Jump to content

Шта сањате ?

Jefimija

Препоручена порука

Ja sam sanjala jednog sveštenika da peva u horu.. :choir: ..sinoć....daleko da je bilo horor.Ali to je bio samo detalj.Sličica.

To je mislim zato što sam juče upotrebila ovaj smajli pominjujući crkvu.... i to je moja podsvest iskreirala

Sanjala sam ga i da se moli,i da nosi neku svetu vodu,fin neki čovek,stalno mi dolazi u san...Moraću jednom to da mu i kažem....i da se lepo ispovedim.

Ja zaista često sanjam.

Snovi mogu da se analiziraju,ali ja sam ubedjena da mogu samo svoji zaista da se shvate....ali i to je nesigurno.

Čemu li onda služe snovi?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ово је сасвим природна појава и нема везе (највероватније :) ) са било каквим демонима и сл. 

http://sr.wikipedia.org/wiki/Paraliza_sna

mislim da im se to nije dešavalo pred budjenje ,a kad su krenuli da klepaju svaku koja im je došal pod ruku ovo je prestalo da im se dešava :D

oprostite na direktnosti :)

Подели на овим сајтовима

Sanjam sve i svasta , imam vrlo zive snove . Kao klinac imao sam nocne more stalno mada sam retko bio uplasen . Bilo je onih faza kada me u polusnu gusio jorgan i sl , i danas mi se to po nekad ali cim se razbudim potpuno i taj osecaj nestaje .Uvek sam svestan da sanjam a po nekad uspevam i da kontrolisem tok dogadjaja u snu . Retko, zaista retko sanjam nesto sto me zaista uplasi . Nekad mi se desava da sanjam snove ili delove snova  koje sam sanjao pre vise od 30 godina . Cesto mi u san dolaze pokojni rodjaci , zapravo dede i babe ali ti snovi nisu strasni . Na zalosst od rata ne spavam kvalitetno, cesto se budim i nikada se ne odmorim kako treba . Nekad sanjam neke potpuno bocne stvari ali to bude tliko upecatljivo da ne mogu da prestanem da mislim o tome citavog dana

Подели на овим сајтовима

Немам ноћне море. Ретко када се деси да сањам нешто ружно или да се пробудим од лошег сна. 

Најчешће сањам оно што се преко дана дешава, чиме сам оптерећен или шта потискујем. То се у сну пројектује на разне начине и зна да бидне занимљиво за тумачење и психо анализу. :)

Раније, док сам водио безбожнички и антихришћански живот, дешавале су ми се ноћне море и веома ружни снови. Погоготову када бих заспао уз жесток и мрачан блек метал. Или након бављења медитациом (која би требало да даје душевни мир) и окултизмом.

Све је то, хвала Богу, прошло. 

Један савет. Тешки снови могу бити узроковани ако се касно вечера. Поготову ако је вечера "богата" и калорична. Не знам да ли то важи за ноћне море, али за тешке снове може бити узрок.

Подели на овим сајтовима

Spavam k'o top. Niko me ne juri, niko me ne plaši, niko me ne davi...

јел` има неки рецепт.....? :1303_womens:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

јел` има неки рецепт.....? :1303_womens:

Једна љута пре спавања, у случају изненадног буђења у току ноћи, може и пелинковац да послужи, побољшаће и варење :ladan:

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Једна љута пре спавања, у случају изненадног буђења у току ноћи, може и пелинковац да послужи, побољшаће и варење :ladan:

нема шансе да пијем жестоко....а, јел може црно вино...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...