Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

тек сад учим неке ствари и схватам шта ми је битно

е то је важно....схватити....после ће све ићи само по себи....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

е то је важно....схватити....после ће све ићи само по себи....

I pray for that! :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

možda si ti neki visok čovek :)

мислиш мен-тол (man tall) :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

мислим да смо мање-више сви у истој ситуацији, само неки тога нису свесни а неки то и не занима....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

мислим да смо мање-више сви у истој ситуацији, само неки тога нису свесни а неки то и не занима....

Ако мислиш на кривине, ја нисам. Код мене све права линија :) 

Можда зато што свесно бирам лакше путање...

Подели на овим сајтовима

Можда зато што свесно бирам лакше путање...

а мислиш да све и само од тебе зависи...?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ево мисли још једног мушкарца - Ника Хорнбија....

"Ponekad izgleda kao da muškarac može da proceni koliko je fin i uljudan jedino proučavanjem svog odnosa sa ženama - ili tačnije s potencijalnim partnerkama. Nije teško biti pažljiv prema njima. Častiš ih pićem, snimiš im neku dobru kasetu, telefoniraš im da bi ih pitao jesu li dobro... veliki je broj brzih i bezbolnih načina da budeš Dobar Momak. Medjutim, kada su stalne veze u pitanju, znatno je komplikovanije biti postojano takav. Jedno vreme sve je u najboljem redu, čistiš wc-šolju, ispoljavaš svoja osećanja i činiš sve druge stvari koje se očekuju od modernog muškarca. A potom odjednom počneš da manipulišeš, zlovoljan si, igraš na dve karte, foliraš, i neiskren si prema najboljim devojkama. Ne umem to da objasnim."

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

једна моја стара композиција у новом руху:

https://soundcloud.com/sparrowart/loneliness

ово је предивно....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

сви ми имамо своје дарове, који се надопуњавају, и нико није самодовољан, ја умем једно, ти друго, онај треће, ти не умеш, али умем ја, ја не умем, али она особа уме, наши дарови се надопуњују, ми смо оно што смо једни другима

али, нажалост, често своје дарове употребљавамо да бисмо се надимали пред другима, да се самообмањујемо самодовољношћу, сујетом, лечећи своја осећања ниже вредности

Подели на овим сајтовима

охолост је између осталог и компензација за слабост, некима је лакше бити охол него радити на себи, лакше пљунути на другог него поправљати себе, лакше им понизити другог него врлинама узвисити себе

Подели на овим сајтовима

охолост је између осталог и компензација за слабост, некима је лакше бити охол него радити на себи, лакше пљунути на другог него поправљати себе, лакше им понизити другог него врлинама узвисити себе
likefaceeeeeeee

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Свако је геније. Али ако судиш о риби по њеној способности да се пење уз дрво, онда ће она провести цео живот мислећи да је глупа. Алберт Ајнштајн

orMGrhw.png

http://imgur.com/orMGrhw

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...