Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Добро, и како ће се сад вратити, сад имају још мање пара него 2003. године-званично, односно нова гарнитура власти у Србији се по мало чему разликује (ЕУ прича) од власти која је онога испоручила у Хаг-незванично... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Sa ili bez kosova sam podjednako slobodan. danas bez KIM, sutra bez Vojvodine, preksutra bez Raške ... ne znam gde živiš ali se plašim za tvoju (i nas svih) slobodu. u stvari ne plašim se samo me je strah Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 u stvari ne plašim se samo me je strah 0110_hahaha Ne mogu više, ljudi, odoh da spavam. Noć. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Pa mozes misliti u kakvom svetu zivi kad dokaz/pokaz za bilo sta nalazi u nekom zaosinutom "dokumentarcu". Koji je dokumentarac koliko i Zeitgeist i slicne trla baba lan price. Ако мислиш на овај документарац о 27.ом марту 1941.е. По мени он је значајан пре свега због аутентичних аудио и видео записа насталих тог дана на улицама Београда, као и сведочења учесника догађаја. Коришћени су и мемоари људи који су организовали, и учествовалу и преврату 1941.е. Ти ако хоћеш, веруј само другу Титу, и томе шта ти је он сервирао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Добро, и како ће се сад вратити, сад имају још мање пара него 2003. године-званично, односно нова гарнитура власти у Србији се по мало чему разликује (ЕУ прича) од власти која је онога испоручила у Хаг-незванично... Nebih rekao da imaju manje para nego 2003 godine, jedino ostaje problem garniture vlasti u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ако мислиш на овај документарац о 27.ом марту 1941.е. По мени он је значајан пре свега због аутентичних видео записа тог дана, као и сведочења учесника догађаја. Коришћени су и мемоари људи који су организовали, и учествовалу и преврату 1941.е. Ти ако хоћеш, веруј само другу Титу, и томе шта ти је он сервирао. Zaobidji me sa svojim nazijonskim parolama! Ako ti zaista mislis da je to bilo kakav ozbiljan dokaz/pokaz onda zaista nemamo o cemu ozbiljno (a ni neozbiljno da pricamo). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 0110_hahaha Ne mogu više, ljudi, odoh da spavam. Noć. aj laku noc nasmejacemo se i tebi Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 I trebalo im je 2 godine da sve to rasciste sa sobom? Sta da rasciste? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 И да не досађујем више и не млатим празну сламу, биће онако како мора бити... Према речима министра војног, у оба случаја неповољно по нас... Само бих на крају додао ово. Као војно лице-летач, учествовао сам у свим сукобима на овим нашим просторима сем Хрватске. Преживео два бомбардовања и летео током оба (и у РС и овде код нас, извиђање положаја, превоз рањених, служба трагања и спасавања), из Босне на ВМА прелетео коридором више пута и пребацио туце искасапљених младића, нагледао се свачега, и да не дужим, сада иако сам у пензији, још сам у резерви, а мен` се више не ратује... Ако ме разумете... Volim_Sina_Bozjeg, cloudking, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zvanicno zato sto Rusija nije imala para da drzi baze van svoje zemlje, pa su pored Kosova se povukli i sa Kube i Vijetnama gde su takodje imali vojne jedinice. Nezvanicno pise u dokumentima ruskog FSB-a da je to uradjeno zbog isporucivanja Milosevica Hagu, a Kostunica i Djindjic su obecali Putinu da nece da ga izrucuju. Ma potpuno nebitne stbari ko je sta obecao stvar je zaista u tome da se posle pada rezima vlast u drzavi Srbiji odricala svake podrske i pomoci rusa i pakovala LDP kofere za put u EU. Sto je po mom misljenju pogresno ali i manje pogresno nego da smo ostali pod Milosevicem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 0110_hahaha Ne mogu više, ljudi, odoh da spavam. Noć. to je igra rečima, ali ti je ne shvati no idemo dalje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 И да не досађујем више и не млатим празну сламу, биће онако како мора бити... Према речима министра војног, у оба случаја неповољно по нас... Само бих на крају додао ово. Као војно лице-летач, учествовао сам у свим сукобима на овим нашим просторима сем Хрватске. Преживео два бомбардовања и летео током оба (и у РС и овде код нас, извиђање положаја, превоз рањених, служба трагања и спасавања), из Босне на ВМА прелетео коридором више пута и пребацио туце искасапљених младића, нагледао се свачега, и да не дужим, сада иако сам у пензији, још сам у резерви, а мен` се више не ратује... Ако ме разумете... Непотписивање документа којим се предаје, и признаје Косово и Метохија као суверена држава, не значи објаву рата било коме. Значи само крах наше економије, која се занива на попуњавању рупа буџета од стране помоћи. А нико није толико добар да помоћ даје забадава, а поготово не ЕУ, САД, Немачка. Дефинитивно је наша економија уништена, и можемо када потпишемо предају и признање Косова и Метохије да се мрцваримо још неку годину. Свеједно нам следи крах. Боље сада да крахирамо, чиста образа, него касније упрљаног образа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Е народе,јел сте чули нове вести... Бугари ушли у Софију... 4chsmu1 draganzzz је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ukoliko ne dodje do dogovora stvarno sve vise i vise mislim da treba proglasiti okupaciju u sve preneti u UN. Ne mora vise okupacija da se pobedjuje ratnim dejstvima ovde mi imamo medjunarodna prava i u tom smislu treba napraviti ofanzivu koja se zove PRAVO PROTIV SILE. Ima to međunarodno pravo za koje se kao Srbija drži. Ali ono podrazumeva i milion i po Šiptara. Ima gomila IRL kojima se ne može obezbediti povratak, bezbednost i imovina. Ima srpske enklave koje su stalno na ivici da budu uništene. Ima druge nealbance o kojima se nekako malo govori I ima sever - ali onda sa druge strane ima i Bujanovac i Preševo. Drugi problem predstavlja što je Srba prosto premalo dole. Teroristi su uradili temeljan posao uz blagoslov svojih sponzora. Nema potencijala za opstanak bez ogromne pomoći iz Beograda. 5-6 opštinica sa jednim gradićem i par sela sa strane. A Beograd je opterećen svojim problemima, strahovima i sitnim interesima. Sve to u međunarodnoj zajednici znaju dosta bolje od Srba i koriste zamor srpskog naroda. Igranka traje već 25 godina. Srbija je spala na nivo Bugarske, Albanije, Makedonije. Ekonomija u kolapsu, kulture ni u tragovima, moral i nada nepostojeći, a narod bukvalno izumire. I to je suština priče , umesto da se pogleda istini oči i da se jasno kaže Kumanovski sporazum je bio ništa drugo nego kapitulacija , nema vojske , nema policije , institucije ograničene na samo srpska područja , imate u realnom životu jasne granice između Kosova i ostatke Srbije itd. Umesto da se bavi pravim pitanjima , neki još o izdajama i izdajnicima , realno i Tadić i Vučić su došli na svršen čin (ali opet oni su ko fol krivi) treba konačno stoički podneti sve to , borba za Kosovo će biti veoma duga i zahteva će puno odricanja pre nego što Srbija dođe u situaciju da se nešto pita i to je gola realnost na nezadovoljstvo mnogih. Srbija nije ni bila u mogućnosti da pregovara o statusu severnog Kosova, o tome se i radi ovih dana, otuda tolika žuč. Srbiji je ponuđen sporazum u kojem srpske opštine na severu nemaju nikakve izvršne funkcije, ni zasebno sudstvo, policiju, možda ni školstvo, da ne govorim o samostalnom uređivanju prostornih planova i sl. bez potpisa na ovakav predlog, koji je za Srbe katastrofalan nema datuma za početak pregovora, a on je ionako neizvestan. Druga opcija je odbacivanje ovakvog dogovora, zamrzavanje procesa pristupanju EU, ali i ostavljanje Srba na Kosovu na milost i nemilost Albancima i međunarodnoj zajednici, koji bi sigurno probali napraviti udar na srpsku samostalnost u te četiri opštine. I sad budi pametan? Lako je reći, proglasiti okupaciju i šta posle? Милан Ракић and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 ^^ žalostna istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука