....i da sigurno neću dozvoliti da se to desi.Nažalost,desilo se...Sad ne mogu da kažem da mi niko nije pomogao,jeste,ali ja to nisam znala da cenim. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Zaboravih jos da dodam, da tim napadima ne treba pridavati nikakvu paznju, to kad uklaviris u podsvest, pored toga da nema sta da se plasis jer ti ne mogu nista, onda nema frke. Evo nadjoh temu https://www.pouke.org/forum/topic/24780-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B3-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B7-%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5/ Ja imam retko nocne more, al to kad se desi onda su to vec ultimativni horori i zesci izleti, jednom sam se tolko uplasio jer sam banuo tamo gde nisam nikako smeo da budem(cak se i duh uplasio od mene i pobegao), kad sam ustao bio sam zeleno siv kao mrtvac, malo je falilo da riknem, imao sam zivotnih opasnosti na javi, ali ovo u snu je bilo najopasnije jer sam se vec obreo u belom tunelu lol One fore iz filmova kad se neko jako uplasi pa pocne da vristi su laz, kad se covek jako uplasi on jedva moze da molecivo mice usnama. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 On 10. 7. 2013. at 16:35, DYNABLASTER рече Zaboravih jos da dodam, da tim napadima ne treba pridavati nikakvu paznju, to kad uklaviris u podsvest, pored toga da nema sta da se plasis jer ti ne mogu nista, onda nema frke. Evo nadjoh temu https://www.pouke.org...вог-кроз-снове/ Hvala. Nego da me neko čuje pomislio bi da sam totalno odlepila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 I ja sam se sinoc razmisljao dal da kazem sto sam video demona u cybermikanu, da ne mislite da sam nenormalan, ali ipak je istina sta tvrdi Zoran Petrovic https://www.pouke.org/forum/topic/12409-sangejzing/page-8 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука