Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Oднос компанија клијент је увек био двосмеран, не једносмеран. Ви кроз целу тему тражите једносмеран однос. То је прво. Друго клијент није републик Србија него грађани републике србије, а ти кроз целу тему постављаш као да је клијент република србија.

Ти од нас, који смо потенцијални клијент ите компаније, хоћеш да убеђујеш у неке ствари а ниси клијент те компаније.

Још плус се ту користе неки правни термини измишљени у чисто политичке сврхе монопола над новцем по имену "монетарни суверенитет", чисто да би државе могле да правдају то што ће да диктирају својим грађанима коју ће валуту и колико користити.

Drzava Srbija pregovara sa PayPalom a ne pojedinacni korisnici i ona treba da kroz zakone i postovanje istih obezbedi pravnu zastitu svih gradjana .

Tene PayPal nije kontaktirao niti ce, prihvatices ono sto se dogovore ili ne u zavisnosti od licnih preferenci ali za PatPal je bitna suma korisnika uz Srbije a ne pojedinci...

I a diktat drzave oko valute je najnormalnija stvar i sve drzave du to regilisale, da nisu ti bi na PayPalu imao samo opciju placanja u dolarima na celoj planeti ... Medjutim nije tako, u ozbiljnom drzavama PayPal postuje monetarni suveremitet itekako ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Drzava Srbija pregovara sa PayPalom a ne pojedinacni korisnici i ona treba da kroz zakone i postovanje istih obezbedi pravnu zastitu svih gradjana.

Нетачно. Државу Србију не занима правна заштита грађана Србије. То ми који живимо у Србији знамо и видимо онда када нам затреба правна заштита.

Држава Србија преговара са пејпалом да види шта могу и колико могу кроз то они који преговараају да се огребу. 

Проблем је што ти када кажеш Држава Србија мислиш на неку групу моралних људи посвећених животу грађана државе Србије. А ја кад кажем држава Србија видим тачно онако како јесте, политичар који нема дан радног стажа у животу, дошао је на ту позицију тако што је лепио плакате, организовао "трибине" и остале страначке активности фурао. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нетачно. Државу Србију не занима правна заштита грађана Србије. То ми који живимо у Србији знамо и видимо онда када нам затреба правна заштита.

Држава Србија преговара са пејпалом да види шта могу и колико могу кроз то они који преговараају да се огребу.

Проблем је што ти када кажеш Држава Србија мислиш на неку групу моралних људи посвећених животу грађана државе Србије. А ја кад кажем држава Србија видим тачно онако како јесте, политичар који нема дан радног стажа у животу, дошао је на ту позицију тако што је лепио плакате, организовао "трибине" и остале страначке активности фурао.

Birajte bolje na sledecim izborima ..

Eno, Seselj je jos ziv a i stranka mu .. Zaokruzi pravo ime za godinu-dve...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Birajte bolje na sledecim izborima ..

Eno, Seselj je jos ziv a i stranka mu .. Zaokruzi pravo ime za godinu-dve...

Кога год да бираш, политичари ће бити такви. То је људска природа, и већина људи ће тако радити у државној служби. 

Подели на овим сајтовима

meni ovaj pejpal baš treba, zbog online servisa koji mi trebaju i koji rade isključivo sa pejpalom

Чекај прво да те република србија правно заштити.....  :))

А дотле користи иностране рачуне... 

Подели на овим сајтовима

oteže se to previše...

To добри политичари и држава која те воли хоће добро да те заштити. :Р 

Подели на овим сајтовима

Paypal potvrdio: Srbija ispunila uslove, zastoj kod njih

Narodna banka Srbije je od Pejpala dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje Pejpal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema

pay_310x186.jpg

Narodna banka Srbije je od Pejpala dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje Pejpal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema, saopštila je danas NBS.

U toj kompaniji navode da, iako su planirali da početkom oktobra omoguće vlasnicima Pejpal računa u Srbiji da primaju novčana sredstva, zbog tehničkog problema morali su da odlože puštanje te funkcije u opticaj.

Kažu da je cilj Pejpala da što je više moguće olakša onlajn plaćanja i naplate i ističu da neće ponovo započeti postupak puštanja pomenute funkcije u opticaj dok ne budu sigurni da će iskustva njihovih klijenata biti najbolja moguća.

"Imajući u vidu veličinu i ozbiljnost globalne kompanije kakva je Pejpal, vrlo neuverljivo su nam zvuala objašnjenja trećih lica prema kojima su 'nepredvidive okolnosti zbog kojih je obustavljen pomenuti servis prijema novca bili finansijski propisi u našoj zemlji', posebno ako se zna da su predstavnici Pejpala najavili uvođenje servisa prijema novca upravo nakon razgovora sa predstavnicima NBS i nadležnih ministarstava o regulatornom okviru u Srbiji i potvrde da nema prepreka za uvođenje ovog servisa", navode iz NBS.

NBS je poručila u saopštenju da će u okviru svojih nadležnosti i dalje obezbeđivati sve neophodne uslove i podršku funkcionisanju Pejpal servisa.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/tehnologije/aktuelno.236.html:515598-Paypal-potvrdio--Srbija-ispunila-uslove-zastoj-kod-njih

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

E ovako, malo sam ispao iz ove price pa mi treba par objasnjenja.

Kao prvo, jel Paypal radi u Srbiji sad ili ne?

Ako ne, jel to bese znaci da ne mogu da ga koristim za primanje para?

Ako da, postoji li neki drugi slican servis koji mogu da iskorisitm za prodaju putem interneta? Ono u fazonu, dodjes na sajt, kliknes sta oces  u korpu, prebaci se kinta sa tvog racuna na moj i tebi stigne link za download?

Radi li to sa nekim drugim servisom pored paypala?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ради за куповину, толико знам, а за продају ћеш моћи да га користиш кад тај закон крене да делује, од октобра. За остало несум чколовала.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ради за куповину, толико знам, а за продају ћеш моћи да га користиш кад тај закон крене да делује, од октобра. За остало несум чколовала.

red bi bio.... nego kad smo kod ovih..

ja se skoro registrovao na peyoneer jel koristi to neko?

Подели на овим сајтовима

Ја користим редовно...суперишка је..

Подели на овим сајтовима

Odlican servis...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...