Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ја користим редовно...суперишка је..

E ti, hajd javi mi se na pp treba mi neki savet za pejzaznu arhitekturu ako se razumes - udeli sirotonji malo znanja :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ради за куповину, толико знам, а за продају ћеш моћи да га користиш кад тај закон крене да делује, од октобра. За остало несум чколовала.

Lele tek od oktobra?

Znajuci ove nase septembra ce kazu februar, januara ce kazu maj i tako do 2016 kada ce napokon da nam bude bolje :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sta mislite  o opciji da neko iz inostranstva otvori paypal racun i uredno prima kintu a posle se samo dogovorite oko nacina preuzimanja?

Naravno, podrazumeva se da to bude osoba od izuzetnog poverenja...

Mnogo mi treba to sto radi paypal a nemam  mnogo iskustva u tim vodama, ne znam da li je moguce da se to uradi na neki drugi nacin?

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Само се ти зезај, још нису најавили колико ће држава да узима од сваке трансакције. Нешто се плашим да се неће исплатити...

A znas li koliko uzima od svake transakcije onaj sto lansira rakete?

Taman toliko da moze da ih llansira ...

Drzava je malo dete za njega...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Sta mislite o opciji da neko iz inostranstva otvori paypal racun i uredno prima kintu a posle se samo dogovorite oko ?

Moze samo sto ovde posle moras da platis i porez na dohodak u koji ulaze i te uplate.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Омогућен пријем новца преко "Пејпала"

Фирме у Србији од данас могу преко "Пејпала" да примају новац из иностранства, објавио је тај водећи оператер глобалних плаћања преко интернета.

Извршни директор "Пејпала" за средњу и источну Европу Дамијен Перилат оценио је да ће та услуга омогућити фирмама у Србији да повећају продају, преноси Бета.

"Вреднујемо и ценимо величину могућности за српску интернет трговину. Захваљујући томе што све више људи има поверење у сервис 'Пејпал' и да реализује плаћања из иностранства, фирме у Србији имају сјајне могућности да повећају продају" рекао је Перилат.

Плаћање преко сервиса "Пејпал" у Србији омогућено је у априлу 2013. године.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0/1888999/%D0%9E%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%83%D1%9B%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BC+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE+%22%D0%9F%D0%B5%D1%98%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%22.html

A privatna lica?

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Jel može neko da mi pomogne kako da platim preko PayPal-a? Jedino što imam to je adresa na koju treba da uplatim.

Šta treba da imam da bih mogao da uplaćujem?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Када сам тражио пеј пал, у ОТП банци, отворили ми Виза виртуал, кажу то је исто. Иначе картица служи за плаћање путем интернета али никако да почнем да је користим.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

Jel može neko da mi pomogne kako da platim preko PayPal-a? Jedino što imam to je adresa na koju treba da uplatim.

Šta treba da imam da bih mogao da uplaćujem?

Потребна ти је e-mail адреса примаоца и цена. Такође битно је да имаш новац на paypal рачуну или на платној картици која је повезана за paypal налогом. То је све.

Подели на овим сајтовима

Imam adresu primaoca i treba da platim 55 dolara. Nemam paypal račun ali mogu da iskoristim platnu karticu od rođaka, samo ne znam kako je povezati sa paypal nalogom.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Ima li neko iskustava kako da se aktivira kartica

Stalno mi odbija paypal na registraciji kaže da ne može da je prihvati 

Visa je i imam onih par evra potrebnih na njoj

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Драшко рече

Ima li neko iskustava kako da se aktivira kartica

Stalno mi odbija paypal na registraciji kaže da ne može da je prihvati 

Visa je i imam onih par evra potrebnih na njoj

Провери у банци да ли може та виза коју ти имаш. Пошто зависи од банке до банке који тип визе подржава плаћање преко пејпала.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...