dragisa Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 skoro sam narucio neku sitnicu za biciklo na ebay-u (placeno PP), vrednost 29$ iz kine u srbiju stiglo za 7 dana u posti&carini stajalo 8 dana izricito naglasio prodavcu da stavi racun u paket sa iznosom kakav jeste (29) platio pdv i carinu ali korektno obracunatu (osnovica je bila 29) u principu zadovoljan ali je zaista bezveze da u jednoj drzavi snaga uredbe o primeni carinskog zakona bude jaca od slova samog tog zakona. naime sve carinarnice su dobile dopis da se SVE (gift, manje od 50, vise od 50, fizicki prodavac, pravno lice prodavac,.... dakle ne bitno, SVE) carini i oporezuje. ima na netu, neko je skenirao dopis i okacio na net. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 ps: ako zelite pracenje posiljke a niste dobili broj samo ljubazno upitajte prodavca da vam ga posalje, ja sam tacno znao da ce mi tog i tog dana biti isporuceno, tako da price o ne azurnosti naseg info sistema poste nisu tacne Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 ,,Otvorio sam malo pre nalog na PayPal, uneo podatke sa BANCA INTESA Internet kartica, sve, sve, odradio, i tamo mi pise 0.00 i evra i dolara, iako sam pre izvesnog vremena kada mi je stiglo obavestenje da mi je gotova internet kartica i urucena na nju uplatio 40$! ???? O čemu se radi? Hitno ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 ,,Otvorio sam malo pre nalog na PayPal, uneo podatke sa BANCA INTESA Internet kartica, sve, sve, odradio, i tamo mi pise 0.00 i evra i dolara, iako sam pre izvesnog vremena kada mi je stiglo obavestenje da mi je gotova internet kartica i urucena na nju uplatio 40$! ???? O čemu se radi? Hitno Gledao si u PayPal balans sto nije isto kao balans na tvoj kartici.Dakle nije ti nestalo 40$ sa kartice, a to sto je PayPal balans nula, to je zato sto nisi primao nikakve uplate na nalog. PayPal ne moze da procita balans na tvoj kartici, ono sto paypal radi je samo upucivanje zahtjeva da se sredstva povuku sa tvog racuna u korist firme od koje kupujes nesto. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Justinijan ti dobro kaze. sredstva sa kartice ti ne vidis na PP racunu. vidis samo promet koji ostvaris (dakle kada nesto kupis). ukoliko nisi treba da verifikujes karticu a mislim da pre toga ide verifikacija emaila. za verifikaciju kartice mislim da ti je neko vec pisao...PP ti skine mali iznos sa kartice, ti nazoves banku da ti da sifru te transakcije, onda se vratis na PP i upises tu sifru a oni ti vrate taj novac na karticu Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Kada na ebay kliknem na desnom gornjem uglu gde pise Cart (Kolica), otvori se nova stranica: "Confirm your phone number We've sent a PIN to the phone number you provided 38xxxxxxxxx97. Enter PIN _______________" O čemu se radi???? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 ? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Можда буде од помоћи Вељо: https://www.paypal.com/au/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/mobile/MobileSecurityAndPrivacy-outside Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Probao sam pristupiti ebay sa racunara od burazera i isto, kada kliknem na - Korpa, otvori se stranica na kojoj piše - Confirm your phone number We've sent a PIN to the phone number you provided 38xxxxxxxxx97. Enter PIN ________. Medjutim, na koji god telefon da stavim da mi posalju taj PIN nikakava poruka ne stize. Nasao sam na netu samo jednog da je izneo u poruci da ima taj problem ali mu niko nista nije odgovorio. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Da me ne zezaju zbog ovoga: Kako da poništim porudzbinu sa eBay, jer me obavestitili sa eBay da ukoliko ne uplatim do 1. maja, oni ce poništiti porudzbinu, i zabeležiti me negde.. Poslao sam im poruku da ne paniče, i da mi ponište porudzbinu i obrazložio da mi nisu još izvadili karticu da plaćam preko interneta, da ću to uraditi posle 1. maja. Da li je to dovoljno, ili cu ipak snositi sankcije, i treba da kliknem negde Ako se ovo desi mogu li, kada otvorim nalog na PayPal i uzmem iz Banke karticu za internet i verifikujem je da otvorim novi nalog na eBay? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Uspeo sam, nakon teske muke, da nalog povezem sa PayPal, tek kada sam otisao na ebay.co.uk i tu se ponovo registrovao. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sa-PejPelom-stigao-i-haos-oko-naplate-PDV-a.html ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sa-PejPelom-stigao-i-haos-oko-naplate-PDV-a.html Zadesio ih 21 vijek pa se malo pogubili. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 da li ja iz CG mogu da obavim transfer novca nekom na paypal racun u SRB?Sa tim da on naruči za mene sa isporukom u CG? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Можда и ова прича буде корисна: http://www.oceni.rs/usluge-i-servisi/finansijski_servisi/carina-internet-kupovina-novi-porez-carina/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука