Kolega2357 Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 On 9. 7. 2013. at 22:09, Joана рече колега....јел` ти то озбиљно.....? :1017297a2wim1jr9k: Ozbiljno. Šta sve do sada nisam užasno video pa to ne može nikako da utiče na mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 On 9. 7. 2013. at 22:16, Kolega2357 рече Ozbiljno. Šta sve do sada nisam užasno video pa to ne može nikako da utiče na mene. lucky you....! 8086.gif Баба је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Немам ноћне море! Деси ми се понекад неки ружан сан, али ноћне море не! Кад спавам, лијепо спавам! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Imam dnevne more čim se probudim. Баба је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Kako kada, posao kojim sam se do skorao bavio bio je prevelika odgovornost i dešavalo mi se da ga sanjam iks puta. Šta mi se desilo pre dve nedelje bio sam na Ostrog u gornji manastir i tu sam spavao pošto je bio prebukirano sve spavao sam u prolazu konaka i ljudi moji sanjao sam nekakvu crvenu,žutu naduvenu kao loptu i trgao sam se iz sna. Pretpostavljam da su to samo prevelika naprezanja u toku dana. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 On 9. 7. 2013. at 22:20, Joана рече lucky you....! 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Узроци за то могу бити свакојаки, али Исусова молитва увек помаже. Поред причешћивања и исповести, препоручите то својим парохијанима, јер се врло често те ствари јављају и поред исповести и причешћивања. Врло је могуће да се ради о неким давним стварима којима је потребно време да се очисте из човека, могу бити и ствари које је човек потиснуо или их се више и не сећа, или није ни свестан о чему се ради или шта је себи урадио, па то и не исповеда. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 On 9. 7. 2013. at 22:31, Miko рече na mene jedino uzasno utice kada mi korisnik kome dajem tehnicku podrsku posalje ovakvo pismo: "Ovim putem Vas obavjestavam da sam zrtva hakera putem skalarne energije. Pokusavaju me ubiti i usli su mi u kucu sa skalarnim strujama. Kad se negdje pojavim cjeli kompjuterski sistem se srusi, sto znaci da su me intezivno napumpali skalarnim energijama. Da li mi mozete pomoci." (sliku sam ja dodao) 0110_hahaha Ja to tebi nisam poslao. Ne znam šta hoćeš ovim da kažeš ali nije lepo od tebe za ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ne mogu reći - rijetko sanjam, samo - rijetko se mogu sjetiti svojih snova...a što se tiče noćnih mora, jedna ista se ponavlja od ranog djetinjstva. Uvijek jednako strašan i uznemirujući osjećaj nakon buđenja. Pokušala sam da nađem objašnjenje, ali uzalud. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 nazalost i dan danas imam nocne more. uglavnom more sa vodom... ...kad sam bila mala stalno sam imala nocnu moru kako padam u bezdan(u svemiru)... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ja volim kad sanjam da padam Divan osećaj Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 On 9. 7. 2013. at 22:47, Miko рече ko je tebe pominjao u opste . ovaj forum je sve smesniji 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Pa meni si čoveče odgovorio malo pre zar se ne sećaš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Svi vi sto imate nocne more kod Junga na psihoterapiju...... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 А шта ако сваку нођ између осталих снова сањам и неколико хорора и при том то не доживљавам као ноћну мору ? Мислим, ја памтим већину својих снова, а знам да увек сањам по два три хорора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука