Juanito Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Која је разлика између пејонира и скрила? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Која је разлика између пејонира и скрила? to i mene zanima.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ја користим редовно...суперишка је.. E ti, hajd javi mi se na pp treba mi neki savet za pejzaznu arhitekturu ako se razumes - udeli sirotonji malo znanja oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ради за куповину, толико знам, а за продају ћеш моћи да га користиш кад тај закон крене да делује, од октобра. За остало несум чколовала. Lele tek od oktobra? Znajuci ove nase septembra ce kazu februar, januara ce kazu maj i tako do 2016 kada ce napokon da nam bude bolje пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Sta mislite o opciji da neko iz inostranstva otvori paypal racun i uredno prima kintu a posle se samo dogovorite oko nacina preuzimanja? Naravno, podrazumeva se da to bude osoba od izuzetnog poverenja... Mnogo mi treba to sto radi paypal a nemam mnogo iskustva u tim vodama, ne znam da li je moguce da se to uradi na neki drugi nacin? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Само се ти зезај, још нису најавили колико ће држава да узима од сваке трансакције. Нешто се плашим да се неће исплатити... A znas li koliko uzima od svake transakcije onaj sto lansira rakete? Taman toliko da moze da ih llansira ... Drzava je malo dete za njega... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Sta mislite o opciji da neko iz inostranstva otvori paypal racun i uredno prima kintu a posle se samo dogovorite oko ? Moze samo sto ovde posle moras da platis i porez na dohodak u koji ulaze i te uplate. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Омогућен пријем новца преко "Пејпала" Фирме у Србији од данас могу преко "Пејпала" да примају новац из иностранства, објавио је тај водећи оператер глобалних плаћања преко интернета. Извршни директор "Пејпала" за средњу и источну Европу Дамијен Перилат оценио је да ће та услуга омогућити фирмама у Србији да повећају продају, преноси Бета. "Вреднујемо и ценимо величину могућности за српску интернет трговину. Захваљујући томе што све више људи има поверење у сервис 'Пејпал' и да реализује плаћања из иностранства, фирме у Србији имају сјајне могућности да повећају продају" рекао је Перилат. Плаћање преко сервиса "Пејпал" у Србији омогућено је у априлу 2013. године. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0/1888999/%D0%9E%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%83%D1%9B%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BC+%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE+%22%D0%9F%D0%B5%D1%98%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%22.html A privatna lica? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Jel može neko da mi pomogne kako da platim preko PayPal-a? Jedino što imam to je adresa na koju treba da uplatim. Šta treba da imam da bih mogao da uplaćujem? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Када сам тражио пеј пал, у ОТП банци, отворили ми Виза виртуал, кажу то је исто. Иначе картица служи за плаћање путем интернета али никако да почнем да је користим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 1 hour ago, Milan Nikolic рече Jel može neko da mi pomogne kako da platim preko PayPal-a? Jedino što imam to je adresa na koju treba da uplatim. Šta treba da imam da bih mogao da uplaćujem? Потребна ти је e-mail адреса примаоца и цена. Такође битно је да имаш новац на paypal рачуну или на платној картици која је повезана за paypal налогом. То је све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Imam adresu primaoca i treba da platim 55 dolara. Nemam paypal račun ali mogu da iskoristim platnu karticu od rođaka, samo ne znam kako je povezati sa paypal nalogom. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Ima li neko iskustava kako da se aktivira kartica Stalno mi odbija paypal na registraciji kaže da ne može da je prihvati Visa je i imam onih par evra potrebnih na njoj "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 пре 40 минута, Драшко рече Ima li neko iskustava kako da se aktivira kartica Stalno mi odbija paypal na registraciji kaže da ne može da je prihvati Visa je i imam onih par evra potrebnih na njoj Провери у банци да ли може та виза коју ти имаш. Пошто зависи од банке до банке који тип визе подржава плаћање преко пејпала. Драшко је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 @Драшко Kartica mora da ima omogućenu internet kupovinu Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука