Бојан Сарачевић Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Под условом да ово није нека превара (осећам страх, пошто смо га чекали више од 10 година, да се нешто не изјалови), ово је "просветљење" за наше тржиште, јер сада нас баш брига што "Епл Србија" не увози Ајфон кад можеш да га наручиш преко нета, јер имаш чиме да платиш. Тако да ови наши трговци неће моћи да екстрапрофитирају на застарелој техници, као до сада, пошто ће да им опадне продаја када сви крену да купују преко нета, тако да ће морати да пруже услове као и у иностранству. Гомила он-лајн сервиса ће моћи да се отвара у Србији сада, што значи више радних места у ИТ сектору gringrin . Све у свему - јако позитивно! Дај Боже да потраје! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Под условом да ово није нека превара (осећам страх, пошто смо га чекали више од 10 година, да се нешто не изјалови), ово је "просветљење" за наше тржиште, јер сада нас баш брига што "Епл Србија" не увози Ајфон кад можеш да га наручиш преко нета, јер имаш чиме да платиш. Pa cekaj, jel vi ne mozete sa srpskom kreditnom karticom da placate na stranim sajtovima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 PayPal је врста банковног рачуна. Можете пребацити новац са свог банковног рачуна на опште бесплатан PayPal налог и када купујете робу, новац можете да подигнете са PayPal рачуна уместо да куцате информације кредитне картице. PayPal- замишљен као систем минимизирања употребе папира и администрације физичких фактура, је платформа за пословну електронску трговину, стога може да уздрма целу структуру плаћања. План је да постане глобална платформа. Међутим пословни сегмент може бити веома фрагментиран у смислу дигиталне трговине, и промене могу бити значајне како на националном тако и на међународном плану. Paypal наступа и као инвеститор, нпр инвестира у http://techcrunch.com/ PayPal Промена политике о заштити личних података Датум ступања на снагу 16. април 2013 https://cms.paypal.com/uk/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=ua/EU_20130416_Amendment_to_Privacy_print Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 A kada carina doda na cenu još 10%, pdv 23%, plus troškovi transporta, isplati li se? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Имам један проблем, не знам је ли још неко имао слично искуство, и да ли постоји решење за то пре понедељка: Наиме, од јуче су ми блокирали рачун јер им треба потврда мог идентитета (колко сам сконто, нека рендом провера, па баш на мене налетели). Е, сад, они траже извод са рачуна из банке и са картице. Није фрка, ал је проблем у томе што немам електронско пословање, а да бих то отворио, морам да потпишем у баци, а банка не ради до понедељка. Како ми је дата много повољна контрапонуда за нешто што сам листао, која истиче сутра, да ли неко зна постоји ли неки начин да се рачун одблокира пре понедељка, или неки мејл тамо њихов на који бих могао да се јавим да им доставим нешто друго (верификовао сам рачун путем оне трансакције од евро и по, ал ми и даље стоји блокирано док им не доставим скенирана документа)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 asos.com Ne carini se naručena roba od pravnog lica do vrednosti 50 evra. Da li računaju samo cenu proizvoda ili ukupno sa troškovima transporta? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 A kada carina doda na cenu još 10%, pdv 23%, plus troškovi transporta, isplati li se? Za sve sto mozes da kupis u nemackoj nema frke, kazem imam ljute krajisnike koji cesto dolaze i donose po realnim cenama bez ikakve carine jer su profi A inace sad valjda ima novi zakon o carinjenju pa mnogo toga se ne carini Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Закопало се горе, па поново да поставим, можда неко и зна постоји ли решење пре понедељка: Имам један проблем, не знам је ли још неко имао слично искуство, и да ли постоји решење за то пре понедељка: Наиме, од јуче су ми блокирали рачун јер им треба потврда мог идентитета (колко сам сконто, нека рендом провера, па баш на мене налетели). Е, сад, они траже извод са рачуна из банке и са картице. Није фрка, ал је проблем у томе што немам електронско пословање, а да бих то отворио, морам да потпишем у баци, а банка не ради до понедељка. Како ми је дата много повољна контрапонуда за нешто што сам листао, која истиче сутра, да ли неко зна постоји ли неки начин да се рачун одблокира пре понедељка, или неки мејл тамо њихов на који бих могао да се јавим да им доставим нешто друго (верификовао сам рачун путем оне трансакције од евро и по, ал ми и даље стоји блокирано док им не доставим скенирана документа)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 E ti mi trebaš DYNA, jer si dobro upućen u sve ovo. Mene interesuje nešto sitno od garderobe i da naručim iz Slovenije whey (kod nas su cene astronomske, kao da je u pitanju suvo zlato) da imam kada prodje post. I čuo sam da kada se naruči roba iz Kine, cene transporta nisu velike, da li znaš neki proveren sajt za naručivanje robe iz Kine? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 @ Александар Радовановић Покушајте на Customer Support, Александре https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/home/ Ако је нешто у Србији, онда не знам. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Jedan u komentarima na B92 vec zakukao kako su mu skinuta neka sredstva sa racuna a nista jos nije pazario, navodno nikoga iz pay pala ne moze da nahvata da vidi sta ce dalje i kome da se zali? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Srbija Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Александре, јеси ли сигуран да је провера идентитета или просто желе да верификујеш картицу. Ако је ово прво, онда не знам. Ако је ово друго, онда мораш у банку по извод са кога ћеш да прочиташ код, којим онда верификујеш картицу. Али док то не урадиш, рачун ти није блокиран, само имаш одређени лимит који можеш да потрошиш. Пробај ти да платиш шта треба, па види да ли ради. Чудно ми је то за блокаду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Srbija To ti velim, ja se uzasavam kad treba da ostavim negde na netu svoje licne podatke a kamoli broj bankovnog racuna! ne vezano za pay pal ali vezano za ovu Srbiju: http://www.kurir-info.rs/fantomi-skinuli-milione-sa-racuna-srpskih-preduzeca-clanak-741473 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Александре, јеси ли сигуран да је провера идентитета или просто желе да верификујеш картицу. Ако је ово прво, онда не знам. Ако је ово друго, онда мораш у банку по извод са кога ћеш да прочиташ код, којим онда верификујеш картицу. Али док то не урадиш, рачун ти није блокиран, само имаш одређени лимит који можеш да потрошиш. Пробај ти да платиш шта треба, па види да ли ради. Чудно ми је то за блокаду... Верификовао сам, није проблем у верификацији, али ми и даље стоји лимит за плаћања (не могу да плаћам уопште). Пробао да платим, ал није хтело пре него им све то пошаљем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука