Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Mnogi ne znaju recimo da postoje hiljade i hiljade Kosovskih Albanaca koji nisu upisani u Knjigu rodjenja. Ogradi Albanac kucu sa 3 clana svoje porodice i za nekoliko meseci u kuci zive 15 clanova mnogo se brzo radjali nesto. Mnogo je albanaca ilegalno zivelo u Srbiji tj.KiM a sada im se vec verovatno ni broj ne zna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Mnogi ne znaju recimo da postoje hiljade i hiljade Kosovskih Albanaca koji nisu upisani u Knjigu rodjenja. Ogradi Albanac kucu sa 3 clana svoje porodice i za nekoliko meseci u kuci zive 15 clanova mnogo se brzo radjali nesto. Mnogo je albanaca ilegalno zivelo u Srbiji tj.KiM a sada im se vec verovatno ni broj ne zna. Нема њих уопште тако много, него су манипулисали са бројкама, како би приказали да су много бројнији. Па једни исти станују и у Македонији, и на Косову, и у Прешевској долини (и гласају), а у ствари живе и раде у Немачкој, или САД. А овамо све нас плаше са бројем Албанаца. То је затворена средина, и причају како их има милиони, а показује се и данас да их има десет пута мање. Dragi, Volim_Sina_Bozjeg and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Beograd ima 5 dana da odluči IZVOR: B92 Beograd -- Beogradu je ostalo 5 dana da odluči da li će prihvatiti ponudu Brisela o KiM. I premijer i njegov zamenik kažu da je 9.april rok za slanje odgovora Briselu. "U ovom trenutku ne mogu da vam kažem kakav će biti naš odgovor , jer će se državni vrh ponovo konsultovati o tome", rekao je juče premijer Ivica Dačić, dok je prvi otpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio da Srbija u naredna tri do četiri dana treba da odluči između dva podjednako katastrofalna rešenja - da prihvati ili odbije veoma loše rešenje za Kosovo. "Nalazimo se između čekića i nakovnja", rekao je Vučić sinoć za RTS. Podsetimo, srpski pregovarači uputili su se, odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" iz Brisela, u Predsedništvo Srbije, gde je održan hitan sastanak državnog vrha o neuspeloj 8. rundi dijaloga. Ketrin Ešton izjavila je, nakon završetka 8. runde dijaloga, da je ona i poslednja, dok je njena predstavnica za štampu Maja Kocijančić, nešto kasnije, ipak ostavila otvorenu mogućnost da dođe do još jednog sastanka. Iako zvanično nije poznato šta sadrži ponuda Brisela, list Danas piše, pozivajući se na svoje izvore, da je visoka predstavnica EU za psoljnu politiku i bezbednost predložila neku vrstu „erdutskog sporazuma“, sa prelaznom upravom EU na severu Kosova. To znači da bi u budućoj zajednici srpskih opština sever imao privremeno drugačiji status, dok ne prihvati kosovske zakone, piše Danas. Istovremeno, kosovski premijer Hašim Tači izjavio je da, nezavisno od sadašnjih teškoća u dijalogu Beograda i Prištine, proces ne može biti proglašen okončanim ili neuspelim i izrazio nadu da će "Beograd prihvatiti realnost i samim tim i sporazum". Ističući da postoji puna saglasnost stavova Kosova i Evropske unije, Tači je rekao da je srpska strana zahtražila dodatno vreme za konsultacije. On je ponovio da asocijacija opština sa srpskom većinom treba da bude u saglasnosti sa Ustavom i kosovskim zakonima, i da neće imati izvršna niti zakonodavna ovlašćenja. Takođe, neuspeh 8. runde dijaloga i četrnaestočasovnog pregovaranja ponovo je pokrenuo priču o prevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji, piše Blic i podseća na to da je mogućnost izbora najavio nedavno i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je rekao da do njih može doći ako dogovora u Briselu ne bude, ali i ako ga bude. Inače, o politikoj situaciji u Srbiji, nastaloj nakon "dana D", kako je nazivan 2. april, kada je održana poslednja runda dijaloga, danas je svoje stavove iznela i najveća stranka u zemlji - SNS.Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović zatražio je od svih političkih činilaca da donesu jedinstvenu političku odluku o Kosovu. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=04&nav_category=640&nav_id=701706 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Нема њих уопште тако много, него су манипулисали са бројкама, како би приказали да су много бројнији. Па једни исти станују и у Македонији, и на Косову, и у Прешевској долини (и гласају), а у ствари живе и раде у Немачкој, или САД. А овамо све нас плаше са бројем Албанаца. То је затворена средина, и причају како их има милиони, а показује се и данас да их има десет пута мање.DA dopunio si me i hvala to je to sto znam. Proterivali su srbe kako bi uvodili lazna dokumenta u opstinske knjige. Kad je Srbija pojacala kontrolu ispalo je da ugnjetavamo neduzne gradjane. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Hm, svake godine neki dan-D Њима је сваки дан дан Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Za moj pojam, nema tu mnogo šta da se diskutuje. Jednostavno: "Ovo je naš stav, tu nema pomeranja! Znamo da imate vlast da učinite to i to i mi ne možemo da vas sprečimo, pa ako vam je volja i mislite tako da rešavate buduće naše odnose, izvolite (a Tači ako misli da protera Srbe, njih odmah šaljemo kod vas pa vi se brinite za njih), ali naš blagoslov ne možete da dobijete." Kratko i jasno, i onda se brineš o drugim stvarima. A ova komedija ovde ispada kao jedna kataklizma najvišeg ranga, preti nam nuklearni svetski rat i kraj planete ili tako nešto.. Dragi bre majku mu ti kao da igras shah pa pomeras zive ljude kao figure sa kosova do beograda od beograda do brisela i na kraju ce da zavrse u nekoj kartonskoj kutiji ispod mosta u nekom od gradova Amerike Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ma Dragi bilo je ovde divnih humanitaraca angazovanih u stvarnosti patriota koji su trazili ugrozenim Srbima sa Kosova i Metohije gradove u evropi da ih nastane i nazivali sebe vrhunskim patriotama resavajuci tako Kosovski problem. ma uzas jedan Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Za moj pojam, nema tu mnogo šta da se diskutuje. Jednostavno: "Ovo je naš stav, tu nema pomeranja! Znamo da imate vlast da učinite to i to i mi ne možemo da vas sprečimo, pa ako vam je volja i mislite tako da rešavate buduće naše odnose, izvolite (a Tači ako misli da protera Srbe, njih odmah šaljemo kod vas pa vi se brinite za njih), ali naš blagoslov ne možete da dobijete." Kratko i jasno, i onda se brineš o drugim stvarima. A ova komedija ovde ispada kao jedna kataklizma najvišeg ranga, preti nam nuklearni svetski rat i kraj planete ili tako nešto.. .smeha. Pa to k'o da si Milosevic....tako je i on pricao ... .smeha. ...Slobo ... jesi li to ti ....? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Pa morace oni da seku struju sami morace biti i lojalni gradjani niko nece njih proterivati ali ce se morati ponasati u okvirima Drzave i Ustava u kojem zive. Да, они ће сами себи да секу струју, а овде у Србији, судећи према продуженом року којим је ЕПС дозволио грађанима да потпишу уговоре за дуговања која, пошто је омогућено плаћање на 48 рата за оне који дугују између 500000 и милион динара, дакле грађани, а не привреда... Па ми не можемо да решимо овдашње проблеме, а решили би их на Космету... Е свашта... О порезима и да не говорим... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ne, Milošević nije nikad tako govorio. Da je Milošević govorio kao ja, sakupio bi barem milion Srba i rekao bi: "NATO, hoćete na Kosovo? Dobrodošli! Ali evo i nas, pa dokle ste vi na Kosovu, i mi ćemo da budemo." Sa obzirom da sam ja ionako NATO'vac. Pa skupio ih je milionce... na Gazimestsanu ... pa kasnije nekih 150 000 pod oruzjem je cekalo Nato basibozuke da se pojave ali nisu smeli ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 A koje je tvoje rešenje? Nemaš! Samo kukaš i jadikuješ. I mene osuđuješ jer ne kukam i ne jadikujem poput tebe. Po toj formuli da sačuvamo ono malo naroda na Kosovu smo dosada svaki put popustali. Ako tim putem nastavimo, priznaćemo Šipcima najzad Kosovo i odreći ćemo se konačno tog malog naroda na Kosovu, a sve pod formuli da sačuvamo ono malo naroda na Kosovu.. Ali ako prihvatimo da Kosovo nije naše, koje veze ima onda da li na Kosovu živi šakica Srba? Boli mene uvo da li ima Srba u Bugarskoj ili u Rumuniji, sve bih to preselio u Srbiju ukoliko ovo žele, jer tamo će ionako da nestanu. Isto ovako će da biva ako Šipcima priznamo Kosovo, jer time se onda nismo samo odrekli Kosova nego i kosovskih Srba koji će tamo ionako da nestanu. Ma ko bre jadikuje? Mogao sam i ja da ostanem u evropi u kojoj sam rodjen pa da se smejem bratu sto ima platu u Srbiji 200 evra sto mu padaju bombe na glavu i slicno.... aj polako bar da se ne vredjamo dok iznosimo razna neresenja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Да, они ће сами себи да секу струју, а овде у Србији, судећи према продуженом року којим је ЕПС дозволио грађанима да потпишу уговоре за дуговања која, пошто је омогућено плаћање на 48 рата за оне који дугују између 500000 и милион динара, дакле грађани, а не привреда... Па ми не можемо да решимо овдашње проблеме, а решили би их на Космету... Е свашта... О порезима и да не говорим...Izvini brate ne znam gde sam te uvredio ali izvini. Ako ne mozemo sami da resimo problem u svojoj zemlji davacemo deo po deo teritorije ljudima koji kazu da ce bolje da upravljaju njome? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Ne bih rekao da nisu smeli. Došli su i te kako. Ali ovo vi ne razumete, nego još živite u iluziji da ste pobedili rat. Nisu, nisu smeli. Sve sto smeju je da ubijaju civile, zato se Srpska vojska io povukla da ne stradaju civili. A njiohova vojska ... brabonci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 rešenje nekad nije dohvativo ali to ne znači da treba odustati i predati se ... Božija je volja šta će se u budućnosti dešavati, a u međuvremenu ne radi loše stvari i ne čini greške koliko ti je u moći. zbog te budućnosti važno je ovo sada; možda mi ni za 400 godina ne dobijemo tu teritoriju nazad, ali potomci naši, makar tada živeli ma gde moraju znati da je to nekad bilo njihovih predaka jer je sve to deo njih i njihovog bića. jevreji ni 2000 godina nisu zaboravili na zemlju koju su smatrali svojom; ta osobina da su im bitne stvari u vezi njihovog porekla ih je i održala pored njihove sudbine 2000 godina rasejanja svud po svetu; ovo im je svakako plus u karakteristikama. Možda se nismo razumeli. Nije pitanje u tome da li je "rešenje" ostvarivo sutra ili za 400 godina i da li treba da odustanemo... već ne razumem šta je "rešenje"? Ne sastoji se vlast nad nekom teritorijom samo u tome što negde piše da si ti vlast, pa da rešenje bude Kosovo jeste ili Kosovo nije sastavni deo Srbije... kad bismo sutra dobili potpuno suverenitet na Kosovu, kako bismo rešili okolnost da tamo pretežno živi neprijateljski nastrojeno stanovništvo? Insinuacije koje se ovde pominju, kao "nisi lojalan ili nemaš uredne papire = marš napolje" su svakako nerealne... ne postoji zamisliva realna geopolitička situacija u kojoj bismo mogli da proterujemo Albance sa KiM u budućnosti (iz bilo kog razloga)... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Izvini brate ne znam gde sam te uvredio ali izvini. Ako ne mozemo sami da resimo problem u svojoj zemlji davacemo deo po deo teritorije ljudima koji kazu da ce bolje da upravljaju njome? Нити си ти мене увредио, нити сам увредљив, нити има потребе да се извињаваш, него сам само приметио твој коментар и прокоментарисао сам га у смислу, да се у овој нашој држави не решавају проблеми. Да у овој Србији дакле, постоје људи, значи не привреда, фирме, правна лица, него грађани који годинама не плаћају струју и да су им дуговања изражена у тим цифрама. А мени су прошле године "исекли" струју, због дуга од 29000 РСД. Тешто, што бу рекли код мене у Мачви и треба да ми је укину, јер нисам платио. А онда се појави ЕПС и обнародује да има оних са толиким дуговањима.... На апел Пореске управе да се пријаве они који су у протеклој години имали профит већи од незнамјаколикодинара, углавном они који имају, пријавило се 3-4 туцета. Око 50 људи. Што каже један од њих, отприлике су се пријавили они који су до тог новца дошли поштеним радом, а остали!? Према томе, кад ова држава очигледно нема механизме/не може/неће да уведе ред у овим областима у Србији без Космета, које то механизме би применила на Космету? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука