Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

Tuširam se juče tako i razmišljam o važnim životnim pitanjima :) i padne mi na pamet jedna glupost: kako vanzemaljac pozdravlja zemljanina: De si zemljače! :) De si zemo! Ne znam zašto sam vam ovo ispričao

sazemaljci  :.mislise.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

uzrok svih zala na ovom svetu je egoizam, ta potreba da se udovolji sebi, svojim željama, stavovima, nagonima, čak i preko bližnjeg, preko krvi bližnjeg, jedna samoživost, koja samo zna za sebe, i ni za koga drugog se ne interesuje

i po ko zna koji put shvatam koliko je hrišćanstvo istinito, koliko shvata i ukazuje na samu srž problema, rešava ona najveća prokletstva čovečanstva

Sve one priče koje čitamo u Svetom Pismu, nisu samo priče jednog vremena, to je priča celog čovečanstva i svakoga čoveka i njegovog duhovnog života, njegovih misli i osećanja, želja i uzdržanja, njegovih odluka, i pre svega odnosa sa bližnjim...

Ljubi Gospoda Boga svojega i bližnjega svojega kao samoga sebe. Koliko su samo mudre i premudre reči Hristove

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

У мислима се нећемо ослободити тога зла, само у делима....

Као што кажу: "Руке ослобађају - очи поробљавају."

Подели на овим сајтовима

navali narode

freehugs.gif

hvala... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

одох да одрастем

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Come Back!!!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

одох да одрастем
ко зна зашто је то добро.... joooj

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

одох да одрастем
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Come Back!!!!!

И ја кажем, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

Они тамо (одрасли) не умеју да се смеју, само се подсмевају ; не играју, ал изиграју, радост им устукне пред злурадошћу ; не љубе, него гризу, смеју се кад им се плаче.....и лажу......и кад те (као) загрле, иза твојих леђа преврћу очима.......и никад нису срећни winter :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

navali narode

freehugs.gif

zagrljaj.jpg

и теби један фор фри :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...